J

Teğmen
16 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
11 yıl
Audio-Technica ATH-CKF303 FashionFidelity BIJOUÉ Kulakiçi Kulaklık
Selamun aleyküm.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kulaklığı alma düşüncesindeyim . Kulaklık hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Nasıl bir kulaklıktır, performansı nedir, bass tiz durumu nedir, kullanışlı mı, kaliteli mi, deneyen var mı vs. Kulaklık şu:
Audio-Technica ATH-CKF303 FashionFidelity BIJOUÉ Kulakiçi Kulaklık
Süre kısıtlı olduğu için acele karar vermem gerekiyor.
Ayrıca kulaklığı Xperia U telefonumda kullanıcam, problem olur mu, olmaz mı?
Bunun dışında kulaklık önerileriniz varsa açığım. 50 liraya kadar yolu var. Tek koşul kulak içi olması.
J
11 yıl
Android için uygulama geliştirme
Selamun aleyküm..
Arkadaşlar bir süredir aklımda olan bir iş bu. Araştırmalarım sonucunda net bilgi elde edemedim. Donanım haberde bir sayfada anlatılmış ilk uygulamamızı geliştiriyoruz diye fakat bir sürü şey indirmeme rağmen hiç birşey anlamadım. Şimdi beni sıfır kabul edin - ki aşağı yukarı öyleyim - . Android için uygulama geliştirmek ve bundan gelir sağlamak istiyorum. Milyondolarlar değil tabii ki. İlk etapta aralık ayına kadar bir kaç bin tl kazansam yeterli. Veya ne kadar olursa. Zaten bir başladımı gerisi gelir diye düşünüyorum.
İlk etapta yaklaşık 10 aya yakın bir zamanım var ve bu süre zarfımda bu düşüncemi gerçekleştirmek istiyorum. Şimdi gelelim sorularıma:

1- Sizce bu mümkün müdür?
2- Nerden başlamam gerekiyor? Bence kilit soru bu . Çünkü ben nereden başlayacağımı, ne yapacağımı tam bilemiyorum. Yukarıda da dediğim gibi android sdk java sdk falan indirdim fakat onları kurmakta bile zorluk çektim , belki kurdum belki kuramadım. Kullanmayı hiç sormayın zaten. Tam olarak ilk ne yapmam gerekiyor? Yine donanım haber forumlarında bu işi yapabilmek için iyi bir java bilgisi olması gerektiğini okudum. Javayı biliyorum isim olarak fakat java nedir diye sorduğun zaman söyleyemem. Kaldı ki java sdk falan hiç bir bilgim yok. Bu yüzden bir youtube kanalında 43 videoluk bir java eğitimi var başlamayı düşünüyorum. Fakat önce sizlere sormak istedim. İlk ne yapmam gerekiyor? Ve tabi sonrasında ne? ...


Şimdilik bu kadar. Kafam çok karıştı. İyi bir yardıma ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.



Not: Bu konunun aynısı var olabilir, fakat benim sorularıma yanıt vermiyor.
Dipnot: Konuyu yanlış yere açtı idiysem affola.
J
11 yıl
Mp3 çalar tavsiyesi
Selamun aleyküm..
Arkadaşım için bir mp3 çalar alıcam inşallah. Da biraz araştırmama rağmen kesin birşeyler bulamadım. Alacağım cihazın fos bişey olmasını istemiyorum biraz kaliteli olsun. Bu konuda yardımınıza başvuruyorum.

Max bütçe : 50 lira

Pilli değil şarzlı olsun. Opsiyonel olarak radyo da olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
J
11 yıl
Ses Sistemi Tavsiyesi
Selamun aleyküm..
Şu sıralar bir ses sistemi alma düşüncesindeyim. Speekerlardan gına geldi kulaklarım kusacak artık . Sizlerden güzel tavsiye bekliyorum. Aslında bir tane kestirdim gözüme ama yine de paramı çarçur etmemek için sizlere de bir danışayım dedim.

Bütçe : Azami 100 - 110

Malum öğrenci adamız . Tek çekim alıcam. Aslında istesem 200 - 250 liraya da çıkarım fakat sıkışmak istemiyorum. Bu yüzden fiyat performans deyip en uyguna en iyisini almak istiyorum. Tabi ki kriterlerim arasında görsel çekicilik de var. Yani gidip de kazma gibi bir sistem almak istemiyorum. Yardımcı olurken şu soruma da cevap verir iseniz sevinirim. Şimdi arkadaşlar ben elimdeki para ile 2+1 mi alayım , yoksa 5+1 mi? Çünkü baktım 85 liraya bile var 5+1 sistemler. Mesela şu benim hoşuma gitti , daha çok görsel olarak etkiledi diyebilirim:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/cvs-dn-9669-5-1-multimedia-ses-sistemi-66676725

Bu hoşuma gitti fiyat olarak da uygun. Bir de şu güzel göründü gözüme :

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/visionic-vs-320-sinema-ses-sistemi-2-1-64456888#

Benim için vakit ayırıp önerilerinizi sunarsanız memnun olurum.
J
11 yıl
Online Mobil Müzik Dinleme
Selamun aleyküm
Arkadaşlar , sony Xperia u (android 2.3.7 gingerbread) ile kesintisiz ve istediğim müziği bulabileceğim, dinleyebileceğiniz bir site veya uygulama var mıdır? Ttnet diyeceksiniz fakat ttnet uygulaması felaket kasıyor, çok başarısız buldum . Sitesine girip herhangi bir müziği dinlemek istediğimde yükleniyor'da kalıyor.
Önerilerinizi bekliyorum...
J
12 yıl
Xperia U için kulaklık
Selamun aleyküm.
Şu zamana kadar kullandığım kulaklıklar hep 5 - 10 liralık kulaklıklardı . Yani gidip de bir kulaklığa 50 - 100 lira vermedim - ki zaten verecek durumum da yoktu - . Şimdi yeni aldığım xperia u için güzel bir kulaklık almayı düşünüyorum. Çünkü 10 liralık kulaklık zaten 1 - 2 ay gidiyor. Sürekli para vermektense adam gibi birşey almak istiyorum.
Evet yeterince açık olabildim sanırım. Xperia u ile uyumlu (Aslında bütün cihazlarla uyumlu olursa daha iyi olur.) , makul fiyatlarda ve iyi performanslı bir kulaklık önerisi rica edeceğim. Lütfen fiyat konusunda uçmayalım. Malum, öğrenci adamız :) .
J
12 yıl
Counter Strike 1.5 Deathmatch Server (CSDM)
Selamın aleyküm.
Ya bilenleriniz var ise bi söylesin hayrına. İnternette bakıyorum hep 1.6 için var dm . 1.5 için olanlar hep kapanmış . Zar zor 1-2 tane buldum ama onlarda da hileden geçilmiyor. Şöyle admini başında adamakıllı deathmatch server bilen varsa yazar ise çok makbule geçer.
J
12 yıl
TTNET ve Kablosuz Modemi
Selamın aleyküm..
Her ay ekstra ev telefonu ödememek için TTNET Yalın İnternete geçtim.Bu kablosuz modem kampanyasından da kablosuz Airties RT-206v4 modem aldım. Modem çalışıyor problem yok. Kablolu da kablosuz da çalışıyor. Gel gelelim bu konuyu neden açtım.
Çalışıyor çalışmasına da internet hızım çok düştü. Eski 5 senelik modemle bile bundan daha hızlıydı (o da ttnet in hediye ettiği bir modemdi). Laptobum kablosuz bağlandığı halde masaüstünden daha hızlı bağlanıyor. Çözemedim nedenini .
J
12 yıl
Laptop açılmama sorunu
Selamın aleyküm..
Dizüstü bilgisayarımın açma düğmesine bastığım zaman touchpad,güç düğmesi ve harddisk ışıkları vs. yanıyor fakat bilgisayar açılmıyor. Tekrar güç düğmesine basıp kapatmam ve tekrar açmam gerekiyor. Bu sorun bilgisayarı yeniden başlatırken de meydana geliyor. Herzaman değil fakat şu aralar sıklaştı. Bataryası yok direk fişten çalışıyor. Özelliklerini resimle belirttim.


< Resime gitmek için tıklayın >
J
12 yıl
Ekran renkleri bozuluyor
Selamın aleyküm..
Ekran kartı ve monitör arasındaki kablo oynayınca ekran renkleri bozuluyor ve bir daha geri getirmek için yoğun çaba sarfediyorum. Bunun sebebi nedir? Ve çözümü var mıdır?








DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.