M

Yarbay
18 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
65 üye
Görüntülenme (?)
163 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Xioami Mi 6 Ekran Sorunu
Merhabalar,

Telefonumda ciddi bir sorun var. Ekran sürekli kapanıp açılıyor. Çözümünü bilen var mı?

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
8 yıl
Nikon 28-80g Zoom Halkası Sorunu
Merhaba, arkadaşlar lens 28-66 arası normal bir şekilde çalışıyor ancak 66mm de kilitleniyor, daha ileri gitmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Odak halkasında bir sorun olup olmadığından emin değilim ama en yakına odaklarken tık diye durmuyor, azcık daha gidebilicekken tıkanıyor gibi oluyor.
M
8 yıl
[Satılık] CS GO Global Elite Hesap
Merhaba Arkadaşlar.

Yakın bir arkadaşım adına açıyorum konuyu. İletişim bilgileri de ona ait. Elinde bir adet global hesap bulunmakta ve paraya ihtiyacı olduğu için satıyor.

Global Hesap :http://steamcommunity.c...iles/76561198208697615/

Main Acc :http://steamcommunity.com/id/2ez4salt

Fiyat 100 lira, 25-35 $ arası itemde olur.

skype : salt.gg

İstanbul içi elden de verebilir.

iletişim : 05547239633
M
9 yıl
Opel Rezaleti
Merhabalar,


3 Eylül 2015 tarihinde 2013 model  Opel Astra J otomobilimle İstanbul'dan Didim'e tatil için yola çıktık. Uzun yola çıkacağım için 29 binlerdeki aracımı İstanbul Opel Odak Topkapı servisine 30000 bakımına verdim. Odak Topkapı'da yağ ve su Kaçağı olabileceğinden şüphelendiklerini bu sebeple aracın bir gece kalması gerektiğini söylediler. Bıraktık... Ertesi gün yağ ve su eksildiğini ama halledildiğini söylendi. Sorunsuz uzun yola çıkabilir!!! Teyidini alarak yola çıktık.!!!

Manisa-İzmir yolu üzerinde aracımız arıza verdi. En yakın servise gidin uyarısıyla İzmir'de Opel Egem bayisinin servisine giriş yaptık. Bilgisayarlı kontrol sonrası motor yağ yakmış, iç akşamında parça hasar görmüş. Arızanın 10 günde giderilebileceğinin bilgisini verdiler... Şehir dışında olduğumu ve ancak bir hafta bir sürem OLDUĞUNU belirttim ve bayiden biz bir şey yapamayız cevabını aldım.

Bunun üzerine Opel Türkiye Genel Müdürlüğü'nü aradım. Müşteri hizmetlerinden Tuğçe Hanımla görüşüp bütün mağduriyetimi ilettim sadece bir hafta burada olabileceğimi, işbaşı nedeniyle 10 eylülde aracımı almam gerektiğini, aksi talkdirde şehir dışı nasıl bir çözüm olabilir diye maddeler halinde olabilecekleri konuştuk. Tuğçe hanım dosyamı oluşturduğunu konu ile ilgili en pratik Çözümün gerekli parçayı bir an önce tedarik edip ayın 10nunda aracı teslim edeceklerini ve yapılan görüşme sonucu Garanti'nin bir ay önce bitmesine rağmen tamiratın ücretsiz şeklinde yapılacağının kabul edildiğini dosyama ilave edildiğini söyledi. Olumsuz bir durumda olabilecekleri, mağduriyetimin giderilmesiyle ilgili gerekli görüşmeleride yaptığını söyledi.
Tüm bu görüşmelere rağmen gerekli Parça ancak 9 Eylül de saat 11:45 te servise gönderilmiş..servis elindeki işe göre aracı saat 15:00ten sonra işleme almış..

Olacak olacak diye oyalayıp 10 eylül saat 15.00'te aracın test olması gerektiğini 11 Eylül'de öğlene ancak olabileceğinin haberini verdiler..tabii bu arada Tuğçe hanımda o gün iki günlük izne ayrılmış?..halbuki sabah arayıp son durumla ilgili haber verecekken!..onun yerine dosyamı havale ettikleri Erhan bey her şeyden bihaber?..Tuğçe hanım dosyaya sadece parça temini gerekli diye yazmış. Diğer bütün mağduriyetlerimi yazdım ilettim demesine rağmen yazmamış olay sil baştan kimsenin umurunda değil...
5 Kişilik ailemle ortada kaldım.. Hiç bir mağduriyetimizi kabul etmediklerini sadece aracı tamirle Mükellef olduklarını Söyledi..
Ne yapacağımın sıkıntısını çekerken bir saat sonra servis aracınız hazır diye aradı..
Opel Türkiye'nin Opel servisiyle nasıl bir iletişim bir irtibatı varsa birinin dediği diğerini tutmuyor..ilgisizliklerinden,
beceriksizliklerinden şikâyetçiyiz..


30000 km de bir araçta motor nasıl yağ yakar? içindeki parça nasıl kırılır? bunun kaynağı nedir?

Yol parası maddi manevi bir sürü mağduriyetlerle ilgili ne yapılabilir?

lehte bir sonuç elde edermiyim?

ne şekilde davrabilirim?


Teşekkürler
M
9 yıl
Hukukçular Doluşsun Tercih Hk.
Merhabalar,


Ygs sonrası hedefim ist. veya marmara hukuktu. Lys pek istediğim gibi geçmedi ve yerleştirme puanım 22900 oldu. Şimdi önümde iki tane seçenek var. Birincisi ticaret üni. hukuk %50 okumak diğeri anadoluda bir hukuk fakültesini yazmak. Siz olsanız hangisini düşünürdünüz?
M
9 yıl
Superonline Fiber Altyapı Getirtmek
Merhabalar,



Evimdeki internet tesisatı deforme oldu. Bende hazır uğraşıcaz bari fibere geçeyim diyorum. Bölgedeki bloklarda fiber mevcut (yani 20 mt ötemdeki binada bile). Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Şuan bir planın olmadığını istersem altyapıyı ücreti mukabilinde getirtebileceğimi söyledi. Fiyat hakkında da satış temsilcisi yakın zamanda arayacakmış. Sizce bana maliyeti ne olur? Bunu superonline'e ödetmemin bir yolu yok mu?


Teşekkürler
M
9 yıl
4790k Oyun İçin Gerçekten Fazla mı?
Merhabalar,


Forumda gördüğüm kadarıyla, oyun için 4790k ve 4690k arasında pek fark olmadığı yazılıyor. Ufak çaplı google araştırmamla farkın oyunlara göre 5-30 fps arasında olduğunu gördüm. Aradaki fiyat farkına değmeyeceğinden mi önerilmiyor? Beni bi aydınlatırsanız sevinirim


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Not: 3.35'e kadar başabaş, sonrasındaki oyunlarda farklar belirginleşiyor.

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
9 yıl
Türkçe Son 3 Soru Hk. Ne düşünüyorsunuz?
Lanet olası iğrenç sorulardı. Cevaplarını hatırlıyor musunuz?
M
9 yıl
Matematikte Kaç Soru İşaretlediniz?
Tm- 34 soru işaretledim.
M
9 yıl
Ösym\u0027den İbretlik Ayar Niteliğinde Soru
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.