S

Yüzbaşı
01 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
Monitöre görüntü gelmiyor
Arkadaşlar daha yeni topladığım masaüstü bilgisayarımda monitöre görüntü gelmiyor ve ilk açılıştaki bip sesi de yok. birkaç kere daha yapmıştı ama tesadüfen açılmıştı tekrar. ancak şimdi ne yaptıysam sorun çözülmüyor. ekran kartını, ramleri yerinden söküp tekrar taktım ama nafile. ilk açılıştaki bip sesinin olmamasının nedeni öğrenirsem sorun hallolur diye düşünüyorum. kullandığım sistemin özellikleri aşağıda

Asus M4A89TD USB3
AMD Phenome X4 955
his 5770
Kingston 2*2 1333
Thermaltech V3 600w
Viewsonic VX2260vm
S
14 yıl
2006 Triptonik Focus Ghia
S
14 yıl
Satılık PS3 GOW Collection
Oyun supermanTr arkadaşımıza satılmıştır. hayırlı olsun
S
14 yıl
HTPC sistem tavsiyesi
Arkadaşlar evde HTPC olarak kullnadığım (Pentium D 930 + Asus P5LD2-VM + 2600xt) sistemim full hd (1080) filmleri oynatmakta zorlanıyor maalesef. bu nedenle fiyat performansı en iyi olan yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum. sadece iyi bir işlemci ve onboard ekran kartı olan anakartta alabilirim. PC'de çok fazla oyun oynamıyorum. biraz araştırdım AMD phenom II x4 925 ve Gigabyte MA785GT-UD3H ikilisini önerenler var. sizce bu ikili full hd filimleri izlemekte sorun yaratır mı? bunlar dışında sizin önereceğiniz bir anakart işlemci ikilisi var mıdır?
Öneri ve görüşeriniz için şimdiden teşekkürler
S
14 yıl
2006 Focus Tiptronik için lpg önerisi
Arkadaşlar İstanbul'da 2006 model tiptronik Focus aldım. ben Van'da ikamet ediyorum ve buralarda tiptronik pek tercihe dilmediğinden İstanbul'dan aldık arabayı. araba gayet temiz kazasız boyasız ve 48 binde. ama benzinli ve tiptronik olduğundan sıralı lpg taktıracağım. hazır İstanbul'a gelmişken Lpgyi de orda taktırayım diyorum. hem 1700 km yol gelecez en azından yol masarfını azaltırım. muhtemelen 1 gün (perşembe veya cuma) zamanım olacak lpg taktırmak için. bu bağlamda İstanbul'da önerebileceğiniz bir servis ve lpg markası var mı? pek sorun yaşamak istemiyorum o nedenle iyi birşey taktırmak istiyorum. bir de lpgyi taktırıp hemen böyle uzun yola çıkmak sorun yaratır mı?
S
15 yıl
1.3 CDTI Astra Essentia ile Enjoy arasındaki farklar?
Arkadaşlar büyük ihitmalle 1.3 dizel hb astra alacağım. Fakat essentia ile enjoy arasında kararsız kaldım. aralarında fiyat farkı olmasına rağmen çok ciddi donanımsal ve teknik fark var mı?
S
15 yıl
Golf TSI 1.4 Midline alacağım
arkadaşlar 2. el uygun fiyatlı 2008 model Golf 14 Tsi midline buldum. çok büyük ihitimalle alacağım. acaba midline'ın diğer modeller ile donanım olarak çok mu fark var? başka bir ifade ile midline'nın dezavantajları nelerdir?
S
15 yıl
1300 liraya kadar LCD tavsiyesi
Arkadaşlar 1300 lraya kadar netten kredikartına taksitle alabileceğim 32 veya 37 Lcd tv arıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
S
16 yıl
Alınık Fantastik Kurgu Kitapları
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi İstanbuldan elden alınmak üzere Fantastik Kurgu kitapları arıyorum. Özellikle Shannara serisini ile Zaman Çarkı Serilerini arıyorum. stmak isteyen arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
S
16 yıl
yardım
arkadaşlar 2.el 2600xt aldım. sisteme taktım ama monitöre görüntü aktaramadım. herhangi bir yeni donanım bulundu uyarısı da gelmedi. onboard sistemimle ati catalsty'i yüklemeye çalıştığımda herhangi uygun bir donanim bulunmadı uyarısı veriyor. sizce nasıl bir sorun olabilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.