F

Yarbay
27 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
122 üye
Görüntülenme (?)
700 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
F
6 ay
AdGuard VPN + AdGuard DNS 5 Yıl $40 (~1100TL)
AdGuard VPN: 5-Yr Subscription | StackSocial

Az önce kendim aldım sorunsuz hesabıma işledim 1130 TL çekildi. 15 saat sonra bitiyor fırsat, aylık 18 TL geliyor. Uzun süreli vpn hizmeti düşünenler değerlendirebilir.
F
3 yıl
Xbox Game Pass Ultimate 3 Ay 5,90 TL
F
4 yıl
RX 590 almalı mı RX 5500 beklenmeli mi?
Merhaba kara cuma indirimlerine acaba RX 5500 çıkar mı? RX 590'de bu sırada aklımı çeliyor lakin güç tüketimi 5500'e göre daha fazla olucak. önerileriniz nelerdir
F
4 yıl
Ryzen Master Açılmıyor
arkadaşlar ryzen master kurup işlemcinin geneline bir bakmak istedim, yalnız program açılmıyor saydam ekran gelip beklerken tepki vermeksizin kendini kapatıyor. Çözüm nedir?
F
4 yıl
Malwarebytes Premium 4 Yıl 5$
Malwarebytes Premium 4 Yıllık lisans sadece size özel kodla değeri 921TL eden lisansı, ödeme alanında kodla birlikte fiyat 34 TL'ye düşüyor. Gayet sıcak fırsat gibi duruyor.

Öncelikle Studentbeans'da üyelik oluşturuyorsunuz.
Edit: @oylesine64 Teşekkürler. normal gmail ile üyelik oluşturup kampanyadan yararlandığını bildirdi. bu sebeple .edu mail gerekmiyor.

https://www.studentbeans.com/us

Ardından malwarebytes sitesinde "DONATE" kısmına tıklayın açılacak pencerede "GET CODE & OPEN SITE" tıklayın, sizi Studentbeans hesabınızı açmak isteyecek onaylayın. Karşınıza size özel indirim kuponu verecek o kodu kopyalayıp "RE-OPEN THE MALWAREBYTES WEBSITE" tıkladıktan sonra ödeme kısmında indirim kuponunu yapıştırın %95 indirim uygulanacaktır .
https://www.malwarebytes.com/student-discount/

Satın alma sonrası dekont
< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
1 Tarihinde Foruma üye olan arkadaş
değerli forumdaşlar benim gözlerimde mi sorun var, sizdede aynısı mı yazıyor . adam şuana kadar gördüğüm en eski üye
https://forum.donanimhaber.com/profil/2822885

kanıt
< Resime gitmek için tıklayın >
F
8 yıl
Android- iOS geçişi
Android'den İOS sistemine geçiş yaptım, rütbemdeki "Android Beta Kullanıcısı" yetkilendirmesini değiştirebilir misiniz?
F
9 yıl
Hometech Premium Tab 7 W7009 Root Anlatımı (VİDEOLU)
MÜJDE Root yapılamıyan tablet sonunda rootlandı. bugün ingilizce xda forumunda araştırırken intel tablet root konu başlığındaki yönergeleri takip edip sonunda bu tableti rootlamayı başardım. . Anlatımı videoya çekip sizlere daha kolay olması açısından youtube yükledim. Ek olarak root yaparken kullandığım siteleride video altına yazdım. Diğer forumlardada buradan alıntı gösterilerek kullanılabilir.

Videoda bazı eksiklikler buldum heyecanımdan oldu onlarda, kusura bakmayın. tablete telefon dedim, sonra supersu.zip hafıza kartına atmayı söylemedim. Supersu indirdikten sonra zipten çıkarmadan tablet hafızasına atın ve root işlemini başlatın.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Video altında yine açıklamalar mevcuttur lütfen okuyunuz.
F
9 yıl
[OTA] Moto G (XT1033) - Lollipop 5.0.2 Kurulumu ve Alternatif Linkler
< Resime gitmek için tıklayın >

MOTO G XT1033 ANDROİD 5.0.2 LOLLİPOP GÜNCELLEMESİ


Arkadaşlar Blur_Version.220.21.28.falcon_umtsds.AsiaRetail.en.03 upload ettim, ismi düzenlenmiş şekilde böylece uğraşmadan direk telefonunuzun hafızasına zipli dosyayı atarak kurulum yapabileceksiniz.

Kurulum için indirdiğiniz zipli dosyayı çıkarmadan direk olarak telefonunuzun ana hafızasına atın ve ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem Güncellemesi tıklayarak biraz bekleyin ve hafızadaki güncellemeyi görecektir. kurulum için onay isteyecektir, kur dedikten sonra 30-40 dk içerisinde kurulum biter.

Google Drive :https://drive.google.com/file/d/0B16hRmuiMxkgR2pfN3l1YTdLbUE/view

Edit: Alternatif Linkler silinmiş olduğu için kaldırıldı.
F
9 yıl
Sagemcom F@st 2964 Işık sorunu
merhaba arkadaşlar bende konu başlığında yazdığım modem var ttnetin verdiği, VDSL için bu modemi verdiler. 20 gün güzel çalışıyordu bugun fişi taktım, bütün ışıklar açık kaldı taktığım gibi fişi hiçbiride sönmedi öylece durup kaldı 3 saattir. ttnet arıza merkezini aradım durumu anlattım müşteri hizmetlerindeki eleman bile beni dinledi 3 kere tekrar ettirdi oda bişi anlamayamadı beni kurulumu doğru yaptınız mı diye basitten alıyor. Modem önceden fişe taktığımda her ışık 2 saniye yanar sonra sönerdi yavaştan DSL ve internet ışıkları bağlanınca yanıp sönerdi. şimdi bütün ışıklar yanıyor, resette attım değişen birşey yok donanımsal bir şey olduğunu düşünüyorum modemde yardımcı olurmusunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.