M

Yüzbaşı
05 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
ARKADAŞLAR YARDIM AKILLI SAAT SİM KARTLI
Arkadaşlar merhaba çocuğuma takip saati aldım 2 tane çok çabuk bozuldular bir telefon parası verdim sayılır telefonlarda kidcontrol diye bir uygulama var onu yükleyebileceğim ve çalıştırabileceğim akıllı saat varmı saat teknolojisini hiç takip etmedim bir sitede bir arkadaş gear2 ye istediği her programı yüklüyormuş oyun dahi yüklemiş ondan dolayı sim kartlı telefona ihtiyaç duymayan kendi internetiyle kullanılabilen ve program yüklenebilen saat amacım 3 yaşındaki çocuğumu takip etmek önerileriniz varsa çok sevinirim değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürederim.
M
8 yıl
Rusya’da Windows Phone, iOS’un önüne geçti
Akıllı telefon pazarında üreticiler arasında kıyasıya rekabet her geçen dönem daha da artarak devam ediyor. Baktığımızda Samsung’un liderliğini görüyoruz ve daha sonra da Apple, Huawei, LG, Microsoft, HTC, Xiaomi gibi bir çok firmanın satış rakamları ile üst sıralarda olduğunu söyleyebiliriz.

rusya-kantar

Ayrıca pazarda mücadele bir taraftan da işletim sistemleri açısından yaşanırken, şu anda Google’ın Android işletim sisteminin lider olduğunu söyleyebiliriz. Android işletim sistemi açık kaynak kodlu geliştirilirken, Samsung, LG, HTC, Sony gibi sayısız firma tarafından kullanılmakta.

Android’in arkasından ise iOS geliyor ve bu işletim sistemi de Apple tarafından geliştirilirken, sadece firmanın iPhone akıllı telefon modellerinde kullanılmakta. Microsoft’un Windows Phone işletim sistemi ve sonrasında da Blackberry OS geliyor ve Tizen, Ubuntu, Firefox, Sailfish gibi çok küçük oranlara sahip işletim sistemleri de pazarda kendine yer bulmuş durumda.

Ülkeler düzeyinde ise farklılıklar yaşanabilirken, Rusya’da 2015’de bazı dengelerin değiştiğini söyleyebiliriz. Kantar üzerinden gelen verilere göre Apple, Ocak ayı ile birlikte düşüş yaşarken, Android, Windows Phone ise artış göstermiş. Blackberry’nin de düştüğü görülüyor.

Apple’ın iOS işletim sistemi ve tabi ki iPhone modelleri, Haziran ayından sonra Windows Phone’un altına düşerken, iOS’un %15 seviyesinde Ocak ayındaki pazar payı, Ağustos ayında %11’in altına gerilemiş.

Bu tablonun altında yatan en büyük nedenin ise fiyatlar olduğu söylenebilir…

< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Arkadaşlar bu sistem olmuşmu
arkadaşlar bide bu sistemde kablosuz ağ wifi lan varmıdır yoksa ayrıca bir aparatmı katmalıyım teşeşkkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Arkadaşlar 1800tl ye pc almak istiyorum yardım
Arkadaşlar ben bu üç bilgisayar arasinda kaldim hangisini alsam daha iyi olur oyunlarda sıkıntı yaşamam ve ilerde rahat yükseltebilirim diye diğer konulara yazdım arkadaşlarda toplat arkaşlara danış dediler sizce bu pclerden birinimi alayim yoksa daha iyi önerdiğiniz bir sistem varmı parçaları bizim seçtiğimiz ve toplamayı aldığımız yerin yapabileceği gibi teşekkürler şimdiden

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-h535-amd-a10-6700-37-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-amd-r7-240-win81.html#yorumlar
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m51ad-tr004s-intel-core-i7-4770-34-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-amd-hd8570-win81.html#genel-bakis
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-j5n19ea-intel-core-i5-4460s-29-ghz-8-gb-1-tb-4gb-nvidia-gtx745-win81.html#yorumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.