T

Onbaşı
15 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
SGK GEÇ BAŞLATILAN İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
Merhaba arkadaşlar bir firmada bir senedir çalışıyorum. İşe girişim aralık 2020 yerine şubat 2021 olarak yapılmış. Yani 2 ay geç giriş yapılmış. Çalıştığım yer maaşımı banka üzerinden yaptı ben de sağlıktan falan yararlanmadığım için hatayı yeni fark ettik. Firmaya durumu ilettiğimde bunu düzeltmenin mümkün olmadığını ama yapılan hatadan dolayı oluşan zararı ödeyeceklerini söylediler. Çalıştığım yerden memnunum ama ben para istemiyorum sigorta istiyorum. Bu durumda ne yapılabilir konu hakkında bilgisi olanlar fikir verirse memnun olurum.
T
13 yıl
GRUP HALİNDE UCUZ EHLİYET ALALIM
2011 bitmeden ehliyet alacağım.Eger grup halinde kursa kayıt yaptırırsak ehliyet cok ucuza gelir.İstanbulun neresi olursa olsun benim için farketmez.zaten kursa sadece kayıt olacağım.Derslere gitmeyeceğim.Grup içinde farklı ehliyet sınıfları almak isteyen olabilir.Önemli olan kursa toplu halde basvurup indirimli bir şekilde ehliyet almak.
T
13 yıl
BURS verenler
istanbul beykent üniversitesi öğrencisiyim.2.10 not ortalamam var yaz sonunda 2.5 nin üzerine çıkacağına eminim.kyk dan burs alıyorum.Ayrıca yetim çocuğuyum.Bana burs yardım veya geri ödemeli kredi verebilecek kurum, vakıf, belediye,dernek gibi yerler arıyorum.yetim olduğum için bana veya ilköğretime giden kardeşime yardım yapabilecek yerlerde olabilir.bilgisi olanların paylaşımı için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.