F

Teğmen
31 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Konu silinebilir
Konu Silinebilir guncellenecek
F
3 yıl
Dsmart 2021 En İyi Uydu Alıcısı Tavsiye
Arkadaşlar malum şifreleme sistemi değişikliğinden modül kullanıcılarının modülleri değişiyormuş.Birçok kişi yine modül alacaktır ama kutuya geçiş yapmak isteyen arkadaşlar olabilir bu konu faydalı olur diye düşünüyorum.
İlk çıkan kasa Gold master ve NEXT kutularından kullanmıştım. Mavi yazılım güncellemesinden sonra cihazlar ağırlaşmıştı. Sonrasında PVR cihazlarda kullanılan Pace marka kutudan kullanmıştım. Görüntü kalitesi gayet güzeldi fakat yeni yazılım bi nebze o cihazında hızını azaltmıştı. Şimdi modül den bende kutuya geçiş yapmak istiyorum. Skyworh, Technicolor gibi birçok model çıkmış inceleme fırsatımın olmadığı. Önerebileceğiniz kutular nelerdir acaba. Kalite bakımından en iyi cihazı hangisidir şu anda
F
4 yıl
PES 2020 XBOX ONE LİGİ KAYITLARI
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar Xbox One Türkiye grubumuzda lig düzenliyoruz. Forumumuzda pes tutkunu arkadaşlarımız varsa, haftada 1-2 maçın yapılacağı, turnuva gibi aceleye getirilmeyecek kimsenin özel hayatından çalmayacak şekilde bir lig düzenliyoruz. Çift maç usülü haftada max. 2 maç şeklinde fikstür düzenlemeyi düşünüyoruz. Forumumuzdan katılım sağlamak isteyen arkadaşlar olursa bu konu üzerinden yazabilir. Katılım sayısı sınırlıdır. 16 kişiye ulaştığında katılım sonlandırılacaktır.
F
4 yıl
PES 2020 LİGİ TURNUVASI
Arkadaşlar forum içi ve forumdışı arkadaşlar ile uzun soluklu aceleye getirmedğimiz bir turnuva yapmayı planlıyoruz. Çalıştığımızdan dolayı sürekli girme imkanı bulamıyoruz, forumda da belki aynı durumda arkadaşlar vardır ve uzun soluklu bi ligin keyifli olabileceğini düşündük. Her hafta bir maç 20-30 dk şeklinde gibi. Belli yaşa gelmiş iş güç sahibi evli arkadaşlarımız olucak o yüzden argosuz, saygı çerçevesinde iletişim kurabileceğimiz, seviyeli bir turnuva grubu oluşturmak istiyoruz. 16-18 katılımcının olduğu bir lig düşünüyoruz. Forumdan katılmak isteyen arkadaşlar olursa yazabilir. Güzel bir organizasyon yapabilirsek her sene düzenleyebiliriz forumdaki Pes tutkunu arkadaşlarımızla.
F
8 yıl
Goldmaster 3030 yada başka Çift Modül girişli receiver tavsiyesi
Arkadaşlar hem filbox hem dsmart modül kullanıyorum. Bir onu bir onu takıp çıkarmaktan cihazlar bozulacak. Piyasada uygun fiyata bulunan goldmaster 3030 modelini merak ediyorum forumda kullanan arkadaşlar var ise cihazın performanısını merak ediyorum memnunlar mı?
Misal vermek gerekirse kendinden uydulu vestel tv de sinema kanallarında filmleri altyazılı izlerken altyazılar kocaman ve kötü gözüküyor. Ama grundig dsr 8200 kullanan arkadaşlar var ise bilir orjinal kaliteli altyazı performansı var. Goldmaster 3030 da nasıl şekilde acaba en merak ettiğim bu. Yada çift modül girişli başka cihaz kullanıp önerisi olan varsa da yardımcı olursa sevinirim.
F
9 yıl
IOS 4 YUKLU IPHONE 4 E IOS 6 YUKLENIR MI
Arkadaşlar bir arkadaşım sanırım hiç güncelleme yapmamış telefona ios 4.3.3 te şu anda yanılmıyorsam. Ios 6 kullanmak istediğim için satın alıyorum cihazı. Acaba Ios 6 hala yüklenir mi bilgisayar vs. üzerinden kablo aracılığıyla?
Bu imza kapanma muhabbeti diye bişeyler vardı onu anlamıyorum ben kendi kullandığım cihazla wifi üzerinden güncelleme yapıyordum şimdi Ios 6 yüklenir mi yüklenirse nasıl yüklenir Ios 4 ten geçişte, bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
F
11 yıl
DSMART MODÜL İÇİN UYDU ALICI TAVSİYESİ
Dsmartı modüllü üyelikle kullanan arkadaşlar, hangi cihazda kullanıyorsunuz, ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz yada memnun musunuz bu başlık altında paylaşırsak yeni üye olcak arkadaşlarımız için bu konu yararlı olur diye düşünüyorum...

Ben yeni modül aldım ilk kez modüllü üyelik kullanıcam o yüzden sizin önerilerinize ihtiyacım var sıkıntı yaşamamak için. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler şimdiden iyi forumlar...
F
11 yıl
teknosa vb. magazalardan peşin alınan dsmart mulkiyeti !
arkadaşlar dsmartın değiştir kampanyası ile bi hd plus cihazı almayı düşünüyordum müşteri hizmtlerini aradım cihaz mülkiyetinin 24 ay sonunda bana ait olup olmadığını sordum hayır cihazı 24 ay sonunda teslim etmeniz gerekir cihazın size ait oldugu aydan aya bir kampanyamız yok şu anda, cihazın size ait olmasını isterseniz zincir magazalardan teknosa vb. yerlerden peşin alabilirsiniz sizin olur cihaz dedi, şimdi buraya dikkat;

cihaz aldım peşin hd plus ve az evel aktivasyon için aradım, cihaz mülkiyeti süresiz dsmarta aittir sizin olmaz gibi bir ifade kullandı o halde neden gidip peşin o kadar ücret verip cihaz parası ödüyoruz bana bu konuşan kişinin bilgi eksikliği gibi geldi size danışmak istedim bu şekilde magazadan peşin cihaz alıpta bilgi sahibi olan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.