A

Teğmen
01 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
MSI H61M-P31/W8 ve İntel G2030 OC Sorunu
Merhaba arkadaşlar bu msi anakartların oc genie işlevini kullanamıyorum.OC Genie yi bios'tan açıyorum pc res atıyor sonra OC Genie Enabled! diyor fakat işlemci aynı 3.0 Ghz'de overclock olmuyor yani.Bios'ta ratio'da ayarlanmıyor en yüksek x30 düşürebiliyorum fakat arttıramıyorum.Bu OC Genie'yi nasıl kullanabilirim ? Acaba G2030 mu overclock olmuyor ?
A
11 yıl
Launcher\u0027i açıp Oyna\u0027ya bastığımda pc reset atıyor !
Başlıkta dediğim gibi arkadaşlar bu lissandra patch'inden sonra böyle oldu.Ram'leri kontrol ettim.Format atıp hiç bi driveri kurmadan yükledim.Ses kartım vardı onu çıkartıp denedim.Ekran kartının güncel driveri'da yüklü.Ama yok her defasında Oyna'ya bastığımda pc reset atıyor.Yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
A
11 yıl
Format atamıyorum yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar dün kayserideyken bilgisayarıma format atıcaktım attımda windows yükleniyor kısmı geldi CD bozuk sanırım bileşenler yükleniyor kısmında takılıyordu , eve gideyim atarım dedim.Bugün eve geldim farklı bi cd den format atmaya çalışıyorum önyükleme için tuşa basın çıkmıyor.Daha önce atamadığım formatın dosyaları yüklü görüyor biçimlendirme ekranı gelmeden kur yeniden başlatılıyor diyor windows yükleniyor ekranına geçiyor SP3 CD si takın diyor atmıyor.Bu cd demi bozuk dedim SP2 cd si taktım yine aynı hata.Üstüne win7 atıyım dedim windows loading files dedi starting windows dedi açıldı ekran ama hiçbirşey gelmedi.Bi sorun var ama çözemedim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler.

Edit : Başlık.
A
12 yıl
Asus 8800gts ekrana görüntü gelmiyor YARDIM!
merhaba arkadaşlar Asus 8800gts kullanıyordum hd4850 aldım 4850 yi taktım sonra 8800gts i taktım görüntü gelmedi monitöre. Pc'yi açıyorum ekran kartının fanı 2-3 sn sonra dönmeye başlıyor güç giriş pinlerindede bir sorun yok. Yardım edin lütfen :(
A
12 yıl
Counter Strike 1.6 için pc tavsiyesi
Counter oyuncusuyum.Toplucağım bilgisayar 2-3 smokeda bile FPS'nin 100 olması gerekiyor.Counter için yüksek performanslı bilgisayara ihtiyaç olmadığını düşünüyorum fakat donanımdan pek anlamıyorum.Bana 400-500 fiyatlı pc yeter sanırım tavsiyelerinizi bekliyorum. ( HDD ve KASA var.! )
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.