M

Yüzbaşı
25 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
205 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 ay
800-900 bin tl arası otomobil tavsiyesi
Merhabalar arkadaşlar

2020 model üstü
otomatik
sorunsuz araç arayışım vardır .

Aklıma gelen 1.3 tce otomatik 2020 icon paket clio 5 baska tavsiyesi olan var mı acaba ?

örnek ilan : Renault / Clio / 1.3 TCe / Icon / ÖĞRETMENDEN DEĞİŞENSİZ FIRSAT ARACI sahibinden.comda - 1099832799
M
2 yıl
4 OCAK 2022 SİGARA ZAMMI
Bugün bakkala 20 Tl ile gidip muratti rosso alacak iken 23 Tl oldu denmesi ile afyonumun patlayıp kendime gelmeme sebep olan bir zam . 4 TL zam hayırlı olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
2350 tlye ikinci el 3200gli sistem alınır mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
Uygun mu arkadaşlar alınır mı?
M
3 yıl
Türk Telekom akn paketleri nedir ?
Merhaba arkadaşlar tt de ki adil kullanım noktası nedir açıklar mısınız ? Paketler de limitsiz ve adil kullanım noktası diye ayrı şeyler var zaten bu durum kalkmadı mı ?
M
3 yıl
Tip konusu değildir tavsiye konusudur SS\u0027li
arkadaşlar merhabalar çene ve yanak hatlarımın daha iyi olması için tavsiye verecek olan var mı ? Sakız çiğnemek felan işe yara mı ? yoksa estetik şart mı . Teşekkür ederim şimdiden
< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Ölümden korkmak değil
Doğmadan öncesini bilmiyordum öldükten sonrada bilincim olmayacağı için hatıralara da üzülmemde yakınımın ölümüne şahit olmak korkutuyor beni o yüzden hep sarılırım sevdiklerime ama hep ...
M
3 yıl
anlamadan koronavirüsü atlatmışım .
arkadaşlar merhabalar bugün bir test yaptırmak istedim ne olur ne olmaz diye cıkan sonuç karşısında şok oldum hiç bir belirtim yoktu . Ama koronavirüsü atlatmışım .

hem sürüntü hem de antikor testi yaptırdım . sürüntü ve antikor testinin Igm değeri negatif . Igm değeri 0.9 amma velakin IgG değeri ise 50 birim . Ben bu virüsü ne zaman kaptım ve bağışıklık göstermiş olabilirim tahmini gün olarak .
M
3 yıl
F/P APU SİSTEM TAVSİYESİ
Merhaba Arkadaşlar elimdeki sistemi sattım . En azından 1 yıl içerisinde soket bakımından kafamın rahat olacağından dolayı amd bir işlemci almayı düşünüyorum . Oyun ufak tefek oynanacak biraz i3 10100'ü düşündüm ama parçaları güncelleme bakımından anakart'ı da değiştirmek durumunda kalacağımdan pek sıcak bakmıyorum .
Benim düşündüğüm parçalar

B450 anakart
8 GB RAM
M2 SSD
FSP HYDRO PSU

Hangi apu ve kasa olmalı f/p açısından . Teşekkür ederim .
M
3 yıl
yuv422 sorunu
Arkadaşlar merhabalar ps4 pro ve vestel 55ud8200 4k tv kullanıyorum oyuna girdiğimde (pes21) rgb renk formatından yuv422 renk formatına geciyor hdmı 2.0 hızı desteklemediği için bunun bir çözümü mevcut mu ve bu durum playstation 5'te düzelir mi ?


< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
PlayStation cafem için öneri ve tavsiyeler
Arkadaşlar merhaba benim PlayStation 4 pro makineleri olan ve 55'' 4K Tv leri olan 6 masalı PlayStation dükkanım var . Nasıl sizce kapattığım saatte bir fotoğraf koydum. Ne gereklidir yenilik için acaba . Yardımcı olursanız çok sevinirim
< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: tanıtım videomuz :https://www.youtube.com/watch?v=65kx236j_vI&feature=youtu.be
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.