D

Yüzbaşı
31 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Lg42la660s ekran sorunu
Lg 42la660s model televizyonumda yaklaşık 2 gündür 2 sıra piksel komple nefes alır verir gibi kararıp tekrar aydınlanıyor. Sorunla ilgili bilgisi yahut fikri olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

















D
5 yıl
Hücresel sayacı durdu
Geçen hafta istatistikleri sıfırladığımdan beri sayaç durdu ve istediğim uygulamanın internetini açıp kapatamıyorum. Hem de ne kadar internet kullandığımı göremiyorum. Mesela Spotify sadece wifi varlen çevrimiçi olsın diye mobilden kaptmıştım internetini ama şimdi paketim bol olsa bile internetini açamıyorum uygulama listesi kayboldu. sadeve wifi ile girebiliyorum çoğu uygulamaya araştırdım biraz ama bir çözüm bulamadım
< Resime gitmek için tıklayın >
D
6 yıl
Whatsapp bildirim sesi
Whatsapp'ın kendi belirttiği haricinde bildirim sesi nasıl atayabilirim? Normal mesajlar için telefona itunes'tan bildirim sesi atıp hallettim ama whatsapp için bir çözüm bulamadım.
D
7 yıl
Moto 360 ios bağlantı sorunu
2 seneye yakındır lg g3 te sorunsuz kullandığım cihaz iphone 6s geçiş yapınca bağlantı sorunları yapmaya başladı. saat ve telefon birbirini görüyor ama bağlanmıyor. Sadece saate factory rest atınca tek seferlik bağlanıyo telefonla sonra bağlantı koparsa yine bağlanmıyorlar. Böle bir sorunla daha önceden karşılaşan varsa yardımlarını bekliyorum.
D
7 yıl
11\u0027den 10\u0027a 10\u0027dan 11\u0027e
İos 11 developer beta çıkması ile denemek için yükledim biraz kullandıktan sonra 10.3.2 ye geri döndüm fakat yeni güncelleme ile hala ben de developer beta 2 yüklenebilir gözüküyo o da onaylanmadı diyo nasıl final sürüm ios 11 e geçebilirim.
D
7 yıl
6S 64gb garanti değişim
2 hafta önce yurt dışına garantiye götürdüğüm telefon için değişim kararı çıkmış ve altına bütün aksesuarlarlar ve kutusuyla gelin denmiş. sorun şu, 6s lerde artık 64gb satılmıyo bana geri dönen telefonun 32 yada 128 gb olma durumu var mıdır?
D
7 yıl
İPhohe 6s arama yapmama sorunu
Telefon dün sabah başlayan bir problemle arama yapmamaya başladı içinde Vodofone hat varken şebeke yok yazısı vardı. Sorun belki hatadır diye hem Vodofone hattı başka bir telefonda denedim hemde telefona Turkcell hat taktım. Sorun hatta değil bunu öğrenmiş oldum şimdi Turkcell hat takılı ve şebeke barı 4. seviyede aramama sorunu hala devam ediyor. Yazılım 10.3 kurulu. Şebeke sürümü Turkcell 28.3. Ekstra olarak denediklerim ağ ayarlarını sıfırladım ve fabrika ayarlarına çevirdim bana mısın demedi sorun hala devam ediyor.
D
7 yıl
G3 anakart değişimi
Öncelikle herkese iyi forumlar elimde anakart hasarlı bir lg g3 16 gb var. Sorum şu bem bu anakartı değiştirirken 32 gb lik versiyonla yani 3 gb ramli olanla değiştirsem herhangi bir sorun yaşar mıyım?
D
8 yıl
haricideki oyun açılmıyor
GTA yı harddiskte yer kalmadığı için hariciye attım usb 3.0 ile laptopta sorunsuz oyunu açıyor fakat masaüstünde oyunu açmaya kalktığımda 25.2 gb daha yere ihtiyaç var diyor halbuki en az 100 gb daha boş yer var . sorun büyük ihtimal hariciden kaynaklı nasıl çözebilirim?
D
8 yıl
Durduk yere TL gidiyor.
Mobil veri ve wifi kapalıyken bile yaklasık günde 2 kere 10 ila 15 kuruş arası bir TL gitmsei söz konusu. Vodofone yanımdadan veri hizmetini de kapadım ama yinede devam ediyor. Var mıdır bir çözüm yolu.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.