S

Teğmen
18 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Tivibu + Diğer ISS
Tivibu ile başka bir internet servis sağlayıcı modem üzerinden kullanılabiliyor mu? forumda biraz araştırdım ve kullanan gördüm. Mesela Türknet üzerinden tivibu. Fakat bugün türk telekom ile görüştüm ve bana kullanamazsınız dediler. İnternet taahhütüm bittiği için değiştirmeyi düşünüyordum ve tivibu taahhütüme daha 6 ay var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
S
5 yıl
Samsung NU7500
Her yerde araştırdım fakat NU7500 hakkında çok az bilgi var. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı nasıldır diğer modellere karşı ne gibi eksileri ve artıları vardır?
S
6 yıl
11.3.1 sürüm yükseltmeden restore
Telefonum ios 9 ken jailbreakliydi bende normal restore edip 11.3.1 e yükseltmiştim. jailbreak dosyalarının silinmediğini bilmiyordum. şuan 11.3.1 jailbreak yaptım ve eski ios 9 jailbreak dosyaları var. neredeyse 30 adet upgrade vs. istiyo ve hepsi fail. komple tweakleri kaldırma yöntemi yada semi restore vs. yöntem var mı sürüm yükseltmeden?
S
7 yıl
HDD bozulması bip sesi
merhaba arkadaşlar, bugün total war warhammer2 oynarken loadingden sonra birden pc kastı ve kasadan aşağıda videodaki gibi bip sesi gelmeye başladı. görev yöneticisinde %50 disk sürekli çalışıyo gözüküyodu 2 disk var 1 i ssd diğeri 2tb hdd. %50 olan hdd olaki pc kontrol edebiliyordum fakat 30sn sonra komple kitlendi. daha sonra reset attım windows loading de aynı bip sesi ve donma. bios kontrol ettiğimde hdd gözükmüyordu ve bende söktüm. sökülü halde pc çalışıyor sorunsuz. şimdi bu hdd bozulması yanma felan mı? içindekileri kurtarma şansım var mı? çünkü her şeyim tüm aile, kişisel önemli bilgilerim içinde.

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
7 yıl
Kontak kapalı halde şarj
Merhaba arkadaşlar, 0 Egea aldım kafama bir şey takıldı bundan önce Fiesta aracım vardı ve aracın kontak kapalı olduğu halde çakmaktan şarj edebiliyordum fakat Egea da kontak kapanınca çakmakta elektrik gidiyor. Bu normal mi? Bunun açılması için ne yapmam gerekir?
S
7 yıl
Sıfır Egea vs Sıfır Captur
Arkadaşlar sıfır araç almayı düşünüyoruz bütçemiz 80 i geçmeyecek şekilde, 2016 Captur Icon Manuel Dizel 79 bin teklif aldık ve araç yüksek olduğu için kırsal yollarda işimize geliyor diye babamın çok hoşuna gitti ve kafası o araçta.
Benim ise kafam Egea'da kaldı. Lounge Manuel 1.6 Dizel 78 bin teklif aldık ve kafam o araçta şahsen Egea'nın iç donanımı Captur'a göre daha fazla ve iyiydi. Fakat kırsal yollarda alçak kalır mı? Sizce babamı Egea almak için ikna etmeli miyim?

80 bin aşmayacak şekilde Dizel Manuel dolu C segment bir araç öneriniz varsa bekliyorum.
S
7 yıl
Direksiyon sınavı saati konusu
Arkadaşlar sınav saati 14:35-15:10 arası. Saat 15:45'de otobüs bileti var ve orada olmamız gerekiyor. Sınav saati gecikme ihtimali var mı? Sınava giren arkadaşlar randevu saati tam vaktinde girenler yada geç girenler varsa bilgi verebilirler mi? Ona göre bileti iptal ettirmek zorundayız.
S
7 yıl
Türknet\u0027den başka sağlayıcıya geçiş
Türknet'in CGN uygulamasını çok kullandığı için ve bu durumdan ben uzun süredir rahatsız olduğum için çıkma kararı aldım. Fakat Superonline mı yoksa Türk Telekom mu geçsem kararsızım. Tek korkumun diğer şirketlerinde aynı uygulamayı kullanması. Araştırdığıma göre en çok Türknet kullanıyormuş.

Ayrıca Türk Telekom'da Genç ile Üniversiteli arasında fiyat farkı var fakat onun dışında ne farkı var?
S
8 yıl
HGS Kara listeye alındı
Merhaba arkadaşlar, geçen gün hgs bakiyemin azalmasından sonra hesabın kara listeye alındığına dair mesaj geldi. Ben şimdi 20tl atsam bu kalkar mı? İnternette çok araştırdım, çoğu sitede kara listeye alınacak haberi var ama nasıl çıkarılır yazmıyor. Herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı? en az kaç tl ödemem gerekiyor?
S
8 yıl
İstanbul\u0027dan Kaliteli Metal EP!!
Selamlar herkese!!
Sails of Serenity İstanbullu bir grup olup bugün itibariyle "Gold to Rust" adlı EP/demo albümü fiziksel kopya olarak ve dijital platformlar üzerinden artık sizlerle. Albümün prodüksiyonunu Thrown to the Sun grubundan Bahadır SARP üstlendi. Ayrıca albüm bedava olarak da dinlenilip, indirilebilir.

https://www.sailsofserenity.bigcartel.com/
https://www.cdbaby.com/cd/sailsofserenity
https://www.sailsofserenity.bandcamp.com

Çok yakında Itunes, Spotify, Deezer...vb. yerlerde!

Ayrıca grup hakkında;http://www.pasifagresif.com/2016/04/sails-of-serenity-gold-to-rust-ep/

Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.