B

Yarbay
26 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
201 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
AİRBAG Sağlam , emniyet kemeri dirençli araba
Airbag kontrolü yaptırdım , araç soldan kazalı , kaza videosunu izledim , araba park halinde dururken , arkadan biri vuruyor , Airbaglar 2015 sağlam , ancak emniyet kemerleri dirençli , ben ileride bir kaza yaparsam , airbaglar açarmı ?

Araç 2015 pego 301 64 bin km de , neden aldın demeyin , bu ülkede artık sorgulamıyorum hiç birşeyi , bu araçlara binmeyi hak ediyoruz halk olarak demekki , kaderime razı oldum.
B
3 yıl
ALMANYANIN 1945 GÖRÜNTÜLERİ
Videoyu izlemek için tıklayınız


Başkentlerine kadar işgal edilmiş , Çaresizlik. Ve bu ülke şuan dünyanın en güçlü ülkelerinden , birde almanya vs tr karşılaştırması yokmu aklım almıyor :) şu adamların halkıyla, hükümetiyle, bizimkiler asla aynı olamayacak.
B
4 yıl
MAX 50 BİNE TEKİRDAĞDA ARAÇ ARIYORUM
KM si 200 bini geçmemiş araç arıyorum arkadaşlar
B
5 yıl
ANKARA Merkez Komutanlığı Karargah bölüğü ?
Arkadaşlar forumda böyle bir yere düşen ne gördüm ne duydum , nasıl bir usta birliği bekliyor beni burda bilgisi olan varmı ? ANKARA Merkez Komutanlığı Karargah bölüğü Kışla Hizmetleri Tugay Komutanlığı yazıyor.


Edit : Askerden geleli 2 sene olacak , Güzel ve rahat bir askerlik geçirdim , Etiler Ordu evinin orda inin kışla hemen yanında zaten ,Ben tam 6 aya düştüğünde terhis oldum ve 6 ay olarak yaptım askerliği , Komutanlarımız çok iyilerdi sorun yaşamadık , canınızı sıkmadan 6 ayı keyifli bir şekilde yapın , asıl askerlik askerden sonra başlayacak.
B
6 yıl
Hızım 1 haftadır 1 MB , şu değerlere bakıp yardımcı olacak varmı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Upluad hızım aynı , ancak hızım 8 mb den 1 mb e düştü , internet sağlayıcımda babam yapmış ben antalyadayken millenicom diye boktan bir firma , değerlerden anlaşışırmı acaba ne olduğu ?
B
6 yıl
Jak aparatı ses kalitesini düşürürmü ?
Notebookta tek jak girişi var , steelseries arcris 3 alıcam 2 jak var onda , ancak yanında tek jaka dönüştüren aparat veriliyor bu aparat ses kalitesini düşürüyormu ?
B
6 yıl
Avukat Arkadaşlar bakabilirmi ?
Arkadaşlar bir iş bulma şirketi tarafından 3 bin tl dolandırılmıştım. google yorumlarinada birisi bu yer guvenilirmi iş buluyorlarmı yazmış bende dedimki , Bulmuyorlar dolandırıcı bunlar , yasal dolandırıcı bunlar malesef belgeler onlardan taraf , birisi bunların topuklarına sıkmadıkça bunlar bitmez yazdım. Şirket yorumuma cevap olarak davaya verdik falam yazmış.Davaya verse ne olur sizce sicilime falan işlermi.
B
7 yıl
Dell 7567 yi sonradan alanlar dahamı şanslı ?
Ekran IPS , ve çok daha ucuza aldık , başlarda alanlar 4500,4700 arası aldılar , biz 4 bin tl ye aldık .
B
7 yıl
GTX 1050Tİ(Notebook) Kaç sene idare eder ?
arkadaşlar notebookta bu ekran kartı kaç sene en kötü medium-1080p götürür ve sizce iyi bir kartmıdır.
B
7 yıl
4 BİN TL YE İ MONSTER ALMAK MANTIKLIMI ?
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2.html

http://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-an006nt-intel-core-i5-7300hq-12gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2cj46ea-p-HBV000006VV9W


Şu linkteki ürünü düşünüyorum , 4 senedir hp notebook kullanıyoırum , geri iade ilen hp notebookta alabilirim varmı öneriri olan.

HP de 7300 HQ ve gtx 1050 var ,monsterda ise 7700 HQ gtx 1050 Tİ , monsterda HDD yok ve 4 GB daha az rame sahip.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.