B

Yüzbaşı
05 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
B460M BAZOOKA VS Z490-A PRO
Merhabalar,
Şuan B460M Bazooka anakart kullanıyorum. İndirimden Z490-A Pro satın aldım. Yeni aldığım anakartı ya satarım ya da kendim kullanırım diye aldım ama kafama takılan sorular oldu.
Şuan kullandığım işlemci 10400F bana yetiyor. Ekran kartım Asus R9 280X ve yeni oyunları oynama imkanımda pek yok. Anakartı almamdaki düşünce oc yapılan bir işlemci ile kullanıp daha iyi performans almaktı ama 10400F te bildiğim kadarıyla bir çok ekran kartını besleyebilecek güçte. Bir süre sonra ekran kartını da değiştirmeyi düşünüyorum.

Ben bu konularda kararsızım. Z serisi anakarta yükseltmek mantıklı olur mu? Yoksa iade mi edeyim? Fikirlerinize ihtiyacım var.
B
3 yıl
Sitelere girememe ve oyunlara bağlanamama sorunu
Arkadaşlar merhabalar,
Yeni sistem topladım format attım ve kullanmaya başladım ama internet ile alakalı sorunlarım var. N11,Hepsiburada gibi bazı sitelere giriş yapamıyorum. Steam güncelleme yapamıyorum. Epic Games programını indiremiyorum.
Mobil verim üzerinden bilgisayara bağlandığım zaman sorun olmuyor ama normal internetim üzerinden bu dediklerimi yapamıyorum. Steami mobil veri üzerinden güncelledim sonra normal internet üzerinden Gta5 indirdim ve oynamak istediğimde Rockstar Games sunucusuna bağlanmıyor. Bir türlü sonuç bulamadım çeşitli yollar denedim. Sorun hakkında fikri olan var mı acaba?
B
3 yıl
2000 TL Sistem Tavsiyesi
Merhabalar,
2000 liraya Ryzen anakart işlemci ve ram almak istiyorum. İkinci el alınacak ürünler. İlk etapta 8gb ram sonrasında 16gb a yükseltilecek.
Elimde Asus R9 280X ekran kartım var. Bir süre onunla idare edip sonra yenilemeyi düşünüyorum.
Eski sistemim FX8350 Asus M5A99 FX Pro r2.0 anakart ve 4x4 ramdi. Benim işimi görüyordu. Yüksek grafik oyun meraklısı değilim sadece eski sistemimin performansından düşük olmasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.
B
3 yıl
Anakart Cpuled yanıyor. Pc açılmıyor.
Merhabalar öncelikle,
PC yi dün kapattım her zaman ki şekilde ama bugün açmak istediğimde görüntü gelmiyor ve klavye mouse ışığı da yanmıyor. Anakart üzerinde CPULED yanıyor. DRAM LED ışığı yanıp sönüyor. Tuşa basıp PC yi açmak istediğimde her hangi düzelme olmuyor.
Sistemi komple söküp yeniden taktım,ramler söküldü takıldı,bios pili çıkartıldı ama sorun hala devam ediyor. Anakart arızalandı diye düşünüyorum. Sizce sorun ne olabilir? Yarın bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum sistemi. Sorunun ne olduğu hakkında yorum yapacak olan varsa en azından hiç bir şey bilmeden gitmemiş olurum.
B
6 yıl
Klavyede nokta sorunu
Merhabalar,
Klavyemde yazı yazarken aniden nokta basmamaya başladı. Ekran klavyesini açtığım zaman kullanabiliyorum ama normal olarak kullanamıyorum. Noktaya tıkladığım zaman AltGr tuşu görevi görüyor.
Klavyem Logitech G105 sürücüsü güncel. Windows 10 kullanıyorum o da güncel.
Çözüm bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
B
7 yıl
SELFY BURGER KİNG KODU
Arkadaşlar merhabalar,
Bana Türk Telekom Selfy Burger King kodu lazım. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba? BURGERKİNG yazıp 5062 ye yollamanız gerek.

Edit:Düzeltme
B
7 yıl
Android Telefon Kararsızlığı
Merhabalar,
Lg G2 kullanırken bir arıza sonucu İphone 7 denemeye karar verdim ve satın aldım. Aradan 4 aya yakın zaman geçmesine rağmen bir türlü alışamadım. Telefon çok basit ve boş geliyor bana. Özellikle ön kamerasının açısından memnun değilim. BLuetooth ile paylaşımlar sıkıntı tv ye görüntü aktarmak sıkıntı hatta imkansız galiba. Mantıklı olarak Android telefonlar ile karşılaştırma yaptığım zaman İphone çok boş özelliksiz telefon olarak görünüyor gözüme.
Bu telefonu satıp veya takas yoluyla değişim yapmayı düşünüyorum. Mantıklı olarak Android telefonlar ile karşılaştırma yaptığım zaman İphone çok boş özelliksiz telefon olarak görünüyor gözüme.

Aklımda ki telefonlar;

1-Huawei P10
2-Huawei Mate 9
3-Samsung Galaxy S7 Edge
4-Nokia 8'i beklemek
5-Xiaomi Mi6'yı beklemek

Sizce bu telefonlar arasında hangi seçimi yapmam doğru olur?
B
7 yıl
LG G2 Sıvı teması
Merhabalar,
G2 telefonum çamurlu suya düştü ve ekranı karardı. Pirinç içerisine koydum ama şuan sanırım telefon hiç açılmıyor. Telefonun içinde olan verileri kurtarma şansım olabilir mi acaba?
B
8 yıl
DFGT Ayar sorunu
Arkadaşlar merhaba. Bugün direksiyon ayarlarıyla biraz oynadıktan sonra memnun kalmayıp eski haline getirdim. Şimdi de direksiyon çok yumuşak halde ve direksiyon belli bir hıza ulaşmadan kendini toplamıyor. Bu güncelleme ile alakalı bir durum mu yoksa ayarlarda hata mı yaptım bilemedim. Ne yapabilirim acaba?
B
9 yıl
BİSİKLET SEÇİMİ
Arkadaşlar merhaba. Bisiklet almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. 1.90 boy 115 kiloyum. Dağ bisikleti düşünüyorum ama kendime göre hangi boyutlarda bisiklet alacağımı bilmiyorum. 3-4 sene önce Bisan-İhlas bisiklet kullanıyordum ve hem eski olması hemde ağır olması sebebiyle yoruluyordum. Sağlam ve aynı zamanda beni yormayacak hangi bisikleti almalıyım acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.