R

Yüzbaşı
16 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
168 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
D\u0027Smart Superonline altyapısı 24 Mbit\u0027e kadar fiber 69,90.
Ailem için uygun internet bakıyordum uzun zamandır. Şans eseri D'smartın sitesinde bu kampyayı gördüm. Önce canlı destekten yazdım fiyat yanlış mı acaba diye. Daha sonra aranmam için numaramı bıraktım. Aradıklarında Superonline fiber altyapısında kampanya olduğunu ve fiyatın 24 ay 69.90 modem dahil olduğu belirtildi ve kaydımı başlattım.

Daha az önce kayıt oluşturdum bakalım ne zaman kurulum gerçekleşecek.

https://www.dsmart.com.tr/internet

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit:

2 gün içerisinde hızlı bir şekilde işlemler gerçekleşti. Önce Dsmart sözleşme için geldi. Akşama doğru kurulum için randevu aldılar. Bugün Superonline ekipleri kurulumu gerçekleştirdi.
Modem olarak ZTE H267A modem verildi.



Online işlemlerden teyitli fiyat bilgisi.

< Resime gitmek için tıklayın >

İlk speedtest ile hız testi.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
60 yaş üstü internette kampanya var mı?
60 yaş üzeri evde internet kullanımı için indirim oranı gibi kampanyalar var mı? İSSlerin sitelerine girdim ama bulamadım sanırım böyle bir uygulamaları yok.
R
4 yıl
Belgesel kanallarını İngilizce dilinde Türkçe alt yazılı olarak yayınlayan bir platform var mı?
Merhabalar. Belgesel kanallarını fazla izliyorum. Ülkedeki klasik ben televizyonda sadece belgesel kanalı izliyorum diyenlerdenim Tivibu Uydu kullanıyorum. Belgesel kanallarında dili İngilizce yapabiliyoruz ama alt yazı seçeneği yok maalesef. Digiturk forumunda sordum orada da olmadığı belirtildi. Dsmart,TV+,Kablo TV (Semtimde olmasa da öğrenmiş oluruz) gibi platformlarda belgesel kanallarında durum nedir acaba?
R
4 yıl
hp-pavilion-15 Ryzen 5 3350h mi i5 9300h mi?
Aşağıdaki iki ürün arasında kararsız kaldım. Aradaki fiyat farkı değer mi? Fiyat olarak 100 tl hepsiburada doğumgünü hediyesi vermiş o düşüyor. Ayrıca HP geri iade kampanyasına da kaydoldum. 420 TL ordan düşecek. Fiyatları iyi gibi. Şu an alınır mu bunlar. Yoksa Black Friday ile güzel bir kampanya olur mu?

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-dk0002nt-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6zj35ea-p-HBV00000NDQP6?magaza=Hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-ec0005nt-amd-ryzen-5-3550h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8bn44ea-p-HBV00000OGOUN?magaza=Hepsiburada
R
4 yıl
Silinebilir
Silinebilir
R
4 yıl
Vodafone Tahmin Et Kazan (Numarayı tahmin et Iphone XR Kazan)
Vodafone yanımda uygulamasında tahmin et kazan diye bir seçenek eklenmiş. 6 haneli bir sayı tahmin edene Iphone XR hediye ediyor.

Ben tahmin ettim kazanamadım.

Aynı numarayı tahmin etmeyin diye kendi numaramı ekliyorum.

226935
R
5 yıl
LG G3 sim kart olmadan wifi adaptör olarak kullanılabilir mi?
Merhabalar. Sorum başlıkta olduğu gibi. LG G3 ekranı giden bir telefon var, onu bilgisayara wifi adaptör olarak kullanmak istiyorum fakat sim kart takılı olmadığı için usb internet paylaşımını aktif edemiyorum. Sim kart takmadan Wifi interneti usb yardımı ile masaüstü bilgisara aktarma şansım var mı?
R
6 yıl
Iphone 5 wifi adaptör olarak kullanılabilir mi?
Merhabalar. Iphone 5'ten bilgisayara dışardan bir kablosuz ağı aktarmak mümkün müdür? LG G5 te direk interneti usb den paylaşı aktif edince mevcut bağlı olunan wifi'yi bilgisayarda kullanabiliyorum. Aynı işlemi Iphone 5 içinde yapabilir miyim? Hatsız şekilde sadece wifi adaptör gibi kullanmak istiyorum.
R
6 yıl
USB 2.0 Harici HDD\u0027yi USB 3.0 a dönüştürme?
Ps4 için kullanmak istediğim bir harici harddiskim var. USB 2.0 olduğu için PS4 kabul etmiyor. USB 3.0 olması gerektiğini söylüyor. Bu hariciyi 3.0 yapabilmek için komple yeni harici hdd kutusu mu gerekli yoksa sadece kabloyu değiştirsek yeterli mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

Resimdeki kablo olur mu? Yoksa direk yeni bir harici hdd kutusu mu almak gerekir?
R
7 yıl
LG 32ln575 s internet sorunu.
Biraz eski cihaz fakat halen kullanan varsa internet sorunu yaşayan var mı? Son güncellemeyi yaptıktan sonra internete bağlanmaz oldu. Eski firmware bulma imkanım var mı? Sitesinde en günceli var. Bi önceki firmware leri bulabilsem iyi olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.