O

Yarbay
24 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
157 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
japonya iphone flankşör sesi
japonyadan iphone aldım,Fakat kamerada ki flankşör sesini kapatmanın yolunu bulamadım,jailbreak olmadan flankşör sesini kapatmanın bir yolu varmı ?
O
7 yıl
Bu çiziğe ne yapılabilir ?
Dün taziye için bursaya gittik.Malasef başkasının malında gözü olanlar 2 aylık arabamızı çizmişler.Bu çiziği en iyi nasıl giderebilirim ?İstanbul avrupa yakasında boyacı tavsiyesi olan varmı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Ps4 ekrana görüntü gelmiyor
Merhaba arkadaşlar,Bundan 3 hafta önce normal bir şekilde oyun oynamak için ps4ümü açtım ekrana görüntü geldiğinde televizyon birden dondu ve karıncalanarak televizyon kapandı.Sonra televizyonu servise verdim ve bugün geri aldım televizyonun anakartı yanmış.Şimdide ps4 açmak istediğimde ne yaparsam yapayım ekrana görüntü vermiyor.Mavi ışık sabit açık kalıyor dinlenme moduna falan alabiliyorım fakat ekrana görüntü gelmiyor.Evde ki 2 farklı televizyonla ve 3 farklı hdmi kablosuyla denedim.Cihazımı alalı 2,5 yıl oldu haliyle garantisi yok.İnternette ve youtubeden bir sürü şey denedim yine de bir çözüme ulaşamadım.Ne yapabilirim tavsiyesi olan varmı ?
O
8 yıl
Arabamın arka tamponunu sürttüm
Bugün aracımı parkederken, sensör kaldırımın üstüne koyulan şeyi görmedi ve arka tamponumu oraya sürttüm.1 yıldır trafikteyim ve daha önce arabada herhangi bir sürtme sorunu yaşamadım.Haliyle bu konuda tecrübesizim.Sizce bu hasarın ne kadar masrafı vardır ? Aracım metalik renk
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Opel Corsa çok yakma sorunu
2013 model Opel corsa 1.4 twinport otomatik vites aracım 180tllik benzin ile yaklaşık 320-330 km anca gidiyor.Bu araca sahip olanlar kendi yakıt değerlerini söyleyebilirmi veya bana önerebileceğiniz bir şey varmı ?
Şimdiden çok teşekkürler
O
8 yıl
İphone 6 Ekranın sol üstü karardı
Bi anda ekranın sol üstünde siyahlanma olduğunu farkettim.Telefonumda en ufak bir darbe yok.Daha önce bu sorunu yaşayan varmı
< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Bayramımız Mübarek Olsun
Tüm playstation ailesi olarak kurban bayramımız mübarek olsun. Herkese iyi bayramlar
O
9 yıl
Ps4 ne kapanıyor nede dinlenme moduna alınıyor
2.55 güncellemesinden sonra playstationu ne dinlenme moduna alabiliyorum nede kapatabiliyorum defalarca fişi çekip taktım yine aynı şey. Kapattığımda mavi ışık dinlenme moduna aldığımda sarı ışık yanıp sönüyor ne yapabilirim ?
Cihazı alalı 1 seneyi geçti garantisi yok
O
9 yıl
Matris soruları
Bu sorular bana geçmiş yıllara onlara epey zor geldi. Sizlerin görüşü ne ?
O
9 yıl
Fizik lys konu anlatımı tavsiye
Biliyorum sizler denemelere geçerken ben daha yeni fiziğe başlıyorum ama biryerden başlamak lazım Güvender fizik konu anlatımlı veya fdd fizik mustafa başer konu anlatımlı kitaplarından hangisini tavsiye edersiniz ? Veya önerdiğiniz başka konu anlatımlı kitp varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.