H

Yüzbaşı
09 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
(Videolu)Motorla ilgili bir sorum var tam cozemedim, lütfen yardim!
Aracim 1.4 benzinli motor sogukken ilk calistirmada, hararet gostergesi ortaya gelene kadar bu sekilde ses yapiyor, tak tak tak diye. Ama isininca hararet gostergesi ortaya gelince normale donuyor. İyi bir usta yatakta falan sorun var dedi ama araba neden duzeliyor isininca, yani yaglamada bir sorun olabilir mi? (Bu arada araba su eksiltiyomus ve iki kez hararet yapti 1-2 hafta sonrasinda boyle oldu.)

Sabah motor sogukken ki Video Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=W3hQGUzFXsg&feature=youtu.be
H
6 yıl
Köfteci Yusuf\u0027 da Bug buldum, koşun.
Beyler 500 gram koftede 13 kofte var. 250 gram yani 1 porsiyon isterseniz 6.5 gelemeyecegi icin 7 tane kofte koyuyorlar. Yani ortaya 500 gr alirsaniz 13 kofte, 2 ayri porsiyon alirsaniz 14 kofte oluyor. Bu kiyagimi da unutmayin.

Edit: Bazi arkadaslar ayni gramaji 6 yerine 7 ye boluyorlar diyor. Burasi siparis uzerine yapan bir yer degil kofteler standart cikiyor ve fabrika gibi bir yer. Saatte yuzlerce kofte yapilan bir yerden bahsediyorum.
H
6 yıl
Telefoncuların yaptığı çakallık.
Dostlar yakinima Ankarada ikinci el bir telefon almak icin yola ciktim. Kizilaydan Ulusa kadar yol uzerindeki tum telefonculara ugradim. Istedigim sey cok basit, garantili faturali ikinci el ust duzey bir akilli telefon..

Bircok telefoncuda aradigim modelleri buldum. Ama faturasini sordugumda yuzde 95'i istisnasiz "ogleden sonra" ya da "yarin gelecek" dedi. Yani olmayan faturayi ogleden sonra ya da yarin verecekler. Resmi distributor garantili istememe rağmen ithalatci garantilileri satmaya calisanlardan bahsetmiyorum bile. Pazarliginizi bile bu kriterlere gore yapiyorsunuz. Yarin gittigimde "kardesim fatura haftaya gelecekmis" diye oyalayacak en sonunda da onemli bir sey degil telefonda sorun yok kullan guzelce diyecek. Kardesim garanti ithalatciymis dedigimde o garanti de guzel telefonda sorun yok zaten kafana takma diyip gonderecek. Ayık olun.
H
6 yıl
Soundbarima ait kablosuz subwooferi tvye tek basina nasil baglayabilir miyim?
Merhaba, soundbarima ait kablosuz subwooferi normal tvme nasil baglayabilirim? Veya kablosuz bir subwoofer ile ne aekilde baglanti kurabilirim?
H
6 yıl
Lastik değiştirmek çok ilkel değil mi?
Yaz lastigi kis lastigi muhabbetinin 2017 yilinda devam etmesi sizce de sacma degil mi? Bunun tamamen sektoru koruma amacli oldugunu dusunuyorum, dusunsenize dunya devi lastik ureticileri, lastik tamir dukkanlari ve buradan ekmek yiyen binlerce insan var.
Tekere takilan ciddi bir maliyet ve teknoloji gerektirmeyen basit aparatlarla kisin problem olmayacagini dusunuyorum. Ancak mevcut piyasada bununla alakali satilan urunler maalesef is gormuyor. Aparatlarla alakali herhangi bir tavsiyesi olan var mi?

Edit: Arkadaslar yazdigimi iyi okuyun. Kis lastigi takmadigimi nereden cikardiniz, alternatif yollarla alakali birseyler soruyorsam yaz lastigiyle cikilmamasi gerektiginin bilincindeyim demektir. Alternatif az maliyetli yollarla alakali bir soru sordum.
H
7 yıl
Yalitimli bir odada ayni isiyi yakalamak icin 2 kalorifer mi yoksa tek kalorifer ile isinmak mi daha tasarruflu?
Merhaba, isinma sorunu olmayan yalitimli bir odada iki kalorifer mevcut. 21 dakikalik periyodlarla acilip kapanan Eca termostatik vana takili ikisinde de.

1) Odada ayni dereceyi elde etmek icin ikisinin acik olmasi mi daha tasarruflu yoksa birinin acik olmasi mi?

2) Ayrica biri buyuk biri kucuk kalorifer, eger biri acik kalmasi daha tasarrufluysa hangisinin acik kalmasi daha mantikli?
H
7 yıl
Dolap kenarlarinin rengi degisir mi
Dolap kenarlarinin(çerçevenin) rengini beyaz ile degistirmek istiyorum, bu mumkun mudur?
H
8 yıl
silinebilir
silinebilir.
H
9 yıl
SOUNDBAR 2015 Model LG LAS450H \u0026 2013 Model LG3530 (LG LAS450H alındı)
Merhaba arkadaslar, 2015 model LG LAS450H ve 2013 model lg 3530 arasinda kalmistim ve kulak yetenegime guvenip LG LAS450H modelini tereddutsuz satin aldim.
Cihaz yeni oldugu icin yabanci forumlar da dahil pek bir bilgi yok su an. 
Lg 3530 ve Lg las450'i beraber 4 kez denedim artilar ve eksilerini yazayim: 

*LAS450 3530a gore basi tizi kesinlikle daha iyi ayiriyor. 
*3530 da ekolayzir ayari yok bu buyuk bir dezavantaj cunku herkesin salonu, sistemi koyacagi yer vesaire farkli, las450h da kulaginin keyfine, sistemin subwooferin konumuna göre detayli Bass, Tiz ve Subwoofer ayari yapabiliyorsun. 
* LG Las450H 220 watt, LG 3530 300 watt, ben las450nin ses seviyesini 50/100 den fazla acamiyorum salonda, bu beklentilerinize gore degisebilir fakat sisteminizi salonda kullanacaksiniz buyuk elektronik marketlerde degil. 
* 3530'da 3d sound modu var, las450h da sinema modu olarak geciyor, sanirim isimleri farkli sadece(yine de bilgili arkadaslar aydinlatirsa sevinirim) cunku 3530 da sinema modu yok, las45h da sinema moduna alinca dolby ve dts kaynaklarla birlikte sanal 3d ses efektlerini hissediyorsun. 
* Las450 de bluetooth 4.0 destegi var, hdmi arc ozelligi var. 3530 da 4.0 ve hdmi arc ozelligi yok diye hatirliyorum. Ayrica destekledigi ses formatlari h450 de daha fazla. 

Kisaca iki cihaz da guzel, Lg bu isi iyi yapiyor. 
Ben kendi fikrimi soyleyeyim, bass ve watta bakip ses sistemi almayin, seslerin birbirine karsimamasi cok onemli. 
Ayrica las450 nin 2015 model olmasi hatalardan buyuk oranda giderilmis ve gelistirilmis anlamina gelmektedir.
Herkesin beklentileri farklidir, o yuzden yorumlara gore degil mutlaka kendiniz deneyerek alin.
H
9 yıl
Ankara Uydunet +Teledünya devir
Merhaba arkadaslar, Ankara'da uydunet ve teledunya aboneligimi tasindigim için devretmek istiyorum.
20mbit internet+ Teledunya Hd yayin aylik sadece 49 tl.
Ayrica Receiver ve Wireless modem hediye ediyorum.
Diger bir avantaj ise taahhutumun bitmesine sadece 3 ay kaldi sonrasinda ister kampanyaya devam edersiniz isterseniz degistirirsiniz. Receiver ve modem sizde kalır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.