Y

Teğmen
07 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Sennheiser HD-203 pad yardim??
Merhaba arkadaslar, uzun suredir sennheiser hd203 kullaniyorum ve padleri bayagi deforme oldu. Nerden bulabilirim arastirdim ama bulamadim. Metan(ismini yanlis hatirlamiyorsam) ile iletisime gectim bana 80 tl dediler ben zaten 130 a almistim zamaninda bu kulakligi yani verdikleri fiyat çok fazla nerden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Y
8 yıl
Ukrayna yaz gezisi
Herkese iyi günler biz ev arkadaşımla yurt dışına gitmeyi istiyoruz artık3. Sınıfız ve bu yaz bir şeyler yapalım diyoruz. Aklımızda Ukrayna gibi ülkeler var paramızın değerli olduğu ,vizesiz, gezecebileceğimiz, güzel hatıralarla ayrılacağımız bir yer istiyoruz tabi uçak parasıda önemli.
Y
9 yıl
Battlefield 4 çalışmayı durdurdu hatası yardım !!
Merhaba arkadaşlar Battlefield 4 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sürekli hiç oyun oynayamıyorum kafayı yiyicem artık tam giriyorum oyuna 10 dk sonra oyundan atıyor.
hata bu;http://i.hizliresim.com/39qML9.png
Y
9 yıl
Origin update sonrası joining\u0027de kalıyor ???
Merhaba arkadaşlar, oyunu uzun süredir sıkıntısız oynarken dün origin güncellmesini yaptıktan sonra oyuna girmemeye başladı. Joining'de kalıyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Oyunu origin üzerinden repair yaptım neredeyse 3,4 kez , origini silip tekrar yükledim , başka tarayıcıda denedim ama nafile bir türlü bu sorunu çözemedim.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Y
10 yıl
Samsung UE55H6470 mi, LG 55LA660S mi ?
Merhaba arkadaşlar bu c.tesi televizyon alacağım. Başlıkta belirttiğim Samsung UE55H6470 ve LG 55LA660S arasında kaldım . Sizce hangisini almalıyım .Birde izleme mesafen 3,5 ile 3,9 arası sizce 55''(140cm) fazlamı ilk başta Samsung'un UE48H6470 modeline bakmış ve karar vermiştim. Söyleyeceğiniz tavsiyeler çok büyük önem taşıyor. Cevaplarınızı bekliyorum. Özellikleri neredeyse aynı .

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE55H6470ASXTK

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LA660S

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
10 yıl
Chrome arama yapmama sorunu ?
Merhaba arkadaşlar, google chromeda url yerine arayacağım şeyi yazdığımda ne yazarsam yazayım şu yazı çıkıyor.
https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8
arama motoru olarak google seçili. neden acab bir türlü çözemedim şu sorunu . araştırdım ama bulamadım sorunu, yardım ederseniz sevinirim.
Y
10 yıl
Xbox 360\u0027a yeni oyunlar gelecek mi ?
Merhaba arkadaşlar , merak ettiğim konu başlıkta yazdığım gibi Xbox 360'a yeni oyunlar gelecek mi , yarın xkeyli bir Xbox 360 alacağım. Örneğin forza 5 sadece One'a çıkıcak galiba bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim hem benim için hem arkadaşlar için yararlı olcaktır.

Yada yaza dogru ps4 mü alayım.
Y
10 yıl
Reklam Virüsü ? Yardım.. (ÇÖZÜLDÜ ! , Aynı sorunu yaşayanların bakması önerilir )
Merhaba arkadaşlar ,

Dün bir virüs musallat oldu diğer reklam virüsü adı altında konulara baktım fakat bir yardımı olmadı. Bu yüzden konu açma gereği duydum. Lanet virüsten bir türlü kurtulamıyorum. Microsoft Security Essentials , ComboFix , HijackThis , spybot programlarında tarattım fakat bir sonuç alamadım .Tam olarak ne virüsüdür nasıl denir bilmiyorum ekran görüntülerini atıyım sizler bilirsiniz.

Ekran görüntüleri;
< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >

Ve bunlar gibi çok daha fazlası. Ayrıca ekranda saatin olduğu kısımda bir sitede çıkmış gibi köşede reklam turkcell platinium reklamı çıktı ondan çıkılmıyordu kendi gitti ss alamadım.

Evet arkadaşlar Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin. Vize dönemi uğraştığım işe bir bakın ya.
Y
11 yıl
Telefonum açılmıyor Galaxy SII
Merhabva arkadaşlar , 2 saat önce arkadaşımla görüştüm kapattım sonra telefon kapandı açmaya çalıştım Samsung Galaxy II GT-I9100 yazan yerde kalıyor ordan ileri gitmiyor.Ne yapmalıyım kıbrısta okuyorum burda adam gibi serviste yok 1 ay var türkiyeye gitmeme okul anca bitecek . Yardımlarınızı bekliyorum .... ?


Edit:Kusura bakmayın bir destek konusu varmış ''SİLİNEBİLİR'' acil olduğu için dalgınlığıma gelmiş.
Y
12 yıl
Sennheiser HD 25-1 490 Tl Nasıl ? Almalımıyım.
Merhaba arkadaşlar,

Çok aradığım kulaklığı uygun bir fiyata buldum ve alıcam.Sizlere sormak istediğim normalde bildiğim kadarıyla 700-800 gibi bu kulaklığım fiyatı , (goldplak'ta bu fiyata görünce şarırdım) mk II diyo anlamını bilmiyorum (ne demek? , ne farkı var?).Bu siteden almamı tavsiye edermisiniz.Bu da linki:http://www.goldplak.com/50-sennheiser-hd-25-1-mk-ii-professional-headphones-.html

Mesajlarınız için şimdiden Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.