N

Teğmen
20 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
Kaza Yaptım. Trafik Sigortası Hakkında Sorular ( Araç değer kaybı )
< Resime gitmek için tıklayın >

Meraba. Şemayı az çok çizdim. Ben B aracıyım. Siteden çıkarken yolun akış yönüne ters ilerleyen A aracı ile çarpıştık. Suçlunun adam olduğunu düşünüyorum ve adamın trafik sigortası üzerinden aracın tamiri için gerekli işlemleri başlattık. Yalnız size birkaç sorum olacak.

Sizce araçların kusur dağılımı nasıl olacak ? Ben %100 haklı olrumuyum ?

Buna ek olarak mercedes yetkili servisi karşı tarafın trafik sigortalarıyla anlaşmalı olmadığını ve masrafları benden alacaklarını , sigortanın ise ödemeyi daha sonra bana yapacağını söyledi. Ek olarak sigorta bütün masrafları ödemez dedi çünkü sigorta kırılan yada tamir edilemeyecek durumda olan parçaların orjinali ile değişimini kapsamıyor bu sebeple sana eksik ödeme yaparlar dedi.

Normal şartlarda böyle birşeye kaza der geçerdim aracın değer kaybını falan önemsemezdim ama trafik sigortası bana eksik ödeme yaparsa ( ki büyük ihtimal eksik ödeme yapacak ) sigortaya araç değer kaybı davası açmayı düşünüyorum. Adamlar orjinal parça yerine yan sanayi parça takıyoruz diyorlar. Böyle saçma bir uygulamayı onların yanına kar bırakmam. Eğer açtığım davayı kazanırsam da kazandığım parayı fakir fukaraya dağıtmayı düşünüyorum.

Bu trafik sigortasının orjinal parça takmama hakkı varmıdır ? Ve bu araç değer kaybi davası nasıl , kim tarafından açılır ?

Not : Aracın ön tamponu kompile boyanacak. Aracın plakalık yeri değişecek ve araç amblemi değişecek. Araç mercedes a180 2015
< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
Araba İçin Müzik DVD si Yapma
Cd ye track yazdırılabiliniyor. Ama dvd ye track yazdırabilirmiyim ? Netten araştırdım ama yararlı bişey bulamadım. Daha önce dvd ye track yazdırabilen varmı aranızda ?
N
9 yıl
Audi A3-Bmw116d-Mercedes A180
Arkadaşlarlar merhaba. Daha önce bu arabaları kullanan var mı ? 100 bin lira civarı bi bütçeniz olsa hangisini , niye tercih ederdiniz ? Yada 100 bin lira civarı bütçeye alınabilecek başka araba önerileri verebilirmisiniz ? Araba dizel olacak ve sıfır alınacak.

Açıkcası tasarım bakımından A180 bana bir adım daha önde gibi geliyor. Sizler artılarıyla eksileriyle ne düşünüyorsunuz acaba ?
N
9 yıl
Nickimle hiçbir bağlantımın kalmaması için ne yapabilirim ?
Arkadaşlar meraba. Sorum şöyle. Biliyorsunuz nickimi arama motolarından filan yazınca yada donanımda aratınca açtığım konulara yada attığım mesajlara ulaşılabiliniyor.

Ben nickimle tamamen bağlantımın kesilmesini istiyorum. Ama nick değişimi yaptığımda altta eski kullanıcı adım yazacak ve yeni nickime yine ulaşılabilinecek.

Yeni bir hesap açmak dışında, kullanıcı adımla tamamen bağlantımın kesilmesi için ne yapabilirim ? Yani öyle birşey yapmalıyım ki niquel in kullanıcı adım olduğunu bilen biri yeni mesajlarıma yada açtığım konulara hiçbir şekilde ulaşamamalı. Yeni kullanıcı adımı öğrenmemeli. Varmı bi yöntemi ?
N
9 yıl
3000 tl civarı notebook tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. İnşaat mühendisliği öğrencisiyim. Pek oyun filan oynamam.

Araştırmalarım kadarıyla şu an bu pc yi almayı düşünüyorum.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc292xtr-apache-core-i74710hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-ekstra-hediyeli/p_56705/

Bunun sizce artı veya eksi özellikleri nelerdir. Kullanan varsa memnun mu ?

Yada bunun yerine tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ?

Ek olarak daha fazla bütçe yükseltmeyi istemiyorum çünkü bunun sınırı yok.3-5 yükselte yükselte 4 bine kadar dayanır yoksa :)

Şimdiden teşekkürler.
N
9 yıl
Notebook tavsiyesi 2500-3000 TL arası
Arkadaşlar meraba. İnşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.
Autocad , sap200 , phtoshop , xsteel gibi programları kaldırabilecek bir pc arıyorum. Aynı zamanda pc bir kaç yıl sorunsuz götürsün beni.

Marka olarak aklım daha çok MSI da kaldı ama önerilerinize açığım. Hp,dell gibi markalara nedense biraz soğuk bakıyorum. Ayrıca ASUS un müşteri hizmetleri ve servis sorunu yüzünden kolay kolay bulaşmak istemiyorum. Bilgisayarda sıkıntı oldumu çok uğraştırıyorlar adamı.

İşlemci i7 olmalı. Ekran boyutu 17.3 inç olursa daha iyi olur. Ama f/p ürünü bir 15.6 ya da yok demem. Harddisk 750 gb ve üstü olursa iyi olur. Yazma hızını filan pek umursamıyorum.

Bu kriterlerime göre önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı ?


Şimdiden teşekkürler..
N
9 yıl
Pc toplanacak. Uzmanlardan tavsiyeler bekleniyor
Arkadaşlar merhaba. Ev kullanımı için bir pc toplamam gerekecek. Ev sadece nete girme ve film izleme için kullanacak bilgisayarı. Bütçe olarakta herşey dahil 1500-2000 arası bişey bakıyorum ekran vs de dahil bunun içine.

Kendim laptop kullanıyorum ve mühendislik öğrencisiyim. Yinede belki bir ihtimal kullanırım diye ev için toplayacağım bilgisayarın en az i5 olmasını istiyorum. Masaüstü pc lerden pek anlamıyorum. Bilen arkadaşlar tavsiye verebilir mi ? Birde nerden alabileceğimi yazabilirler mi ? Biraz acil lazım da pc. Şimdiden teşekkürler.
N
9 yıl
Evde Kedi Beslemek Nasıldır ?
Bu aralar çok pis kedi besleyesim geldi. Üni öğrencisiyim. Tek yaşıyorum. Ev 1+1 balkonum filan yok. O yuzden eğer alırsam mecburen kumu evin içinde olacak.
Daha önce aranızda kedi besleyen var mı ? Artısı eksisi nedir bu hayvanın ? Tür olarak hangisini öneririsiniz ? Kokusu filan çok var mı? Birde ortalık yere pisliğini yapar mı bunlar ?

Bilgi sahibi arkadaşlar biraz fikir verebilir mi bana
N
10 yıl
Hayat Güzelmiş Aslında
Çok uzun zamandan beri ilk defa kendimi bu kadar mutlu hissediyorum Hayatımda herşeyi yoluna koymaya başladım sanki herşey yolunda gidiyor Galiba mutlu olmayı özlemişim ve özlemimede kavuştum. Konu açmamın nedeni aslında hem mutluluğumu paylaşmak hemde kendini mutsuz hisseden arkadaşlar varsa az çok destek olmak. Kötü günler yaşayabilirsiniz hayat çok üzerinize gelebilir ama ümidinizi hiç kaybetmeyin. Hepimizi çok güzel günler bekliyor. Yarınlar hepimiz için çok güzel olacak. Az biraz sabır ile üstesinden gelemeyeceğimiz bişey yokmuş. Hepinize mutlu olacağınız güzel yarınlar diliyorum. Bu şarkıda benden sizlere gelsin

Videoyu izlemek için tıklayınız
N
10 yıl
Canon garantisi
Meraba arkadaşlar.Fotoğraf makinesi konusunda pek bilgim yok o yuzden size bişey danışmak istedim.Canon 500d ile 600d arasında çok fark varmı ? Birde bunun turkiye distribütörü kim ? Paralel ithalat denen olaydan makina almak istemiyorum.Her tarafta canon eurasia garantisinde diyor.Türkiyede hemen hemen her yerde ulaşacağım şekilde garanti veren bi foto makinasını nerden bulabilirim ? Hangi firmanın garantisi altında olduğuna dikkat etmeliyim ? Acil cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler.Bu arada makinayı baska birine hediye olarak alacam.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.