K

Yüzbaşı
14 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
GM Discovery YOUTUBE takılma sorunu
Selamlar,
GM Discovery 4Gb kullanıcısıyım, aldığım günden beri Gamerz Rom ile kullanmaktayım ve son derece memnunum, ancak yaklaşık son 20 gündür Youtube videolarını seyredemiyorum, video altta yükleniyor ancak 20-30sn boyunca aşırı takılarak oynatıyor sonrasında ise ses düzeliyor ancak görüntü gelmiyor.
Benzer sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Telefon'nun android versiyonu jelly bean 4.2.1
K
10 yıl
İngilizce Çeviri Konusunda yardım gerekiyor
selamlar, yeğenime aşağıdaki metni çeviri konusunda yardım sözü verdim ama beni maalesef aşıyor, konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Kromatografi, bir sabit faz üzerinden hareketli faz geçirilerek, bir numunedeki bileşenlerin, çeşitli mekanizmalar yoluyla farklı zaman süreçlerinde taşınması ve ayrılmasını amaç edinen analitik bir yöntemdir. Günümüzde çok yaygın kullanım alanı bulan kromatografi, icadından bu yana numunelerde yer alan farklı bileşenlerin nitel ve nicel analizinde kullanılmaktadır. Kromatografinin birçok çeşidi vardır. Bunlardan biri olan gaz kromatografisi, hareketli fazın gaz olduğu, sabit fazın sıvı veya katı olabildiği bir kromatografi çeşididir. Gaz kromatografisi ilaç ve besin analizinde sıkça kullanılan bir analiz yöntemidir. Besinlerde zirai mücadelede kullanılan kimyasal maddelerin kalıntılarının tayininden, safsızlıkların tespitine kadar birçok amaçla kullanılmaktadır. İlaçların analizi ise dokulardan, serum ve idrardan gaz kromatografisi yöntemi ile yapılmaktadır.
K
10 yıl
Sandisk SSD Testim düşük gibi geldi???
Selamlar,intel pm45 anakartlı sata 2 laptop'uma sandisk standart 64gb ssd aldım.test verileri aşağıda ancak 4K ve 4k-64Thrd verileri bana çok düşük geldi, konu hakkında yorumlarınızı alabilir miyim.Eski hhd 'yi söküp yerine taktım ve direk olarak win7 64 kurdum.


< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
Süperonline Ücret karşılığı hız arttırımını kabul etmediğim için bağlantımı yavaşlattı
Yaklaşık 22 aydır süperonline 20mbit 50gb akk'li fiber internet kullanıyorum.Hızım 19-22 mbit arasında değişmekteydi, ta ki 15gün önce süperonline'dan biri beni arayıp 8 TL fazla ödemem karşılığında 3 ay için akk limitimi 100gb'a çıkartmayı teklif edene kadar.Ben limitimin yeterli olduğunu ve ilgilenmediğimi belirtip telefonu kappattım. Akşam torrent hızımın bir anda yarı yarıya düştüğünü fark ettim ancak geçici olduğunu düşünerek üzerinde durmadım.Sorun 15 gün kadar devam edince bugün müşteri hizmetleri aradım bana verilen cevap aynen şöyle; sıkı durun "bağlantınızda hiç bir sorun bulunmuyor biz size 20mb hızı garanti etmiyoruz 10mb hızda güzel böyle kullanın" şaka gibi dondum kaldım.
Meğer ben 22 aydır lütfettikleri için 20mb kullanıyormuşum da haberim yokmuş, malesef denetim olmayınca bunlar gibi sahtekarlar istedikleri gibi at koşturuyorlar ve bizde elimiz kolumuz bağlı seyrediyoruz.

Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar buradan paylaşırlarsa sevinirim...
K
11 yıl
GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ
Selamlar yeni insert az önce elime geçti. 12~26 Eylül arasında gm discovery 649tl den satılacak. Ancak bonus kart sahipleri 117tl bonus kazanacak, üstelik 12taksitte cabası. metro çiğli mağazasından kesin alacak arkadaşlar adet belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Selamlar, kampanya perşembe günü itibariyle başlıyor,çiğli mağazasına gelip telefonu kesin alacak olan arkadaşlar bana pm aracılığı ile ad soyad ve telefon numaralarını gönderirlerse perşembe günü öğlen saat 12'ye kadar telefonlarını ayırabilirim.Bugün itibariyle 12 adet stok var yarın kaç tane satılır bilemem, bu sebeple kimsenin hakkına mani olmamak adına lütfen gerçekten alacak olan arkadaşlar isim ve telefon bırakırlarsa pm sırasına göre ayıracağım.Renk olarak sadece beyaz var ancak yarın siyah rengi de gelebilir o yüzden sadece beyaz alabilecekmiş gibi düşünün ancak renk tercihinizi de belirtin.Eğer yarın siyah rengide gelirse ona göre ayarlarım.
K
11 yıl
AVEA FATURALIDA HEPSİ VAR KAMPANYASI HAKKINDA NE DİYORSUNUZ?
vodafone faturalı hattımı avea'ya taşıyorum birkaç gün kontürlü avea kullandıktan sonra bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum, siz nedersiniz?
Şartları okuduğumda bana sorunsuz geçebilirim gibi geldi.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/FaturalidaHepsiVarKampanyasi
K
11 yıl
1250 TL BÜTÇEYE KLİMA TAVSİYESİ LÜTFEN
Selamlar,İzmir'de güneş gören yaklaşık 15m2'lik bir oda için nadir olarak ve ısıtma amaçlı kullanılacak,9000btu klima alacağım.
Bu sebeple bütçem maksimum 1250tl ve az kullanılacağı için inverter almayı düşünmüyorum.
Aradığım temel özellikler düşük enerji tüketimi,sessiz ve uzun ömürlü olması ayrıca iç ünütenin şık bir tasarım ve plastik kalitesine sahip olması.

Aklımdaki model Panasonic kıt-pw9gke fiyat montaj ve nakliye dahil 1250tl'ye alabiliyorum bunun dışında önerebileceğiniz başka modeller varmıdır?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
K
11 yıl
XBOX LİVE\u0027A GOLD ÜYE OLAMIYORUM...
Selamlar,

normal üyeliğimi gold'a çevirmek istiyorum ancak sürekli ödeme ile ilgili hata kodunu alıyorum
-gmail ve live hesabımdaki adresimi ve posta kodunu ingiltere olarak değiştirdim
-sanal kredi kartı ile ödeme yapmaya çalışıyorum olmuyor
-pay pal ile ödeme yapmaya çalışıyorum olmuyor

Yapılması gerekenleri kısaca anlatabilecek birisi yada hatanın nereden kaynaklandığını söyleyebilecek varmı?
Teşekkürler...
K
11 yıl
2. SEÇENEK DEĞİŞTİ PROFİLO 1000DTR \u0026 AEG L60270FL ARASINDA KARASIZ KALDIM YARDIM LÜTFEN
Selamlar 20 küsür yıldır kullandığım emektar Arçelik full automatic 2100 çamaşır makinemin bugün bozulması üzerine yeni bir makine arayışına girdim.
Eşim bugün çamaşır yıkarken makine sıkma sırasında yürümeye başlamış, eşimde hemen fişini çekmiş.Ben incelediğimde kazanın yerinden çıkıp alt kısma kadar sarktığını gördüm, tamiratın masraflı olacağını düşündüğümden yenesini almaya karar verdim ve 2 makine hem kafama hemde bütçeme uygun gözüktü
Bunlardan ilki: Aeg lavamat L60270LF çamaşır makinesi
Bayide750TL/10 taksitle satılıyor
Görüntüsü çok hoş olmasada italya üretimi olması ve markası güven veriyor

İkinci seçeneğim: Profilo 1000DTR 7kg çamaşır makinesi
Fiyat olarak özgürçeyiz.net sitesinde 750TL/10 taksit +50TL kargo ücreti ile 800TL'ye satılıyor.


Haftada 2-3 kez makine çalıştırıyoruz bizim için enerji tasarruflu ve uzun ömürlü bir makine olması yeterli kriterler.Zaten eski makinemizde bile en fazla 3 program kullanıyorduk.Arada sırada battaniye yorgan yıkayabilmesi çok iyi olur.

Değerli tavsiyelerinize çok acil ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...
Daha önce Samsung için yorum yapan dostlar tekrar yorum yaparlarsa sevinirim.
K
12 yıl
AURORA II\u0027NİN DAHİLİ HAFIZASINA ATTIĞIM VİDEOLARI BULAMIYORUM
Selamlar;
aslında başlıktada oldukça açık şekilde belirttiğim üzere Aurora II'nin dahili hafızasının içinde video diye bir klasör oluşturdum ve bu klasörün içine çeşitli video dosyaları attım, ancak mx player ve benzeri playerlarda aramama rağmen sadece harici sd karttaki videoları bulup seyrede biliyorum.Dahili hafızadaki dosyaları bulamıyorum.birde dahili hafızanın yazma hızı yaklaşıl 6mb/sn bana biraz düşük gibi geldi normalmidir?

Sorunun çözünü nedir acaba?

Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.