A

Yarbay
14 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
140 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
vw passat b8 teyp ekranı acilmiyor
cakmaklik takili kaldi direksiyon altindan sigorta kutusundan iki adet sari renkli sigortanin yerini değiştirdim cakmaklik geri firladi duzelti ama bu sefer teyp acilmiyor acaba neyi yanlis yaptim yardimlariniz ve degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim iyi gunler.
A
2 yıl
yapılacak seçim hakkınds anektod
bu seçimde isimler değil partiler seçime giricek dolayısıyla hiç bir partinin aday açıklamasına gerek yok misal bugun seçim oldu x parti tek başına en çok oy alarak iktidar olan parti oldu. x partisi 'parti çaycısını bile cumhur başkanı olarak seçebilir. halk karışamaz çünkü yasa boyle kabul edildi. 
uzun zamandır kamu oyu bu konudan hiç söz etmiyor memleket yanlış bilgilerle seçime girmemeli.
A
2 yıl
Volkswagen Passat B8 yedek anahtardan kopya cikarmak
aracı yikarken anahtarin mazgala dustu yedek anahtar ile kullaniyorum bi iki gun once oto anahtarciya gittim yedekten kopya anahtar yaptirmak icin cilingir ; 2018 model aracin yazilimi farkli oldugu icin erisemiyorum bunları servisten baska kimse yapamaz diyor servis 4500 tl kusur ucret istiyor acaba daha once bu tip olay yasayan oldumu umarim kimsenin basina gelmez. herkese saglikli gunler

düzenleme; bu gün bir arkadaş geldi ben yaparım edasıyla birde yapamadı ve dediki 2 yöntem var ya servis yada ben yurtdisindan bir yazilim alırım oyle yaparim 5000 liraya olur dedi serviste 4500 tl gibi fiyat vermisti. sizce hangisine guvenmeliyim yetkili serviste tanidigi olan sorabilirmi ?
A
2 yıl
vw passat b8 bagaj açma tuşu çalışmıyor.
bir kac gundur oto parka girerken guvenlik acmami istemiyor düğmeye basmama rağmen bagaj açılmıyor acaba sorun nereden kaynaklanıyor. iyi gunler dilerim
A
3 yıl
Suriyeli genc ile elektirkli scooter kiralarken yaşadigim diyalog
Aksam arkadasimla bi sahilde bulustum bir iki cay ictik sonra eve dogru yol aldim evden arayip daha hizli gelmemi istediler bende elektrikli scooter kiralayim oyle daha hizli giderim diye dusunerek actim uygulamayi bi baktim 200 metre ust sokakta bi tane ben erisirken kimse kiralamasin diye rezerve ettim koyuldum yola bi baktim ustunde suriyeli bir cocuk arkadasiyla konusuyor telefonda telefonu actim tam qr code okutup kiralama baslattim ne yapiyosun abi biz de bizde diye tutturdu bende kardesim ben bunu rezerve ettim diyorum ayip vallahi ayip falan diyor arkadasi da hemen geldi oda acelemiz var abi ayip vallahi diyor bende madem aceleniz var siz rezerve etseydiniz diyorum israrla bizim isimiz var abi ayip yani diyor bide kucucuk scootera iki kisi binecek ayilar gercekten cok bencil insanlar her haltta kendi menfaatlerini one suruyor tanidigim ticaret yaptigim suriyeli yada suriyeli olmasa bile orta dogudan olan kisiler boyle. Adama diyorum ki kardesim ben bunu 5 dk onceden rezerve ettim diyorum israrla bizim isimiz var ayip diyor yuz versem utanmadan zorla benden alacaklar medeniyet sifir.
A
3 yıl
Sağ kolumun ciddi ciddi uyuşması
Ramazan ayi bitti bayramdan beridir ozellikle son 1 haftadir gun icinde 5-6 sefer 20 saniye kadar sağ kolum uyuşuyor iki ay once doktor b12 asiri derecek dusuk igne yazdiriyorum dedi ben igneyi reddettim benexolb12 hap yazdi onuda 6-7 tane ictim birde sağ bobregim arasira agri yapiyor ve vucudumun sag tarafida arasira uyusma yapiyor sizce neler olmus olabilir hangi bolume gitmeliyim ?
A
3 yıl
İstanbul avrupa yakasinda vw servis onerisi
2016 model b8 kasa passat aracimi debriyaj seti ve volant degistirmek istiyorum parcalari aldim sadece montaj yapacak bir usta ariyorum tavsiyeleriniz icin tesekkurler
Passat b8 kasa 1.6 tdi manuel startstoplu 2016 model
A
3 yıl
Bios boot menude hersey cifter gozukuyor
Resimdeki gibi sirf bu hata yuzunden w10 kuramiyorum
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
Başlangıç seviyesi photoshop ve oyun için
Monitor dahil 5000 tlye gecmesin ve mumkunse apu sistem olsun amd taraftariyim yillarca intel kullandim bu kez amd kullanmak istiyorum.herkese iyi geceler
A
3 yıl
Silinsin
Silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.