R

Yarbay
25 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
193 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
15K Sistem Tavsiyesi
Oldukça sağlam bir sistem kurmak istiyorum, bundan önce taa 2006'da 3K ile sistem kurmuştum ve beni 6-7 sene rahat götürmüştü (hatta ilk DX10 kartlardan biri olan 8800 GTS vardı, feelz).

Şimdi aklımdaki sistem şu şekilde, eğer "şunun yerine bunu alsan daha iyi olur" dediğiniz bir parça varsa yorumlarınızı beklerim.

Intel Core I7 8700k
Gigabyte GeForce GTX 1080Ti 11GB Aorus XWB GDDR5X (Buna ayrı bir su soğutma gerekecek henüz bakmadım)
MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC - LGA1151 DDR4 Anakart
Kingston 16gb 2x8g Hyperx D4 3200 Hx432c16pb3k2/16 (2 Adet)
Kingston 480gb A400 Ssdnow Sata3 500/450mb/s Ssa400s37/480g (2 Adet, veya biri 240GB olabilir işletim sistemi C: için)
Asus Strix Raid Pro Wowgame Bundle Ses Kartı
Cooler Master RS750-AFBAG1-EU CM Vanguard 750W 80+ Gold
Cooler Master Seidon 240V CPU Sıvı Soğutucusu 240mm radyatör
Cooler Master CM MasterCase Maker 5 USB3.0 x 1 MidTower Modüler Kasa
Samsung 27" LC27FG70F LED Curved Monitör 1ms (3 Adet)
R
6 yıl
Bridge Constructor Portal Çıktı

 
      Bir kaç hafta önce Headup Games tarafından duyurulan ve lisanslı bir yan Portal oyunu olacak Bridge Constructor Portal yeni bir tanıtım videosu eşliğinde çıkışını yaptı. GLaDOS seslendirmeleri eşliğinde, Portal bulmaca tarzı ve kısmen popüler olan köprü yapma konseptini birleştiren yapım aynı evrende geçen alternatif bir eğlence sunuyor.
 
      Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun aynı zamanda konsollar ve mobil cihazlar için de çıkış yapacak.
 

R
6 yıl
PUBG Sonunda Çıkış Yaptı

 
      PlayerUnknown's Battlegrounds sonunda 1.0 versiyona ulaşarak Erken Erişimini tamamladı ve tam sürüm çıkışını gerçekleştirdi. Böylece bir Erken Erişim oyununun daha bitiş çizgisine ulaştığını görmüş olduk. Elbette 1.0 sürüm PUBG için son değil ve yapımcının da açıklamasıyla 2018 yılının yine dolu dolu güncellemeler ile geçeceği belirtildi.
 
      1.0 güncellemesi ile birlikte oyuna yeni eklenen çöl haritası Miramar, yeni silahlar, araçlar ve mekanikler genel kitleye açılmış oldu. Bundan sonra oyunun içerikleriyle birlikte optimizasyonu üzerine çalışacaklar zira artık sistem toplayanlara Crysis'i çalıştırır mı sorusu yerine PUBG'yi iyi oynatıyor mu sorusu yöneltilir oldu.
 

R
6 yıl
Inside Apple Cihazlar İçin Çıktı

 
      Son yıllarda oynadığım en başarılı oyunlardan biri olan ve çıktığı yıl pek çok ödül alan Inside, yapımcının Limbo'dan sonraki yapımıydı. Hem hikaye derinliği hem de oynanış / bulmaca olarak son derece başarılı olan yapımı artıl mobil cihazlar arasından iPhone'da ve iPad'lerde oynayabiliyorsunuz. Türkiye fiyatı 25 TL olan oyunun ne zaman Android tarafına geleceği henüz belli değil. Ama Limbo'ya bakacak olursak bir kaç aylık bir süreç sonrasında Google Play'e de gelecektir.
 

R
6 yıl
Need for Speed Payback\u0027e Speedcross Güncellemesi

 
      Need for Speed Payback'in büyük güncellemesi sonunda çıktı. Speedcross ismindeki güncelleme oyuna direksiyon desteği, terk edilmiş araçlar, yeni araçlar ve Speedcross modunu ekliyor.
 
     Çeşitli drift noktaları, atlama noktaları ve hız tuzakları içeren Speedcross modu için dört farklı pistte yarışabiliyorsunuz.  Ayrıca MAzda RX-7 Spirit R, Plymouth Barracuda, Mini Cooper Countryman gibi araçlar geliyor. Tüm bunları ve pistleri aşağıdaki tanıtım videosundan izleyebilirsiniz. Güncelleme paketi oyunun Deluxe sürümüne sahip olan oyuncular için ücretsiz sunuluyor. Eğer sıradan paket sahibi iseniz ücretsiz bir şekilde sahip olmak için bir süre daha beklemeniz gerekecek.
 

R
6 yıl
Planet Coaster\u0027ın Adventure Güncellemesi Yüzlerce Eşya Ekliyor

 
     Planet Coaster'ın çıkışı üzerinden bir yıl geçti ve yapım ekibi bunu kutlamak adına geçtiğimiz ay yeni eğlence araçları ve senaryo editörü eklemişti. Bu ay ise Adventure güncellemesi ile üç yeni araç ile çeşitli kozmetik eşyalar ekliyor.
 
     Toplamda 320 yeni eşya kuracağınız lunaparklarda kullanılabilir olacak.  Bu eşyalardan dikkat çeken paket ise Mısır teması. Mumyalı ve korkulu bir Coaster kurabileceksiniz.
 
      Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Güncellemenin tam haline sahip olmak istiyorsanız 29 TL'lik Adventure paketini satın almanız gerekiyor. Eğer almazsanız ücretsiz güncelleme eşyalara sahip olmayacak ve sadece oyunu iyileştirecek.
 

R
6 yıl
CS: Go\u0027ya Battle Royal Modu mu Geliyor?

 
      PUBG'nin popülerliği benzer türde oyunların ortaya çıkmasına neden olmuş ve başta Fortnite, sonrasında ise GTA Online'da benzer bir mod ve Ark: Survival Evolved'da benzer bir mod görmüştük. Şimdi ise CS:Go'ya benzer bir modun geleceği konuşuluyor.
 
     Geçtiğimiz sene Mayıs ayında henüz oyuna eklenmemiş bazı kayıtlar bulunmaktaydı ve oklar, çıplak elle dövüşmek, adrenalin iğneleri gibi yeni öğeler bulunmaktaydı. Valve News Network'ün haberine göre hayatta kalmanın son evreleri gibi oyun mekaniklerinden bahsediliyor ve survival_island haritasından söz ediliyor.
 
     Elbette CS:Go'da daha önce yine referans verilmiş güncelleme içerikleri görmüştük ve bunlardan Half Life 3 gibi bazıları hiç bir zaman gün yüzü görmedi. Resmi bir açıklamaya kadar hala söylenti olarak sayabiliriz.
 

R
6 yıl
Astroneer Güncellemesi Araştırma Sistemini Yeniledi

 
      Minecraft vari gezegen keşfetme ve koloni kurma oyunu Astroneer, henüz erken erişimde olmasına rağmen pek çok oyuncuyu (Ben dahil) mest etmiş durumda. Yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte araştırma ve güç sistemlerinde büyük değişikliklere gidildi.
 
     Eskiden yerin derinliklerinde bulup getirdiğiniz bilinmeyen objeler size rastgele bir teknoloji verirdi ama artık bunlar da dahil tüm objeleri araştırma laboratuvarınızda taratarak karşılığında Bit topluyorsunuz. Tarattığınız obje ne kadar önemliyse o kadar fazla Bit kazanıyor ve o kadar fazla güç harcamak zorunda kalıyorsunuz. Bu topladığınız Bit'ler ile araştırma kataloğundan istediğiniz teknolojileri açabiliyorsunuz. Ayrıca araştırma laboratuvarı kullanacağı güç için kendi üzerinde barındırmak zorunda değil, bağlı olduğu üssün ağı üzerinden başka güç kaynaklarına ulaşabiliyor ve araştırma hızını da buna bağlı olarak arttırabiliyor.
  

R
6 yıl
DayZ Yapımcısının Yeni Oyunundan Video

 
     Dayz'nin yaratıcısı Dean Hall, projeyi terk edip kendi oyun stüdyosunu kurmuş ve Ion isminde bir oyun duyurusu ile karşımıza çıkmıştı. Sonradan iptal edilen proje devamında Stationeers isminde bir başka oyun ile devam etmişti. Stationeers dışında üzerinde çalıştıkları diğer bir oyun olan Living Dark'tan ilk video geldi.
 
      Living Dark isminden de anlaşılacağı üzere karanlık gelecekte geçiyor ve çetelerin kök saldığı açık dünyaya sahip bir şehirde bulunuyoruz. Bahsedilene göre oyundaki her karakter ile ilişki kurabiliyoruz ve olaylar rastgele gelişerek oyunun birden fazla sona sahip olmasını sağlıyor. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

R
6 yıl
Titanfall 2 Güncellemesi Yeni Modlar ve Silahlar Getiriyor

 
      Önümüzdeki hafta Salı günü Titanfall 2 için gelecek güncellemeyle yeni Premium Skin'ler, beş oyun modu ve çeşitli oyun içi içerikler eklenecek.
 
     Operation Endeavor ismindeki güncelleme Double Take, Cold War, DMR, R-201 ve G2 gibi silahlara 5$'lık yeni skin'ler ekliyor. Ayrıca  Turbo LTS, Spicy Attrition, The Otherside, Rocket Arena, Turbo Titan Brawl gibi herkesin katılabileceği yeni oyun modları sunulacak.
 
     Bu içerikler dışında kanca atma mekaniği eskiden olduğu gibi çift Charge'lı hale getiriliyor. 19 Aralık'ta gelecek güncellemeyle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.