S

Binbaşı
01 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Babam Icin
Beyler cmt babamin dogum gunu. 300tlye alinabilecek en iyi saat nedir. Yardim ederseniz sevinirim.
S
6 yıl
Kimya için en iyi kaynaklar
Soru başlıkta aslında. Kimya soru bankası için ne önerirsiniz.
S
8 yıl
Bu filmli bulmam lazim
Beyler filmde bir kiz var yetimhanede buyuyor ardindan kiz uzaya gitmek istiyor gidemiyor. Hamile kaliyor cocugu dogurduktan sonra kadin erkek oluyor. Sonra zaman makinasinyla yolculuk falan yapiyor boyle bir film. Filmde yeni sanirim.
S
8 yıl
Sıkıntılı Kız konuları
Ya benim 9.sınıfta sevdigiğim bir kız vardı. Ben bununla konuşamadım falan özgüven meselesi herhalde. Kilo problemim vardı yüzde bir milyon redder diye hiçbirşey yapamadım.
Yıllar geçti ben bunu unutamadım. Her zaman rüyalarıma falan giriyordu. Bügün işte canım sıkıldı gittim alışveriş merkezine kalabalık herkes heryerde yalnızım yine. Artık bir klasik. Sevdigiğim kızı gördüm uzaktan dedim bir işim yok takip edeyim. Ardından lavobaya gittiler bir 10dk bekledim. Yanında kapalı biri vardı annesidir herhalde dedim. Sonra bir makyaj butiğine gittiler oradada 30 dk bekledikten sonra çıktı hemen yanına gidip hızlıca açılıcaktımki yanında kapalı kişi mercan dede çıktı bende katana'mı çektim savaşmaya başladık. Ardından ben yine yıkıldım. Çünkü reddetmişti kız. Arkadaşlar ne yapmalıyım gözüme uyku girmiyor. Sınavada hazırlanamıyorum. Lütfen yardım edin.
S
8 yıl
Dark Souls 2 Acil Yardım
Oyun ilginç bir biçimde açılmıyor. Daha doğrusu ikona tıkladığımda sadece siyah ekran geliyor. Pc 32 bitken bir sorun yoktu. 64 bit format atınca böyle oldu. Sistem özellikleride fazlasıyla yeterli. Birçok siteye bakıp bazı çözümlere baksamda fayda etmedi. Sizce ne olabilir.
S
8 yıl
Kıza mesaj yazıcam yardım
Uzun zamandır görüşmediğim bir kız arkadaş var. Telini aldım sizce nasıl başlamalıyım görüşmeye.
S
9 yıl
Boot Ekranında Bile Takılıyor
Arkadaşlar benim sorunum biraz ilginç. Pc eskiden mavi ekran veriyordu arada. Ardından hiç açılmamaya basladı ve bununla beraber bios menusunu veya boot ekranında bile takılabiliyor. Sorun hangi bileşende sizce cevaplarsanız sevinirim.
S
9 yıl
Beyler Fifaya PTT Ekleyelim.
Adminlerden ricam konuyu kapatmamalarıdır. Herneyse biliyorsunuz fifaya hersene bir lig ekleniyor. Bu sene ptt olsun istiyorsanızhttp://www.fifplay.com/fifa16-leagues-vote/ Burdan PTT'ye verip uzun zamandır hasret çektiğimiz lige merhaba diyebiliriz.
S
9 yıl
Youtube Sorunu
Beyler youtube 3 gün önce açılıyordu. Ardından birkaç saat oyun oynadıktan sonra tekrar girmeye çalışınca açılmamaya başladı. Dns falan değiştirdim fayda etmedi sizce sorun ne olabilir.

Not: Youtube'a girince internet yokmuş gibi bağlantı yok diyor.
S
9 yıl
Ps4 ses problemi
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Playstation 4 aldım. Monitorümde hdmi girişi yoktu. bende dvı hdmi dönüştürücü kablo aldım. Lakin cihazdan ses çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.