M

Yüzbaşı
10 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Alarm Sigortası Hk.
Akşam alarmı kapattım eve geçmeden alarm çaldı. İnip baktım sinek mi var filan diye yok içersi normal. Kapatınca 10 sn sonra alarm tekrar çalmaya başlıyordu. Sigortayı sökmeye çalışırken içeri düştü anlamadan. Bir sorun olurmu ? Yerde de göremedim. Muhtemelen kartere filan düştü. Marka desi bu arada.
M
8 yıl
Gym yada pokestop gözükmüyor
İphone 6 kullanıyorum jailbreak yada jailbreaksiz kuruyorum ancak ilk pokemondan sonra hiç gym yada pokestop gözükmüyor haritada. Aynı sorunu yaşayanlar varsa çözüm nedir?
M
8 yıl
GoGEAR mp3 çalar Mix, 2GB SA5MXX02KF/97
Merhabalar,

Hepsiburada'dan almak zorunda kaldığım ( bir çok tekno marketler el birliği etmiş gibi mp3/mp4 satmıyor stok yok, ya da kaliteli ürün yok) mp3 çalarım kutuyu açar açmaz boş pil ile geldi. 6 dk 1 saat özelliği sunmasına rağmen 5 saat civarı şarj ettim ancak ilk kullanımda 2 saate yakın süre sadece radyo/mp3 dinleyebildim. 2. şarjımda 8 saat süreyle usb ye bağlıydı ancak söker sökmez full olan pil %75 lik dilime düştü. Hemen hepsiburada ve philips e mail attım durum ile ilgili,

Kısa bir araştırmayla benim durumumda aynı ürün için sorun yaşayan örnekler mevcut. Almadan önce iyi araştırma yaptığımı sanıyorum ama yanılmışım.

Mp3 çaların pili sağlam var sayarsak; radyo performansı iyi, ses kalitesi mükemmel olmasa da tatminkar, kulaklık ve malzeme kalitesi bence zayıf. Bunun haricinde 90 TL verip alınacak bir ürünmü derseniz; telefondan müzik dinleyip kaliteli bir kulaklık almak daha mantıklı.
M
9 yıl
Bakiye bilgileri güncellenme süresi
Merhaba arkadaşlar,
Turkcell den vodafone a geçtim red xsmall tarifesine. paket bilgilerine baktığım zaman hepsi full gözüküyor kullanmış olmama rağmen. Anında güncellenmeyen bir sisteme mi sahip?
M
9 yıl
Apple Kimliği Hk.
Merhaba Arkadaşlar,

iPhone 6 kullanıcısıyım, apple store hesabımdaki mail adresimi aktif kullandığım bir mail adresimle değiştirdim ancak hala, icloud'ta eski mail adresim gözüküyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Teşekkürler
M
10 yıl
9790 Alacağım Fikirleriniz Nelerdir
Arkadaşlar hali hazırda 4s kullanıyorum. Şirkette Note2 verdi. 4s'i babama verip BB9790 almayı düşünüyorum. Sıfır almam büyük ihtimalle. Temiz ikinci el bulursam alırım. Nexus 7 tabletim var. Uygulama, oyun tabletimden ve Note2'den ihtiyacımı karşılıyorum. Gün içinde twitter ve whatsapp kullanıyorum kendi telefonumda sadece. Arada bir maillerime bakıyorum okadar. 9790'ın boyutları ve eskiden beri BB merakımdan dolayı tercihim 9790. Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

Not: Belki bu gibi konular açılmıştır ancak, güncel olarak fikir paylaşımı daha sağlıklı tercih etmeme yarayacak.
M
11 yıl
Led sürmek için pil tercihi
1mt 96 ledi pil ile çalıştırmam gerekiyor. 12V 1
720mA bir kaynak gerekli. Şarjsız pillerle bunu nasıl sağlayabilirim?
M
11 yıl
Yerimleri Sorunu
Itunes uzerinden yedekleme yapınca ekranda birşey kaldırmak isteyince bir sürü boş ama üzeri x yani sil işareti görünüyor. Telefon 4s , bu sorun nasıl çözülür.
M
11 yıl
İş Görüşmesi hakkında bir fikir
Bir haberleşme firması için görüşmeye çağırdılar. Pek umudum olmasa da (gittiğim diğer yerlerden hep olumsuz cevap aldım) takım elbise giymek zorundamıyız.? Hiç normal günlük kıyafetle giden ve olumlu geçen varmı ?
M
12 yıl
silinebilir
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.