H

Teğmen
27 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
AUDI A3 HER MARŞTA ÇALIŞMAMA SORUNU...
Herkeze iyi bayramlar,

2 aydır 2005 model 1.6 düz motor otomatik vites a3 sporback kullanıcısıyım araçta yeni sistem zavolli marka lpg takılı. Araç bazen tek marşla çalışıyor bazen pedalı pompalamadan çalışmıyor sanayide tanıdığım bir audi ustası var ona gittim kelebektendir dedi ve kelebeği temizleyip araca bilgisayar bağlayıp ayar yaptı ancak sorun düzelmedi hala aynı şekilde devam ediyor. bununla ilgil itebrübesi olan veya ustalar fikir verebilirmisiniz sorun neden kaynaklanıyor olabilir??
H
9 yıl
PSN\u0027DEN SATIN ALINMIŞ OYUNU İNDİREMEME SORUNU LÜTFEN YARDIM!!!
Herkeze selam,

Daha önce eski ps3'üm üzerinden satın almış olduğum oyunları yeni ps3'üme indirmek istiyorum ancak indiremiyorum. İndirdiklerim sekmesinden oyunların herhangi birinin üzerine gelip x butonuna basınca "hazırlanıyor" yazısı çıkıyor ve dör beş dakika yükleme yapıyor, yani harddiske yükleyeceği oyunun yerini ayarlıyor. ancak %100 olduğunda menü geri dönüyor ve indirme yapmıyor, tekrar x butonuna bastığımda yine aynı durum oluyor %100'e kadar sayıyor ve geri dönüyor. boş alana bakıyorum oyunun boyutu kadar yer harcamış oluyor ancak oyun yok, zaten olmasıda mümkün değil çünki hiç bir şekilde indirme yapmıyor. ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. teşekkürler.
H
10 yıl
PS3 SUPER SLIM GÖRÜNTÜ GELMEDEN KAPANIYOR. ÇALIŞMIYOR.. YARDIM..
Herkeze merhaba, ps3 super slim arızaları ile ilgili ve bilgili arkadaşlar linkteki videoyu izlesinler, bu arıza neden kaynaklanır? çözümü varmıdır? yorumlarınızı beliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=472WV-_PIcE
H
10 yıl
PS3 SUPER SLIM GÖRÜNTÜ GELMEDEN KAPANIYOR. ÇALIŞMIYOR.. YARDIM..
Herkeze merhaba, ps3 super slim arızaları ile ilgili ve bilgili arkadaşlar linkteki videoyu izlesinler, bu arıza neden kaynaklanır? çözümü varmıdır? yorumlarınızı beliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=472WV-_PIcE
H
10 yıl
SAMSUNG GALAXY S4 AÇILIŞ TOUCHWIZ SORUNU - YARDIM..
Herkez selam,

Samsung S4 telefonum dün akşam bazı güncellemeler yaptı, ancak herhangi bir sorun olmadan çalışmaya devam etti, akşam yatarken telefonumu kapattım, sabah açtığımda ekrana aşağıdaki görüntü geldi, seçeneklerden birini seçtiğimde telefon açılıyor ancak telefonu her kapatıp açtığımda aynı seçenekler tekrar çıkıyor, "her zaman" ve sadece bir kere" seçeklerini de denedim ancak hiç bir faydası yok durum hep aynı. acaba ayarlardan mı diye biraz kurcaladım ama çözemedim. tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? yoksa direk servise mi götüreyim? fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
LPG\u0027Lİ 2000 MODEL OTOMATIK VİTES AUDI A4 HAKKINDA...
Forumdaşlar selam,

Başlıktan da anlaşıldığı üzere 2000 model otomatik vitesli audi a4 almaya niyetlendim ancak aracın bu konuda bilgi sahibi olan a4 kullanıcılarından öğrenmek istediğim şeyler var,

Otomatik vites olduğunu hatırlatmak isterim

1-)Normal devirde şehiriçi ve uzun yolda kaç kuruş gaz yakar?
2-)Gazda çekiiş günü ve performans nasıl?
3-)A4'lerde bilinen kronik arızalar mevcut mu?
4-)Genel olarak aracın yedek parçaları pahalı mı? ayrıca yan sanayi parçalar bulunuyor mu?
5-)Audi'nin motoru sağlam mıdır? Bakımlı bir motor ortalama kaç km dayanır?
6-)Aracın konforu ve sürüşü nasıldır?

Şimdilik soracaklarım bunlar ama artı veya eksi ekleyeceğiniz şeyler varsa memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
BEŞİKTAŞ TROMSÖ MAÇINI HANGİ UYDU KANALI VERİYOR??
Arkadaşlar Beşiktaş Tromsö maçını digitürk ücretli olarak veriyor, ben araştırdım ancak bulamadım acaba uydudan yayın yapan yabancı bir kanal bu maçı verecekmi? bilgisi olan arkaşaların paylaşımını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.
H
11 yıl
PS3 FAT KASA ISINMADAN AÇILMAMA SORUNU
Arkadaşlar merhaba,

Kuzenimden fat kasa 40 gb ps3 aldım, eve getirip televizyona bağladım, power düğmesine basıyorum cihaz açılıyor ancak bir kaç saniye sonra sinyal verip kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor ve görüntü gelmiyor, ardından tekrar power düğmesine bastığımda yine açılıyormuş gibi yapıp yine bir kaç saniye sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor, 4 - 5 kez deneyince cihaz açılıyor ve stabil çalışmaya başlıyor ve kapanma sorunu olmuyor, ancak cihaz kapandıktan ve uzun süre kullanılmadan yani soğuduktan sonra tekrar power düğmesine bastığımda yine aynı sorunla karşılaşıyorum, cihaz soğukken her açtığımda en az 4 - 5 kez uğraşıyorum sonrasında cihaz açılıyor, işin enteresan tarafı cihaz stabil çalışmaya başladığı zaman hiç bir sorun olmuyor, bir kaç ağır oyun denedim hiç bir sorun yok.. anladığım kadarıyla cihazın çalışabilmesi için ısınması gerekiyor.. bu sorunu daha önce yaşayan veya bununla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Not: "Geri iade et" veya buna benzer saçma sapan yazılar yazacak olan ileri zekalılar lütfen sayfadan uzak dursun.
H
11 yıl
CHEVROLET LACETTI SX 1.6 16V YAKIT TASARUFU HAKKIDNA
Arkadaşlar 2004 model Chevrolet Lacetti SX 1.6 16V serisi bir otomobille ilgileniyorum, hatta satın almaya yakınım, ancak bu araçtan kullanan varsa bir kaç sorum olacak, kullanan biri olarak bu aracı önerirmisiniz, artı eksileri nelerdir, bir de önemlisi arabada zavolli marka sıralı sistem lgp var şehiriçi ve şehirler arası km başına ortalama kaç kuruş yakıyor? Lütfen bu araçtan kullanmayan arkadaşlar fikir belirtip kafa kurcalamasın, sadece kullanıcılar cevaplasın.. şimdiden teşekkürler.
H
12 yıl
ATA TEKNOLOJİDEN ATA AXCESS MARKA GUITAR HERO GİTAR ALDIM (YANİ ŞEYTANA UYDUM)
Herkeze Selam,

Eskiden guitar hero baterim vardı, sıkıldım onu sattım ve gitar almaya karar verdim, Gittigidiyor sitesindeki ata teknoloji adlı dükkandan resimdeki guitar hero için kullanılan gitarı satın aldım, aldığıma alacağıma bin pişman oldum, bilgisayarımda sadece world tour oyununda çalışıyor ve atlattırma denen olayı yapıyor, guitar hero 3 ve aerosmith oyunları gitarı görmüyor bile, zaten custom metallica,'yı söylememe gerek bile yok, gitardan ve satıcıdan bir anda nefret ettim. her neyse ata teknolojiyi aradım, adam demezmi bana "ilanda guitar hero oyunlarında çalışıyor yazıyor ama hepsinde çalışıyor yazmıyor ki, siz niye iade etmek istiyorsunuz" diye, ayrıca bir kaç şey sordum adam dünyadan bir haber, neticede iade almıyoruz dediği için gittigidiyora mesaj filan çektim ama bir nane olmadı, gitar elimde patladı. ps3de denedim sonuç aynı, ne yapıcam bilemedim, aynı gitardan satın alıp kullanan arkadaşlar varsa lütfen beraber sikayet edelim bu hergeleyi.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.