F

Teğmen
05 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
11 yıl
Hukuk Tercih
Evvela Selamun aleyküm arkadaşlar.Sıralamam 13.700.Tercihlerimi yaptım aşagıdaki gibi .Herhangi bir üniversite hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Savcılık okumayı düşünüyorum hangi üniversitede bu bölüm ile ilgili daha iyi eğitim alabilirim.Teşekkürler.



1)İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
2)İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ(İÖ)
3)MARMARA ÜNİVERSİTESİ
4)MARMARA ÜNİVERSİTESİ(İÖ)
5)DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
6)SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
7)ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
8)ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
9)KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
10)AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
11)İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ
12)İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ
13)BEYKENT ÜNİVERSİTESİ
14)DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
15)FATİH SULTAN MEHMET ÜNİVERSİTESİ
16)SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
17)YALOVA ÜNİVERSİTESİ
(ÖZELLER TAM BURSLU)
F
12 yıl
Minibook Casper n2600 Bluetooth Programı bulamadım... Yardım
Selamun aleykum arkadaşlar. 2 hafta önce vatan bilgisayardan casper minibook n2600 model cihazı aldım. Bir de baktım bluetooth yok pc de. Araştırdım bulamadım programını, nerden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
F
12 yıl
İphone 4 kendi mp3 ümüzü zil sesi yapabiliyor muyuz?
mrb arkadaşlar. başlık herşeyi anlatıyor. Kurcaladım, beceremedim kendi şarkımı zil sesi yapmayı. Var mı bilgisi olan?
F
12 yıl
LÜTFEN YARDIM !! İpad 2 yedekledim, İphone 4 \u0027 e geri yüklenmedi...
Arkadaşlar İpad 2 imi iphone ile takaslayacaktım. Bilgileri fotoları vs. herşeyi itunes ta yedeklemiştim. Eve geldiğimde geri yükle yaptım fakat bir uyarı geliyor. " Dosyaların bazıları uyumlu olmadıgı için telefona yuklenmeyecek" diyor. Ne yapmalıyım, lütfen yardım edin çok önemli...
F
12 yıl
LÜTFEN YARDIM !! İpad 2 yedekledim, İphone 4 \u0027 e geri yüklenmedi...
Arkadaşlar İpad 2 imi iphone ile takaslayacaktım. Bilgileri fotoları vs. herşeyi itunes ta yedeklemiştim. Eve geldiğimde geri yükle yaptım fakat bir uyarı geliyor. " Dosyaların bazıları uyumlu olmadıgı için telefona yuklenmeyecek" diyor. Ne yapmalıyım, lütfen yardım edin çok önemli...
F
12 yıl
İpad 2 verileri geri getirme imkanım var mı?? YARDIM
Mrb arkadaşlar. Geçen hafta İpad 2 mi sattım, satmadan önce i tunes a yedeklemiştim. Aldığım iphone ile eve döndüğümde yedekten al dediğimde % 95 i gelmedi. Demekki ben sağlam yapamamışım işi. İpadi verdiğim kişiyi arayıp sordum sildin mi verileri ? Evet dedi herşey silindi. Çok üzüldüm, çünkü önemli bilgilerim ve fotoğraflarım vs. vardı. Bunları geri getirme şansı yok mu ? Eğer varsa yeni sahibi ile buluşup halledebiliriz. Lütfen bilgisi olan yazsın. Teşekkürler.
F
12 yıl
İphone 4 bazı müzikleri oynatmıyor ??
Mrb. arkadaşlar. İphone 4 ' e müzik attığımda bazıları yürütüor bazılarını yürütmeden geçiyor, yani yürütemiyor. Yürütmediklerinin uzantısının wmv. olduğunu gördüm diğerleri ise mp3 uzantısında. Peki bu wmv leri nasıl mp3 e dönüştürebilirim veya başka çözüm önerisi olan var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
F
12 yıl
İphone 4 Video uzaklaştırma?? Yardım..
mrb arkadaşlar, Kamerayı açınca fotoğraf çekiminde yakınlaştırma uzaklaştırma oluyor fakat, video açarken uzaklaştırma yakınlaştırma olmuyor, bunun üzerine video yakından çekiyor bu beni çok rahatsız etti uzaklaştıramıyorum :S . Bileniniz varsa yardımlarınızı beklıyorum. Teşekkürler.
F
12 yıl
Zephyr türkçe yükleyemedim yardım
Arkadaşlar Adam zephyr türkçe yama koymuş, anlatım olarak


/Library/PreferenceLoader/Preferences/ buraya atın demiş.. Bu ne şimdi ?? libarary nerde onu anlamadım... Yardım edin
F
12 yıl
İ-Tunes SORUN ... Yardım.
Arkadaşlar bu i-tunes tan hiç bir şey anlamadım Masaüstüne bir klasör açıp ne var ne yok koyuyorum. (Video ve Foto ). Ardından İ-tunes ' a girip seçiyorum iyi güzel ;
1 . SORUN : Uygula dediğim an yazı gelıyor eski fotolar videolar vs. silincek kabul ediyor musunuz ? diyor. Eskileri silmesek olmuyor mu ? ( Bana çok ama çok saçma geldi)

2. SORUN : i-tunes ' ta herşeyi klasör klasör kendime ayarlıyorum, sonra telefona eşzamanlandı mı hepsi allak bullak oluyor birbirine giriyor buna da çözüm var mı ?


Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.