S

Mesut Çevik
14 Mayıs 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
253 üye
Görüntülenme (?)
2685 (Bu ay: 15)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Yeni lazerli kablosuz süpürge | Dyson V15 Detect video inceleme

Dyson'ın kablosuz elektrikli süpürge alanındaki inavasyonları devam ediyor. Dyson V15 Detect sahip olduğu yenilikçi özellikleri sayesinde akıllı kablosuz süpürge devrini başlatıyor.


S
3 yıl
Sony\u0027e yakışan budur | Sony WF-1000XM4 tam bağımsız kablosuz kulaklık



Sony WF-1000XM4 tam bağımsız kablosuz kulaklık, sektördeki en ileri aktif gürültü engelleme teknolojisi ve fiyatına yakışır ses kalitesi ile geliyor.  



Bu ürünün satın alma  bağlantısına gitmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


S
3 yıl
Sony SRS-XB13 taşınabilir hoparlör. İşlevi boyundan büyük!



 



Sony'nin taşınabilir hoparlörü SRS-XB13, suya toza karşı dayanıklı yapısı ve ses kalitesi ile Sony'den beklentiyi karşılıyor.


S
3 yıl
Telefon sihirbazı | Zhiyun Smooth Q3 3 axis gimbal inceleme

 



Koşarken dahi video çekmenizi sağlayan Zhiyun Smooth Q3 Gimbal'ı inceliyoruz.


S
3 yıl
Dünyanın en iyi WEB Kamerası olabilir | Elgato Facecam inceleme videosu



Yayıncılara özel aksesuarları ile bilinen Elgato, WEB kameralarında son noktayı koymuş. Facecam'in görüntü kalitesi bir çok yerde aynasız kameraları gereksiz kılıyor.




S
3 yıl
Tek bir dokunuşla basit bir alanı modern bir stüdyoya çevirin! Elgato Green Screen

Video içerik üreticileri için iyi bir arkaplan ayarlamak ve çekim yapmak hep zorlu bir süreç oluyor. Özellikle kendinize ait büyük bir alan yoksa bu iş neredeyse imkansız. Fakat bir çözüm var


S
3 yıl
Dünyanın en küçük kablosuz yaka mikrofonu seti Hollyland Lark 150 inceleme

Hollyland Lark 150, iki verici bir alıcıdan oluşan hafif, küçük ve kontrolü kolay bir yaka mikrofonu seti. Hem cep telefonları hem de kameralarla uyumlu çalışan bu setle video prodüksiyon aşamasında tüm ses ihtiyaçlarını tek noktadan çözmek mümkün.


S
3 yıl
Twitch ve Youtube\u0027da fark yaratmak için şart! Elgato Cam Link Pro ile 4 kamera yayında!



Yayıncılar için özel olarak geliştirdiği ürünleri ile tanınan Elgato, kameraları kolay bir şekilde USB 3.0 portundan bilgisayara bağlamamızı sağlayan Cam Link ailesine Cam Link Pro'u ekledi


S
3 yıl
2si1 \"Facebook\u0027a ne oldu?\" Teknoloji ve Oyun Programı

2si1'de gündem çalınan veriler. Artık öyle olağan hale geldi ki veriler çalınmış dendiğinde kimse bir şey yapmıyor. Herkesin her şeyi ortada ama ne işe yarayacağı konusunda fikirleri yok. 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı sizlerle.


S
3 yıl
2si1 \"PS5 yok ama yeni kontrolcüsü var!\" Teknoloji ve Oyun Programı

2si1 Teknoloji ve Oyun Programı yeni bölümüyle karşınızda. PS5'in yeni kontrolcüsü VR için potansiyeli ortaya koyuyor fakat tek sorun bir PS5'imiz yok henüz :D 


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.