K

Binbaşı
24 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 ay
20.000 TL Altında Telefon Önerisi
Merhaba dostlar. Yaza doğru telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Her anlamda fiyat/performans 20.000 TL yi aşmayacak telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
K
3 ay
RTX 3070 Ti· Den 4070 Ti· Super\u0027e Geçilir Mi?
Merhaba dostlar. 1 yıl önce kampanyalardan ve indirimlerden toplamış olduğum pcim var. Şu anda ekran kartım Msi RTX 3070 ti Gaming x trio 8gb 256 bit. En baba oyunlarda bile 2k görüntüde ultra ve ultraya yakın özel ayarlarda şu ana kadar üzmedi beni. Bu kartı satıp, yarından itibaren piyasaya çıkacak olan rtx 4070 ti super 16gb 256 bit modeline geçmeyi düşünüyorum sizlerin de fikrini sormak istedim. Düşünceleriniz nelerdir?
K
6 ay
Kulaklık Tavsiyesi
Merhaba dostlar, uzun araştırmalar sonucu İtopyanın kasım indiriminden bu ürünü aldım. Aynı fiyata daha kalitelisi varsa iptal edeceğim. Tavsiyesi olan varsa yazabilir. Pedler kumaş tercihimdir. 
< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 ay
2 monitör arasında kaldım tavsiye
Merhaba dostlar, i7 12700, rtx 3070 ti sistemim var. Her tür kategoriden oyun oynamaktayım. Eylül ayı içerisinde monitörümü değiştireceğim ve iki seçenek arasında kaldım. Büyük ihtimal Asus diyeceksiniz ama tavsiyelerinizi ve neden o modeli seçmem gerektiğini açıklarsanız sevinirim. İkisinden daha iyi bu fiyatlara bildiğiniz ürün varsa yazarsanız makbul geçer.

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27aqz-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-elmb-hdr10-ips-wqhd-gaming-monitor_u18144


https://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-27-gm27-cqs-05ms-170hz-hdmidisplayport-2k-curved-gaming-monitor-p-47755
K
geçen yıl
Kitabım Çıktı
Merhaba, kitabım birçok firmada satışa açıldı. Önümüzdeki haftalarda Hepsiburada, Trendyol, Amazon gibi sitelerde de satışta olacaktır. İçeriğini Kripto paralara ilgi duyan, merak eden, ne olduğunu öğrenmek isteyen, akademik çalışma yapan, kripto paralar ile uğraşan birçok kişiye yönelik oluşturdum. Sormak istedikleriniz olursa yorumlara yazabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Epic Games World War Z Crash Hatası
Merhaba. Bir kaç gün önce epic games indirimi ile world war z oyununu satın aldım. Oyunu indirdim, çalıştırdım. Full ultra grafik ayarlarında canlı yayın yapıp test ettim ve yaklaşık 3 saat aralıksız yayında sorunsuz oynadım. Bir sonraki gün tekrar yayın sırasında oyunu açıp, ilgili bölümü oynamaya çalıştığımda crash hataları ve oyun ekranında gökkuşağı rengi şeklinde dalgalanmalar olup hata almaktayım. İnternette bir çok yöntem bulup denedim. Ama nafile. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek dostlar varsa sevinirim.
K
6 yıl
Asus prime b250m-k bios güncelleme sorunu
Merhaba arkadaşlar. Asus prime b250m-k anakart sahibiyim. Şu ana kadar bios güncellemelerimi flash bellek yöntemi ile yaptım. Bir kaç gün önce anakartım için yeni bios güncellemesi yayınlandı. İndirdiğimde içerisinden bir çok dosya çıktı. Özellikle Meuptadetoll şeklinde bir klasör var. Driver ve setup tarzı şeyleri kurmaya çalıştığımda açılmıyor ve biosu hiç bir şekilde güncelleyemedim. Flash belleğe atıp bios ekranından da denedim orada da sonuç aynı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. 18 yıllık bilgisayar bilgim var ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
K
6 yıl
Cooler Master Masterpulse bass-fx kulaklık incelemesi
İNCELEME LİNKİ:

https://www.youtube.com/watch?v=u9BUVsU1sQs

DETAYLAR:

Merhaba Dostlar. Yepyeni inceleme videosu ile sizler leyim. Bugün Cooler Master masterpulse bass-fx profesyonel oyuncu kulaklığını sizlerle birlikte inceleyeceğiz. Kulaklığı yaklaşık 2 aydır sürekli olarak kullanmaktayım. Özellikle oyunlarda bana yaptığı katkılar daha üstün başarılar almamı sağladı. Rakiplerime karşı artık daha dikkatli olabiliyorum ve hangi yönden bana doğru yaklaştığını anlayıp kendisini avlıyorum. Kulaklığın en güzel taraflarından birisi rakibinizin tam yön olarak nereden geldiğini direkt size bildirmesi. Açıklık getirirsem bazı kulaklıklar da sadece sağ, sol, ileri ve geri olarak ses veren çeşitler var. Ama bu kulaklıkta direkt yön tarifi verebiliyorum. Çapraz yönler dahil. Özellikle cs go ve pubg tarzı oyunlarda çok işime yarıyor. Almadan önce İnternet de araştırma yapmıştım. Mikrofonundan çok şikayet vardı. Yıllardır Cooler Master ürünlerini kullanan birisi olarak güvenerek ürünü aldım. Aldığıma kesinlikle pişman olmayıp İnternet deki yorumların yanlış olduğunu alan kullanıcıların ayarlarında veya ürününde sıkıntı olduğunu anlamış oldum. Kulaklığın videoda bahsetmediğim artı bir yönü daha var. Kulaklığımızı telefonunuza bağlayıp müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Ama dışarıda kullanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem daha çabuk yıpranma ve eskime olacak hemde etrafınızı rahat duyamama durumu olup çeşitli sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Elimden geldiği kadar net düzgün bir şekilde ürünün özelliklerini sizlere aktarmaya çalıştım. Atladığım, merak ettiğiniz kısımlar olursa sorabilirsiniz. Herkese keyifli seyirler.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
Cooler Master oyuncu ekipmanlarında 11.11 indirimleri
K
6 yıl
Nvidia gtx 1060 3gb shadowplay webcam ekleme sorunu
Merhaba dostlar. Konunun yeri burası mıdır ? bilemiyorum. Burası değilse kusura bakmayın. Sorunum şu şekildedir. Nvidia shadowplay programında video kaydı alırken, elimde bulunan webcami programa dahil edip, webcam görüntülü video kaydetmek istiyorum. Ama olmuyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ? rica etsem. Not: Webcam sorunsuz çalışmaktadır. Obs vs. programlarda test edilmiştir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.