W

Yarbay
19 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
226 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
Hangi Fan Alınmalı
Arkadaşlar merhaba. Haf 912 Advanced kasama eski fanımın ses yapmaya başlaması dolayısı ile yeni bir fan alacağım. Yan panele takılacak fan. Direkt olarak ekran kartına hava üfleyecek yani.

https://www.teknobiyotik.com/arctic-bionix-p140-pwm-pst-14cm-kirmizi-siyah-gaming-kasa-fani-ar-acfan00127a.html

https://www.teknobiyotik.com/arctic-bionix-f140-pwm-pst-14cm-gri-siyah-gaming-kasa-fani-ar-acfan00161a.html

Şu ikisi arasında kaldım . Biri yüksek hava akışı vadediyor diğeri statik basınç. Hangisi mantıklı olur sizce ?
W
4 yıl
Netspeed Geçiş Rezaleti
Gıbırnet i denemek istediğim için geçiş işlemlerini başlattım. Netspeed e 5 kez geçiş için başvurulmasına rağmen red veriliyor. Sebebini söyleyin eksik varsa gidereyim diyorum. Size söyleyemeyiz firmaya söyleriz diyorlar. Firma ile iletişime geçiyorum onlara da sebep söylenmiyor.

2.denemeden sonra tüm bilgilerimi kontrol ettim netspeed de adresim yanlıştı. Ankara da ikamet etmeme rağmen izmir de gözüküyordu. Sorduğumda adresiniz hatalı olsa hizmet alamazdınız zaten diye saçma sapan bir cevap verdiler. Yaşadığım ilin ismini doğru bildiğime ikna etmeye çalıştım. Neyse onu hallettik tekrar defalarca başvuru ve tekrar tekrar red.

Yardımcı olabilecek var mı ? Yoksa da herkes bilsin NETSPEED in neye evrildiğini. 2 Senedir gayet memnun kullanıyordum. Sadece başka iss denemek istedim. Belki de 6 ay sonra yine netspeed e döneceğim. Bu ne saçmalıktır ? Müşteriyi yıldırma politikası içlerine işlemiş bunlarında.
W
5 yıl
Ford fiesta Van (ticari)
Öğrenci olarak başlıkta ki aracı düşünüyorum bütçem 16 bin civarında.

Mantıklı mıdır bu aracı almak bilinen bir kronik sıkıntısı var midir?

Şimdiden teşekkürler.
W
5 yıl
Araç Kiralamak Hakkında (Budget)
Öncelikle merhaba


Temmuz ortaları gibi bir araç kiralamam gerekiyor.Araştırınca budget ile vodafone un bir kampanyası olduğunu gördüm.Fakat benim hattım kapsamıyor o kampanyayı. Forumdan satan arkadaşlardan bir adet kod alsam sorun yaşanır mı ? Kod alınan telefon numarası araç kiralayanın üstüne olmak mı zorunda acaba ? Birde aracı teslim alırken bir kod daha verilmesi gerekiyormuş burada ki işleyiş nasıldır bilgisi olan var mı ?

Teşekkürler.
W
5 yıl
2600x Yüksek Voltaj
Merhabalar,

Daha önceden 0,78V ye kadar düşmesine rağmen şu işlemcimin voltajı boşta iken bile 1,38 -1,45 arasında değişiyor hız 4,175 mhz ile 4,250 mhz arasında. Auto modda kullanıyorum. Sadece bios dan relaxed edc thottling seçeneğini disabled yaptım.(Bu değişikliği bayağı önceden yapmıştım sorun 2-3 güne kadar yoktu.)Sorun hakkında fikri olan var mı ?

Bu arada güç modu da dengeli de.
W
5 yıl
RX 590 (Sorun bulundu pcie slotu) Herkese teşekkürler.
öncelikle merhaba .

Kasayı temizleyip iki de fan ekledikten sonra görüntü gelmemeye başladı . Önce ram debug ledi yandı onu çözdüm ama sadece onboard üzerinden görüntü geliyor .

Kartın ışıkları yanıyor fanları donuyor.

Sistem

i5 8400
sapphire rx590 nitro+
8 gb adata 2400mhz ram
msi b360m pro vd anakart
W
5 yıl
Fan Yağlamak
Merhaba elimde 2 adet 120mm 2 adet 200 mm cooler master fan bulunmakta ve yıllardan sonra artık ses yapmaya başladılar. Bunları wd40 veya evde bulduğum tüfek yağı ile yağlayabilir miyim ? Evde tüfek yağı bulmak da garip tabii
W
5 yıl
Yayalara Yol Verme
Herkese merhaba dün bir arkadaşla iftara gidiyorduk . Aracı da o kullanıyordu araç da onun haliyle. Araçlara yeşil yayalara kırmızı yanan yolda yayalar yola adım atmış bekliyorlar diye yol vermek istedi ama arkadan gelen araçlar olduğu için ben durmamasi gerektiğini yayalara kırmızı yandığını söyledim bir iki kez tekrar edince durmadı ama dünden beri başımin etini yiyor , ceza gelecek de şöyle olacakta diye. Inat ediyor en son tamam ben ödeyeceğim deyince sustu

Yani araçlara yeşil yayalara kırmızı yanan bir yolda ki iki şeritli akici bir yol burası. Yayaların beklemesi doğru olan değil mi ?
W
5 yıl
40 Bin Civarı Aile Aracı
Arkadaşlar merhaba 40 bin tl civarı dizel ve tercihen 2010 dan yeni 200 bin km nin altında araç bakıyoruz. Otomatik manuel farketmez. Genelde annem kullanacak.
Birde 2009 model doblo 1.3 safeline 100 bin km de bunu ne kadara vermeliyiz ufak 2 adet hasarı var kaskodan yapıldı tutarlarını bilmemekle beraber toplamı 2 -3 bini geçmez diye düşünüyorum. Servis dışında bir yere hiç götürmedik aracı. Triger vb daha yeni değişti.

Bizimkini 33-34 e verebilirsek elimizde de bir 6-7 bin var bütçe bu civarlarda. 10 Yıldır kasko yaptırınca daha yeni bir şeye binme imkanımız varsa en azından parayı ona harcayalım diyoruz. Şimdiden teşekkürler.
W
5 yıl
Anakart Sorunu Msi Fxa 990 gd65
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım 9590 ile kullanan bir arkadaş alacak diye ona satmadım.

Bugün bir kurayım dedim hd6750+fx8320 ile kurdum işlemcinin güç bağlantılarını ifade eden led lerin hepsi yanıyor fanlar dönüyor fakat görüntü alamıyorum bir türlü.Tavsiyesi olan var mı ? Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.