T

Yüzbaşı
10 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
293 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 ay
Android telefonda oyun parası nasıl arttırılır?
Arkadaşlar android 6 sürümü var bende.Youtube'da bir video buldum.Oyun parasını arttırıyor ancak android 8 sürümünde oluyormuş.Android 6 sürümünde oyun parasını nasıl arttırabilirim?
T
2 ay
Yapay Zeka Programcılığı bölümü var mı?
Arkadaşlar 2 yıllık yani önlisans yapay zeka programcılığı bölümü Türkiye'de üniversitelerde var mı?
T
3 ay
Üniversitede örgün eğitim almadan 4 yıllık bölüm okunabilir mi?
Ben bir tv kanalında birisinin 3.üniversiteyi okuyorum dediğini izledim.Bu kişinin üniversitede örgün eğitim almadıği kesin.Böyle birşey mümkün mü üniversiteye gitmeden 4 yıllık bölüm okunabilinir mi?
T
3 ay
Chat GPT Alternatifi site arıyorum
Arkadaşlar Chat GPT pek çok konuda yardımcı oluyor.Ancak yeterli değil.Ben programlama ile ilgileniyorum.Bazen şu kodu yaz deyince etik değil deyip yazmıyor.Size sorum: Chat GPT gibi kod yazan ancak kısıtlama yapmayan bir site var mı?
T
4 ay
Ücretsiz Hostinler Hakkında Sorum Var
Arkadaşlar biliyorsunuzdur ücretsiz hosting veren firmalar var.Benim size sorum: Kullanıp sorun yaşamadığını hosting firması varsa bana yazar mısınız?
T
4 ay
Kripto para nasıl nakte çevrilir?
Arkadaşlar internet üzerindeki websitelerinde(borsa değil) kripto para cüzdanlarında bulunan kripto paralar nasıl nakte çevrilir?
T
4 ay
Mining için CPU\u0027dan en az enerji tüketerek en çok kazandıran kripto para hangisi?
Arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisini en az enerji tüketecek şekilde kullanıp en çok para kazanabileceğim kripto para hangisidir?
T
4 ay
Aynı Tarayıcıda birden fazla gmail açmak mümkün mü?
Arkadaşlar farklı tarayıcılarda gmail hesaplarını aynı anda kullanabiliyoruz ancak aynı tarayıcıda birden fazla gmail hesabını kullanmak mümkün mü?Eğer mümkünse bunu nasıl yapabilirim?
T
5 ay
İnternet bant genişliğini kullanarak para kazanma hakkında sorum var
Arkadaşlar internet bant genişliğini paylaşarak para kazanma uygulamaları var.Örneğin honeygain,packetstream,peer2profit,earnapp vs...

Konu ile bilgisi olan arkadaşlara sorum:

Düşük ödeme eşiği olan ve ödeme aldığınız memnun kaldığınız uygulama var mı?Bana hangisini önerirsiniz?
T
geçen yıl
Arkadaşlar sizden 2024 için sayısal konu anlatımlı youtube kanalı önerisi istiyorum
Arkadaşlar 2024 yılında YKS'ye giricem.Amacım bilgisayar veya yazılım mühendisliği.Yani sayısal.Şimdiden başlamak istiyorum.Sizden TYT Matematik,Geometri ve Fen Bilimleri ile Ayt Matematik,Geometri,Fizik,Kimya,Biyoloji için kaynak önerisi istiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.