C

Teğmen
27 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
RA2-hamachi
gelin oynayalim,kasanlar, yenilmeye dayanamıyanlar gelsin,spy sokunca zırlamayanlar,iraqsız yenemeyenler gelsin,hile yapıyon diye bağırmayanlar,iki saat ağaç kesenler gelin
C
16 yıl
bad sektör
samsung 80gb lik diskimde bad sektör oluştu.ne yapabilirim bu diski acaba.
C
16 yıl
saphire 9800 pro
ekranda cizikler olusuyor,bozuldumu yoksa yapabilecegim bisey varmi bu karta acaba arkadaslar.yardımlarınızı bekliyorum

< Resime gitmek için tıklayın >

güzel çizikler değil mi
C
17 yıl
x800 gto ekran karti calismiyor
ASUS - M2A-VM bu anakarta takiyorum ama acilmiyor sistem.hic bir hareket yok.300 ve 350 watt powerla denedim gene acilmiyor.pci a giris bolgesinde altin rengindeki cubuklardan 2 tanesinin yarim oldugunu farkettim sorun bumudur acaba.yapacagim birsey varmi acaba bu karti hayata dondurmek icin.tesekkurler
C
17 yıl
msi laptop acilmiyor
bataryayi cikarip ,bos 8 cell yedek bataryayi taktim.ve takis o takis bir daha hic acilmadi.power butona basiyorum ses seda yok.ayrica bataryalardan birisini takar takmaz wireless ledi yaniyor.Ve batarya ledide hep yanik kaliyor.ister fise takayip ister bataryali olsun wireless ve batarya hep yanik.yardimlariniz bekliyorum garantiye gonderip vakit kaybetmek istemiyorum
C
17 yıl
an7 ye xp kuramiyorum sata2 disk
kac gundur cok ugrastim ama olmuyor.ozel bir yontem bilen varmi?surucu gomme ,disketten driver gosterme disinda.mesela biosda bir ayar gibi.
C
17 yıl
xp kuramiyorum vista kurabiliyorum
AN7-abit anakartim var baslangicta F6 ya basip disketteki silicon image 3112 yi gosteriyorum sonra devam diyorum kurulum ilerliyor ama sonra Si3112r bulunamadi diyor atla seciyorumve diskette bulunan diger driver parcaciklarini bulamiyor.her denememde disketi kontrol ediyor ama oldugu halde bulamadi diyor.biosu guncelledim.nlite ile xp cd si olusturamadim.cunku princo marka bos cd media almistim yazamiyorum hatali cekiyor.XP icinde sp2 var.
C
19 yıl
14 saat sarj
dogru mu yanlıs mı?sımdı telefonum sarja taktım ,klavuzunda 2 saat en az diyor ama satın aldıgım yer 14 saat sarj etmemi söyledi diyorsunuz.ilk kullanım sarjından bahsedıyorum arkadaşlar.
C
19 yıl
canima tak etti ZOOM X4(5551)
arkadaslar gecenin 5.32 si yani sabahin arkadas la age of titans oynuyoz(en az 1.5 saat tir devamettigimiz ,beynimin isindigi bir anda"") ve bu cok adi zoom x4 modem baglantisi durdu.bir kerelik olay degil bunun yaptigi, herzaman yapiyor bi bakmissin ip almaya calisiyor.dondunmu mubarek.telekom falan ip vermiyor bu sirada yanlis anlamayin.router modda hic boyle seyler olmuyor 15 gun bag li kaliyor.yani telekom tarafinda merkezden ip yenilemiyor.ya inanin iste alacaklar zoomx4 almasin.hic bir ozelligi yok zaten.
ya bunu periodik olarak yapiyor yoksa bir ayar falan mi var !
C
19 yıl
8mb li disk 2mb li disk
bench bulamadim bu cash olayinda bilen var mi ne kadar performans artisi oluyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.