E

Teğmen
22 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
168 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Lütfen!!! RAM Tavsiye
Arkadaşlar,
Dizüstü bilgisayarım için 8 gb ram almak istiyorum. Ram tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bilgisayarın özellikleri
HP 15S-FQ2045NT Intel Core i3 1115G4 4GB 256GB SSD Freedos 15.6
E
3 yıl
Alınık Honda Civic
Fiyatı abartılmamış 2013, 2014 Eco Elagance otomatik Honda civic aramaktayım. Beyaz renk tercihim.
İlgilinen arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
Teşekkürler
E
6 yıl
Axess mobil hafta sonuna ozel %10 indirim
Axess mobil ile 200 tl uzeri market, giyim, saglik ve kozmetik alisverisine %10 indirim. En fazla 50 tl indirim kazanilabilir. 12-14 ekim arasi. Ayrintilar axess mobilde
E
6 yıl
Laptop tavsiye edebilecek arkadaşlar!!!!
Adeko 17 pro çizim programını sorunsuz çalıştırabilecek 4000 - 5000 TL arasında laptop tavsiyesine ihtiyacım var arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
E
6 yıl
Axess eticaret festivali
Gittigidiyor, hepsiburada, n11 gibi sitelerde 3. 150 tl ve uzeri alisverise 50 chip para. Mobildeyim link atabilirse bir arkadas sevinirim.
E
7 yıl
Plaka degisikligi sigorta hk.
Yeni aldigim aracin plakasi degismeden once muayeneye girebilmek icin sigorta yaptirmistim. Daha sonra aracin plakasi degisti. Eski sigorta gecerli midir, yeniden sigirta yaptirmaya gerek var midir? (Sigorta kagidinin uzerinde eski plaka yaziyor.) cevaplayan arkadasa simdiden cok tesekkur ederim.
E
7 yıl
Lenovo G510 Hakkında
Yaklaşık 3 yıl önce aldığım Lenovo G510 dizüstü bilgisayarım son zamanlarda ekran panelini açıp kapattığımda görüntüde bozulma, dalgalanma gibi bir şey oluyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar? Tahmini onarım fiyatı hakkında fikri olan arkadaşlar? Garanti süresi bitti. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
E
7 yıl
Lisrel veya Doğrulayıcı Faktör Analizi Hk. Yardım!!!
Arkadaş elinde lisrel programı olan varsa bana gönderebilir mi? Doğrulayıcı faktör analizi yapabilecek arkadaş var mı?

Not: İnternette öğrenci sürümleri var programın. Onlar işime yaramıyor.
E
7 yıl
LCW Hesaplara Çek Tanımlamış!
LCW internet mağazasında geçerli hesaplara indirim tanımlamış. Hesaplarınızı kontrol edin arkadaşlar. Konu açıldıysa silinebilir.
E
7 yıl
Okul İçin Logo!!!
Arkadaşlar köy okulumuz için bir logo tasarımına ihtiyacımız var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar pm lütfen. Karşılığında hediye çeki vs verebilirim, emeğiniz karşılıksız kalmaz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.