F

Onbaşı
14 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Aracımda hareket halinde gelen ses
Arkadaşlar ön taraftaki ses tahminim balata ve disk değişiminden sonra oldu . Balata ve disk 10.000 km önce değişti . Ustalar balata bitik değil diyor.
Frene basınca ses kesiliyor.
Sanayiye gittim. Bi usta disk çene yapmış dedi.
Bir usta diskin arasına bişey kaçmış dedi
Bir usta bu kemik balata içinde metal var bazı yerlerde çıkıntı yapmış diske sürtünce ses geliyor dedi .
Bilemiyorum yani arkadaşlar.
Sizce ne olabilir. Önemli bişey midir ?
Altta video linki mevcut


https://www.youtube.com/watch?v=sIe_gEQNCBE&feature=youtu.be
F
5 yıl
2015 passat 1.4 tsi 125 bg manuel yakıt tüketimi nasıl?
Hali hazırda 1.6 atmosferik 2011 lpgli passat aracım var. Yakıtı üzmüyor. Arıza konusunda sıkıntı vermiyor çok şükür. Km si 120 binde. Daha fazla km si artmadan aracı değerinde vermek istiyorum. Aklımdaki araç başlıktaki passat. Yakıt olarak nasıldır merak ediyorum. Forumlarda uçurum var biri 6 litre yazıyor biri 12 litre. Gerçekçi olursak sakin kullanımda trafiği yokuşu çok olmayan bi kentte kaç litre yakar?
Yada elimdeki araçla devam mı etmeliyim?
F
5 yıl
digiturk play de şampiyonlar ligi maçı
Arkadaşlar bugün digiturk playden sezonluk paket alırsam akşam ki maçı bein sportsda izleyebilir miyim?
F
6 yıl
Bu lastik değişmeli mi?
Arkadaşlar kaldırıma sürtmek suretiyle ön lastikte açıklık oluştu aşağıda görüldüğü gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >S
< Resime gitmek için tıklayın >izce değişmeli mi? 4 lastik sıfır aldım. 10000 km geçti alalı. ön iki lastik de değişmeli mi?
F
6 yıl
Özdilekteyim Jack jones mont kampanyası
arkadaşlar özdilekteyim.com ' da jack jones montlar gayet iyi fiyata satılıyor . bonus card'a 150ye 30 tl indirim var toplamda. avm de deneme imkanı buldum gayet iyi gibi http://www.ozdilekteyim.com/webapp/wcs/stores/servlet/SearchDisplay?storeId=10151&mpe_id=118150&searchTerm=erkek_mont_kaban_%C3%A7e%C5%9Fitleri&intv_id=384001&evtype=CpgnClick&langId=-13&catalogId=10091&ddkey=http%3AClickInfo#facet:&productBeginIndex:12&orderBy:&pageView:grid&minPrice:&maxPrice:&pageSize:&
< Resime gitmek için tıklayın >

bu arada sepeti 150 ye tamamlamak isterseniz lav ve paşabahçede 1 alana 1 bedava var değerlendirilebilir
F
6 yıl
Hepsiburada, ebebek rezaleti.
24 kasıma girerken bi arkadaş forumda paylaşmıştı ebebek baby max bebek arabası 87 tlydi.
Girdim baktım satıcı ebebek. Alayım dedim umutsuzdum zaten. Klasik hepsiburada dedim yollamaz dedim. Aldım ve sonraki gün ebebek tarafından kargolandı. Keşke stok falan bahane yapıp göndermeselerdi. Gelen ürün 70 80 tl civarında kraft anakucağı 😀 Hepsiburada bi fırsat varsa o fırsat ya gelmez ya yanlış gelir.
Daha önce bir çok sitede böyle yanlış yazıp yollayanda oldu yollamayanda. Ama bence böyle reklamını yaptığın bi günde böyle şeylere mahal vermemeli yada yollamalı.
Bu arada gelen üründe faturada yok. E tabi bebek arabası diye kesemezler faturayı. Ebebek gibi büyük bi firnayada yakışmadı. Elimizde yok deseler yada yanlış yazılmış deseler hiç bir sorun yapmadan tamam iptal edebilirsiniz derdim
Ürün bu arkadaşlar
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
24 saat çalışan anne babalar çocuğunuzu nereye bırakıyorsunuz?
Malum hayat şartları zor eşim ve ben 24 saat çalışma usulune göre çalışıyoruz. Daha çocuğum yok ama aklıma takılan bir soru var . Eşim ve ben memleketten uzaktayız, nöbetleri filan ayarlayamazsak çocuğu nereye bırakabiliriz? Siz kime bırakıyorsunuz? Eşimin çalışmamasını bile düşünüyorum. Siz olsanız napardınız?
F
7 yıl
jetta 1.2 tsi mi 1.4 tsi mi ? veya 1.4 dizel 2013 auris mi
arkadaşlar bu 3 araba arasında kaldım jettalar 2012 model. auris 2013 model
jettalar comfortline higline , auris advance skypack.
benzinlililer bizi üzermi . 1.2 tsi bayılma gibi olayı olurmu ? sıkıntı yönünden hangisi iyi.
bi konuya el atın arkadaşlar :)
F
7 yıl
Donanım seviyelerine nereden ulaşabilirim
Merhabalar arkadaşlar eskiye dönük arabaların donanımlarını gösteren bir yer varmı. Enazından 2012 2013 focus 2013 auris in standart donanımlarını gösteren
F
7 yıl
Düşük limitli kredi
Arkadaşlar nasipse bir araba almayı düşünüyorum ana parama ek 3 4 bin tl eksiğim var istediğim araba için. Arabayada acil ibtiyacım var. Bankalardan 0 faizli 3 ay vadeli falan kredi var mı. Denizbank aklımda ama 1000 tl veriyor. Bu ve bunun gibi bankalar var mı? sicilim temiz memurum hiç kredi çekmedim. Ödemede sıkıntı olmaz . Otomatik ödeme veya kredi kartı vs açtırayım falan desem verirler mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.