N

Yarbay
07 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
37 üye
Görüntülenme (?)
403 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
PS4 \"Sistem Çok Isındı Kapatın ve Soğumasını Bekleyin\" Hatası
Merhabalar

1.5 senedir sorunsuz kullandığım cihaz 1 haftadır başlığa yazdığım sorunu vermeye başladı. Bu sorunu verirken cihazın beyaz yanan ışığı kırmızı renge dönüp yanıp sönmeye başlıyor. Kapatmayip devam etmeye kalkarsak cihaz kendini kapatıyor. Daha önceden sorunsuzoynadigim uncharted 4u oynatmıyor resmen. Yarım saat geçmeden hatayı vermeye başlıyor. Bu sorunu yaşayan var mı çözümü nedir ? Garantisi bitti cihazın.
N
10 yıl
Bilgisayar Windows Ekraninda Kaliyor Resliyor
Selamlar.

Gece bilgisayari direk dugmesinden kapatmislar. Sabah geldigimde bilgisayari acmaya calistim ve 7-8 kere bipledikten sonra kapaniyordu. Bios pili , ekran karti ve ramleri cikartip tekrar taktim. Bu sefer bilgisayar 1 kere bipleyip acilmaya basladi fakat windows baslatiliyor ekranina geliyor ekran siyahliyor ve trkrar bastan baslatiyor herseyi. Guvenli modda baslat dedigimde ise windowd kurtarici basliyor fakat sorun duzelmiyor yine resliyor kendini. Sistem geri yuklemeyi denedim geri yukleme noktasi yok dedi. Cozumu nedir ne yapmaliyim !
N
10 yıl
CRYSIS 3 ALMAK MANTIKLI MI
Oncelikle merhaba. Su siralar playstore da oyun 30 TL . Daha once Crysis 3u oynamadim. Diger oyunlarini bitirmistim. Multisi nasil oyunun ? Odalar dolu mu ? Cevaplariniz icin tesekkur ederim .
N
10 yıl
Şerit LED Bağlantıları Hakkında
Merhaba ben bilgisayarın monitörünün arkasına ve masanın altına şerit led bağlamayı düşünüyorum. Bunların bağlantılarını nasıl yapabilirim ? Elimde havya , lehim teli gibi malzemeler mevcut. Şerit LED olarak mavi renk düşünüyorum . Elimde birde eski bir gamepad'den kalma USB 2.0 kablosu bulunmakta. Şerit led'in + ve - ucunu bu kabloya bağlasam çalışır mı ? Birde elimde 12 V Adaptör bulunmakta. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar teşekkürler
N
11 yıl
LOGITECH F310 GAMEPAD KULLANICI INCELEMESI
LOGITECH F310 KULLANICI INCELEMESI

Merhabalar. Bir süredir almayı düşündüğüm gamepad konusunda sonunda kararımı verdim ve bugün Vatan Bilgisayar'dan Logitech F310 gamepad modelini satın aldım. Genel olarak heyecan var diyebilirim çünkü daha önce bilgisayarda gamepad kullanmamıştım ve bana Playstation 3'deki deneyimi verip veremeyeceğini merak ediyorum. Öncelikle fiyatından bahsedeyim. Şu anda bayram dolayısıyla Vatan Bilgisayar'dan %25 indirimli fiyatıyla beraber 60 TL'ye aldım. Dilerseniz ürünün kutusuna ve kutu içeriğine geçelim.
< Resime gitmek için tıklayın >Ürünün kutusu bu şekilde arkadaşlar. Açıkcası ben daha şık bir kutu bekliyordum sanki baştan savma gibi olmuş ama F710'da da aynı şekilde kutu kullanılmış.
< Resime gitmek için tıklayın >

Ürünü kutusunu açtığımızda ise karşımıza , F310 Gamepad / Driver CD'si / Kullanım Klavuzları çıkıyor.
Ürünü daha detaylı görmek için bir kaç fotoğrafa bakalım.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Ürünü elime aldığımda ise rahat bir yapısı olduğunu hissediyorum. Logitech'in kalitesi hemen anlaşılıyor. Özellikle mavi-lacivert arası renk gamepad'e gayet yakışmış. Gamepad'in arka kısmı elimize oturacak şekilde tasarlanmış ve elimizden kaymıyor. Tuşlara baktığımızda ise Xbox360 Controller'in X/Y/A/B tuşları kullanılmış. Tuşlar gayet kaliteli gözüküyor. Bastığımızda ise herhangi bir acı vs. vermiyor. Klasik tarzda 2 adet joystick var. Joysticklerin üzerleri DualShock 3'ün joysticklerinde olduğu gibi bir tabaka gibi bir materyal ile kaplı ve joysticklere ulaşmakta zor olmuyor. D-Pad kısmına gelecek olursak , sanki eskiden herkesin evinde olduğu Atarilerde ki controllerdeki D-Pad'lere benziyor. Sağlam olup olmadığını ilerleyen günlerde göreceğiz ama beni pek tatmin etmedi. Uzun süreli oynamalarda elimizi yorabilir. Gamepad'ın arka kısmındaki Left-Right Trigger tuşları gayet rahat ve ulaşılabilir şekilde tasarlanmış. Sanırsam bu trigger tuşlarını gaz ayarı yapılabilir bi şekilde kullanabileceğiz yani demek istediğim ne kadar basarsak o kadar gaz vermiş olucağız. Gamepad'in üzerinde klasik 3 tuş var. Bunlar Select , Start ve Turbo tuşları. En önemli noktalardan birisine gelmiş bulunmaktayız. Gamepad'in arka kısmındaki X-D seçenekli sürgülü tuş. Burada ki X ve D'nin anlamları Xinput ve Dinput. Eğer oynayacağımız oyun yeni bir oyun ise tuşu X'e , eski bir oyun ise tuşu D'ye doğru sürüklüyoruz. Bu şekilde oyun içinde kontrollerde sıkıntı yaratmıyor.Ürünün kablosu ise 1,80 m şeklinde. Benim odam için gayet yeterli :)
Gelelim ürünü bilgisayara bağlamaya. Normal bir bağlantısı var. Klasik bir şekilde usb girişini pc kasamızın usb girişine takıyoruz ve pc gamepad'i görüyor. Aygıt başarıyla tamamlandı dedikten sonra kullanıma başlayabiliyoruz. Gamepad'in tuşlarına hiç ayar yapmadan da oynayabilirsiniz ama ben ayar yapmadan oynayamam derseniz kutu içinden çıkan driver'ı yükleyebilirsiniz yadahttp://www.logitech.com/tr-tr/support/gamepad-f310?osid=14&bit=64 bu linkteki driver'ı indirip yükleyebilirsiniz.Ben sizin için driver'ı kurdum. Fotoğraflara bir göz atalım.

< Resime gitmek için tıklayın >
Gamepad'ı FIFA14 oyununda denediğimde ise hiç ayar yapmaya gerek kalmadan Xbox360 ve ya PS3'de oynarmış gibi direk gamepad'ı algılıyor ve kontroller aynı şekilde işliyor. Logitech'in F serisi gamepad'lerinde bulunan en can alıcı noktalardan birisi ise kapsamlı oyun desteği. F310 ile dilerseniz FPS oyunu bile oynayabiliyorsunuz.

Sonuç olarak , F310'dan memnun kaldığımı söylebilirim. 60 TL'nin hakkını sonuna kadar verebilecek bir gamepad. Zaten Logitech'in kalitesi tartışılmaz. Kafası karışık olan kişilere alması için önerebileceğim bir gamepad.

Artıları
Xinput - Dinput seçeneğinin olması
Kapsamlı oyun desteği
Alışılagelmiş konsol düzeni
Kolay kullanım ve kolay kurulum
1.8 metrelik kablo

Eksileri
D-Pad tuşunun sağlam olmaması(gözükmemesi)


Şu sıralar Gamepad'in satışını yapan önemli teknoloji mağazalarının linkleri ise aşağıda
Vatan Bilgisayar - Logitech F310

Teknosa - Logitech F310


Darty - Logitech F310
-- Ürün bu mağazanın stoklarında kalmamıştır.

GOLD - Logitech F310


Bimeks - Logitech F310


MediaMarkt - Logitech F310
N
11 yıl
Bilgisayar İçin Gamepad Önerileri
Bilgisayar da oyun oynama sürem epey fazla. Her türlü oyunu oynuyorum 3 senedir futbol oyunu olarak Football Manager harici PES tercih ediyordum. Fakat bu sene fikrimi değiştirip FIFA 14 aldım. FIFA 14 gayet tatmin edici bir oyun fakat şöyle bir sorun var. Klavye ile oyunu bir türlü stabil şekilde oynayamıyorum. Aynı durum NBA 2K14 için de geçerli. Bana bilgisayarda rahatça oyun oynayabileceğim bir joystick (gamepad) lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Bir kaç arkadaşım Logitech F310 / F710 önermişti. Sizlerden de tavsiyeler bekliyorum. Yardımcı olacak/olmayacak tüm arkadaşlara teşekkürler.

Dipnot : Bütçem 50-80 TL arası.
N
11 yıl
HP Officejet 4500 G510 Yazıcı Yazmıyor Yardım
Merhabalar arkadaşlar. Geçen sene kasım ayında vatan bilgisayar'dan aldığım HP Officejet 4500 G510 yazıcım herhangi bir belgeyi yazmıyor. Bütün kontrollerini yaptım. Sıfır kartuş taktım. Yine olmadı. Yeni Word belgesi açıyorum. Belgeyi yazdır diyorum. Yazıcıyı seçiyorum. Yazıcıya komut geliyor. Yazıcının ekranında ''Yazdırılıyor..'' yazıyor. Kağıdın bir kısmını alıyor devam etmiyor yazmıyor. Saatlerce beklettim yine de yazmadı. Yardım eder misiniz arkadaşlar ? Garantisi devam etmektedir.
N
11 yıl
RGB Led Controller - Sese Duyarlı Şerit Led Yardım
Herkese Merhabalar.

Masaüstü bilgisayarıma ve ya masama led döşemeye karar verdim fakat ben bunun sese duyarlı olmasını yani bass'a göre yanıp sönmesini istiyorum. İnternette araştırdığımdahttp://www.delab.net/RGB-LED-Controller,PR-153.html bunun gibi bir alete şerit led ve güç kaynağı bağlayınca sese göre yanıp sönüyormuş. Benim bunu temin edebileceğim BURSA İÇİNDE bir yer var mı ? Bana başka bir devre önerir misiniz ? Ya da hazır devreler var gittigidiyor.com'da. Orada ki ürünler nasıldır ? Deneyen var mı acaba ? Bir fikrinizi almak isterim. Herkese teşekkürler
N
11 yıl
Cevap: Anatolia 76 Lw Zihinsel Devredilecektir.
Karakterimi itemsiz olarak devretmek istiyorum.

Server : Anatolia

Bulunduğu Level : 76

Karakter ve Skiller : Zihinsel Savaşçı Ruh Vurusu P Siddetli Vurus P Güclü Beden G1 Güclü Vurus M9 Skill kaybı yoktur.

Biyolog : Biyologları bitiktir.

Karakterin içinde exp yüzüğü,kutsama küresi,hırsızın eldiveni gibi itemler mevcuttur.

Fiyat olarak 150 TL düşünüyorum.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun , iyi forumlar
N
11 yıl
Sistemin Son Hali Önerileri Bekliyorum
Merhabalar arkadaşlar.

Defalarca konu açtım, sordum-soruşturdum, araştırdım ve bütçemi arttırıp böyle bir sistem toplamaya karar verdik. Sizlerinde fikirlerini bekliyorum.

Anakart : ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

İşlemci : AMD FX X6 6100 SOKET AM3+ 3.3GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

Ram : KINGSTON 8GB (2X4GB) HYPERX GENESIS XMP DDR3 1600MHZ CL9 RAM

E.Kartı : SAPPHIRE HD7770 EDITION GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

Kasa : Asus Vento 450 W Psu'lu Siyah/Kırmızı Kasa

HDD : SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK


Herhangi bir darboğaz olur mu , oyunlarda ki performansı nasıl olur ? , 1440x900 max. çözünürlüklü mönitör kullanmaktayım oyunlar bu çözünürlükte nasıl bir performans verir değerli görüşlerinizi bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.