M

Binbaşı
18 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Rekabetçi Takımı
Başlıkta belirttiğim gibi bir rekabetçi takımı kuruyoruz.Rütbeler mg-3 ve Dmg aralığı olursa bizim için daha iyi olur.Oyunu solo oynamaktan sıkıldım.Bu yüzden 3-4 kişi arıyoruz.Kriterlerimizde yaş ve saygı az da olsa önemli yer tutuyor.17-18 yaş ve üstü,saygılı,flame yapmayacak bir ekip arkadaşı arıyoruz.

Nasıl bir ekip istediğimi de yazıp konuyu sonlandırayım.Ben ve arkadaşım eskiden mm'de Supreme-Global seviyesine gelmiş,faceit diamond ligi görmüş[(fakat elimize verdiler:)],oyunu uzun süredir oynamayan,fakat tekrardan oynamaya başlamış olan 2 arkadaşız.Benim tek istediğim şu sıralarda oyunu biraz düzgün oynayabilmek.Çünkü solo girdiğimde ne kadar denesem de bir yerden sonra zevk,tat alamıyorum.Ve haliyle sapıtıyorum.

Genellikle akşamları ve geceleri oynamayı düşünüyoruz.Saatlerimiz epey esnektir.Güzel bir sohbet ortamıyla takım halinde zevk alarak güzel bir oyun ortaya koymayı düşünüyoruz.

Not:Başlangıçta d2 oynanabilir fakat ben ağırlık olarak Mirage,İnferno,Cache ve Overpass oynanmasını tercih ediyorum.Bu şekilde konuyu bitiriyorum.

Steam Adresim:
http://steamcommunity.com/id/delimustafapasa

Güncelleme:
1-Yunus Emrehttp://steamcommunity.com/profiles/76561198191009163/
2-
3-
4-
3 Kişi daha arıyoruz arkadaşlar bir arkadaş bana ulaştı 3 kişilik yerimiz var.
M
8 yıl
MM Takımı için 3 kişi arıyoruz
Arkadaşım ve ben genelde mm giriyoruz,tabi takıma binbir çeşit insan geliyor.Genellikle suskun premade'ler geldiği için,muhabbet de çıkmıyor.Biz de haliyle zevk alamıyoruz.Bizim gibi olan arkadaşlar var ise onları aramıza bekliyoruz.Saygılı,hoş sohbet olan dmg ve üstü arkadaşları bekliyoruz.Yaşlarımız 19-20 civarında...

Genellikle öğleden sonra ve akşamları oynuyoruz.
Bizi aşağıdaki linklerden ekleyebilirsiniz:
http://steamcommunity.com/id/delimustafapasa/
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117145612
M
8 yıl
LÜTFEN KAPATIN KONUYUUUUUU
Artık eskisi gibi giremiyoruz iş,güç vs.Ama ara sıra girdiğimizde yeri geliyor try hard,yeri geliyor muhabbet için maça girelim diyoruz.3 Kişilik çekirdek kadromuz var,yaş ortalamamız 21-22 civarında...Bu yaş seviyesindeki arkadaşlar iletişime geçerlerse seviniriz.

Profesyonel oyuncu aramıyoruz fakat gerçek bir ''le,lem'' olması da gerekli açıkçası :)
Asla ve asla flame yapmıyoruz,bazen adam yokluğundan çağırdığımız kişiler flame yaptıklarında onu oy birliğiyle takımdan atmışlığımız var.O yüzden sadece güzel zaman geçirmek isteyen arkadaşları bekliyoruz.İletişim bilgilerim aşağıda bulunmaktadır.
Genelde akşamları oynuyoruz.
http://steamcommunity.com/id/delimustafapasa


YİNE 10 Kişi ekledi yarım saatte konu Kilit lütfen...
M
9 yıl
CİPS İÇİN SOS
Tavsiyeleri bekliyorum.Yoğurt içermezse iyi olur.
M
9 yıl
Oyun \u0027\u0027gg\u0027\u0027
DMG'den sonra her maç hile gelmeye başladı.10 Maçın 7-8'inde açık vh var.Geçen Nuke girdik duvardan wallbang atmak koşuluyla oyunu çevirdiler.Adrese teslim hg'leri saymıyorum bile.Sadece Cobblestone'de hile gelmiyor anladığım kadarıyla orada hile kullanmayı sevmiyorlar sanırım.


Son maçlarda Cache ve Mirage'de karşımıza gelen Almanların da hep hile kullanması dikkatimden kaçmadı.Google'de arattım ilk çıkan siteden bedava hile indirilebiliyor ve onbinlerce kişi hileyi indirmiş durumda.Bir ara epey temizdi lemlerle maça giriyorduk bazılarını yenip bazılarında zorlanıyorduk ama temizdi bu mm 1 ay önce.

Forumdan bir supreme karşımıza smurf olarak gelmişti, bizi yendiler.Gayet de zevk aldığım bir maç oldu.Ama Spray atmasını yeni öğrenen novaların vh açıp wallbang ile bizi yenmesi tam bir saçmalık.

İşte nuke'deki o an,şu son haftada her maç böyle...
https://www.youtube.com/watch?v=1mZBHw0vBpM&feature=youtu.be&t=369
M
9 yıl
Silver,Nova,MG Hesaplar Boostlanır
Bu ranklardaki hesaplarınız boostlanır.Karşılığında gönlünüzden ne koparsa atarsınız.(5 tl'lik bir silah vb.)Bazı arkadaşlarla oynamak için hesap gerekli o yüzden bu boş vaktimde arkadaşlarla bir yandan oynayıp bir yandan lig atlatmayı düşünüyorum.Lütfen sadece konuyla ilgilenenler bana yazarsa memnun olurum.Baltalanmasın bu konu da ...
M
9 yıl
Satılık MGE Hesap
Elimde Master Guardian Elite 11 winli hesap var.

Cs go itemlerine takaslıyorum.

Cz-75 Nitro FN
veya
P2000 Fire Elemental FN veren birine hesabı yolluyorum.
M
9 yıl
CS GO Takımı Kuruyorum
Son zamanlarda bozulan takımım nedeniyle solo q girmeye başladım.Fakat bu uzun vadeli bir çileye dönüştü.Spray bile yapamayan adamların mg2-3,dmg olmaları ve takımıma geldikleri için sinir hastası oldum.

Mg-3'ten 1'e düştüm.Rütbe aslında önemli değil yeter ki 25-30 kill alıp,spray yapamayan adamlara kaybetmeyeyim.Bu yüzden varolan birkaç arkadaşımla bir takım oluşturmaya karar verdim.

Önceliklerimiz:

Rütbe için fazla bir şey demek istemiyorum ama en az gerçek ''Nova 4-Mg'' civarında olması gerekiyor.Gerçekten kastım mm bu kadar ayaklar altına düşmeden önce novanın bile güzel spray ve skill shot yapabildiği kişiler.(Ki şu anda onları bazen görüyorum)
Ben öyle ahım şahım bir oyuncu değilim ama en azından oyunun sınırlarını bilen Mg-3 civarında olduğumu düşünüyorum.İnfomu verir,takım için hızlı back-up yaparım..Ama solo q'de ne yaparsam yapayım takımdaki adamlar bana eşit gelmedikçe 3-4 kişiyi taşıyamıyorum.Özellikle rusları...


Öteki önceliğimizden birisi daha aradığımız kişinin hırsıyla kişiliğinin çakışmamasını istiyoruz.Bunu da açıklayayım.Daha önce konulardan eklediğim birileri beni lobiye çağırmışlardı.Maça girdiğimizde en ufak hatada adamın acımasızca eleştirdiğini,küfür ettiğini gördüm.Ve o andan itibaren irtibatımı kestim onunla...
İyi oynayıp
Şu anda 2-3 kişiyiz.2 kişi arıyoruz dileyen arkadaşını da yanında getirebilir.

Son olarak Solo Q'den işkence çeken arkadaşların mevcut olduğunu biliyorum ve onların aşağıdaki adresten bana ulaşmalarını bekliyorum.

http://steamcommunity.com//id/delimustafapasa
M
9 yıl
Arkadaş Aranıyor
Öncelikle herkese merhaba,Cs-Go ve çeşitli oyunlar için 17-18 yaş ve üstü arkadaşları arıyoruz.Halihazırdaki arkadaşlarım biraz meşguller şu sıralar bu yüzden bir ekip kurmak istedim.Buraya konuyu açma sebebim ise çoğu kişinin de benim gibi bir ortam kurmak istemesi oldu.Bunu 2-3 ay önce açtığım bir topluluk konusunda görmüştüm 50 kişi mm arkadaşı bulmak için grubuma üye olmuştu.
Cs Go Rankım mg2 bu arada
Samimi,dürüst,dost canlısı bir ekip oluşturmak istiyorum.Ama bundan kastım sadece oyun için toplanan bir grup olmaması.Beraber hoşça vakit geçirebileceğimiz,yeri gelince birbirimize karşılıksız destek olabileceğimiz bir grup kurma amacındayım.Bize katılmak isteyen olursa aşağıda iletişim adresim var:
Eğer siz de tek başınıza sıkılıyorsanız gelin birlikte oynayalım,konuşalım hoş sohbet edelim.Şahsen ben çok sıkıldım :)
http://steamcommunity.com//id/delimustafapasa
M
9 yıl
Rekabetçi Oynayacak Takım Arkadaşı Aranıyor
Yaşları 17-18'den büyük olmak üzere,rütbeleri mg1-Dmg aralığında,flame yapmayan,anlayışlı takım arkadaşı arıyorum.Şu sıralar ve yazın epey vaktim var.Akşama doğru ve geceleri oynuyorum genelde.
Gelmek isteyenler yanlarında arkadaşlarını da getirebilirler.
Sadece oyun içi değil oyun dışında da hoş zaman geçirebileceğimiz bir grup kurmak amacındayım.

Bana buradan ulaşabilirsiniz:
http://steamcommunity.com//id/delimustafapasa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.