K

Yüzbaşı
16 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
55 üye
Görüntülenme (?)
117 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
kargo olayı yardım
merhaba, ptt merkez şubelerinden arkadaşım benim kargomu alabilir mi ? şubeyi arayıp durumu izah etsem kimliksiz verirler mi ? hastalıktan evden çıkamıyorum çünkü, yardım
K
8 yıl
1941 Zippo kullananlar var mı
Benim arkadaşım o modellerin kapağının diğerlerine göre daha sıkıntılı olduğunu söylüyor, doğru mu ?
K
8 yıl
ehliyet
16 yaşındayım, temmuzda 17 oluyorum.a1 seviye ehliyet almayı planlıyorum ama istediğim modeli kullanabilir miyim emin değilim :/ sizce regal raptor dd150e-2f kullanabilir miyim ?
K
8 yıl
kaça satarım ?
2. ele bilgisayarımı satmak istiyorumda monitör mouse ile birlikte, kaça satarım sizce ?




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



Not: monitörüm Samsung 943NWXPlus mouse ise daha 6 ayı zor doldurmuş olan bloody v7m
K
9 yıl
uydunet 3mps e düştü, farkettiğim tuhaf olay
beyler çok tuhaf ama, google bile ıkına ıkına açılırken dh şak diye açılıyor.citi işini gerçekten iyi mi yapmış oluyor yoksa bağlantımda mı bir sorun var ?
K
9 yıl
tatile gitmek istemiyorum
beyler, ailem beni de denize göndermek istiyor, muhtemelen izmire.ama ben o nemli, o sıcak havada zorla şort giyip gezmek istemiyorum.denize girmeyi hiç ama hiç istemiyorum, ya 4-5 saatlik yolu depmeyi ? hiç ama hiç istemiyorum.ailemi denize gitmemem için nasıl ikna edebilirim, yardım.
K
9 yıl
avukat olan veya hukuktan anlayan birileri acil ciddi
peki madem öyleyse buraya yazayım.

beyler şimdi whatsapp gruplarının birinde gene, elemanın teki içmiş mi artık ne yapmış saydırıyor mevlanaya.dedim olm ne diyorsun, koskoca ilim adamı falan sanane lan tarzı küfürler etmeye başladı.sabrımı zorladım ama bu küfürleşme devam edince bende başladım işte küfür etmeye, sonra bu ana bacı girişti bende giriştim haliyle atıldım gruptan.ardından özelden de bi saydırdı iyice kızdım, bunun kendince itici bir fotoğrafı var, paylaşmıştı bizimle.dedim bunu pp yapayım da kıl olsun iyice, yaptım gördü bunu eğlen kendi çapında dedi.


sonraki gün benim fotoğrafımımı atmalar olsun, ismimi yazmalar olsun, ablamın numarasını bana yollamalar olsun tehditler yollamaya başladı arkadaşı yoluyla.sonra dedi ki ne haliniz varsa görün savcılıkta uğraşırsınız artık falan dedi.iş savcılığa kadar giderse kim haklı ? ceza alır mıyım ? alırsam karşıdaki adam da ceza alır mı ?
K
9 yıl
avukat olan veya hukuktan anlayan birileri acil
benim için önemli bir sorun var beyler, özelden anlatmak istiyorum sorunumu, sanırım feci bir şekilde kazıklandım.
K
9 yıl
zehirlendim
Beyler dün yediğim mangal etinden sonra zehirlendiğimi anladım afedersiniz, istifra ettim ağız dolusu, ishalimde ve evde ilaç olarak kullanabileceğim bir şey yok :( gidip bakkaldan meyveli yoğurt ya da normal kova yoğurdu falan alsam, iyi gelir mi ki zehirlenmeye ?
K
9 yıl
dezenfeksiyon
beyler, kanepenin altında yıllardır duran yiğenimin plastik topunu buldum ama kir ve toz içindeydi :( çocuk da küçük daha yani, ağzına falan alıyor topu, bakındım biraz nette, kaynar suda bekletilmesinin işe yarayacağını yazmış.kaç dakika suda beklemeli iyi bir dezenfeksiyon için ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.