1

Yüzbaşı
03 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
8 yıl
Kayıt Hakkında?
Merhaba arkadaşlar kayıt tarihi hakkında kafama takılan bir soru var. Ösym sayfasında kayıt tarih 17/08-17/08/2016 olarak gözüküyor. Burada demek istediği bugünden 17'sine kadar kayıt yaptırabileceğim mi ya da sadece ayın 17sinde mi kayıt yaptırabileceğim? Bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
1
8 yıl
Sizce Gelir mi ?
Merhaba arkadaşlar bende herkes gibi sıralama yapıyorum sizce yazdıklarım tutar mı ? Bir de özel üniversitelerde alttan ders kaldığında burs yanar mı acaba ?

YGS-1 Ek puanlı sıralamam(0,18) = 14441

Yazacaklarım
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği - İstanbul Aydın Üniversitesi = 35863
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği - BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ = 37187
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ = 31477
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri - TRAKYA ÜNİVERSİTESİ = 13782
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği - TRAKYA ÜNİVERSİTESİ = 15893
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri - MERSİN ÜNİVERSİTESİ = 14743
1
8 yıl
Forumda sadece benim sonuç kötü gelecek gibi :)
Tr=22 net
Sos 5 net
Mat 18 net
Fen 5 net
YGS puanları kaç gelir acaba meslek liseli olduğum için ygsden bir bölüme gidicem.
1
8 yıl
Suan Matrix\u0027teyim
Beyler matrixin icinde tikili kaldim tren bekliyorum bes alti saattir polisi arayinca merhaba mr anderson falan diyor
1
9 yıl
Windows 10 Pro\u0027yu Home Çevirme
Lisanslı 8.1'i yanlışlıkla Pro sürümde kurdum etkinleşmiyor.Home'a çevirme ya da 8.1'e geri dönme durumum varmı 8.1 dosyalarını sildim
1
9 yıl
Yan odada mevlut var(Yardim)!
Beyler yanda anamin arkadaslari mevlut yapiyorlar kapidan gizlice gecip disari nasil cikabilirim cok fena bunaldim iceride
1
9 yıl
Yaşam Çemberi(Yeni yazdığım bir serüven)
Beyler sonunu çok garip bitirmeyi düşünüyorum beğenirseniz tamamını yazıp google play ve blogumda tamamını yayınlarım.İlerde bayağı fantastik olabilecek bir dünya yaratmak istiyorum.Bu arada çok kötü bir şekilde yazdığımı farkettim tam sürümde hepsini düzelticem

Her şey uyanmamla başlamıştı.Her insan belli bir düzen içerisinde işine gider aynı saatte evine gelirdi.Tüm insanlar neden böyleydi.Bu durumdan hoşnut olmayan kaç insan vardı.Böyle bir sistem neden vardı.Ben niye bu sistem içerisinde ilerliyorum.Bir mühendis olarak sıradan bir hayatım vardı. Farklı tehlikeli bir şeyler istiyordum.Bugün hayatımda bir değişiklik olucaktı.Çünkü tekinsiz bir gruba katılmıştım.Bu sistemi açığa çıkartabilecek bir grup.UYUMAYANLAR’a.Bu gruptaki görevim bu sistemi yaratan herifi kaçırmak.Kaçıralımda bana niye böyle bir görev verildi.Uyuşuk bir mühendis böyle bir görevden sağ çıkabilirmiydi.Belkide ben bir piyondum.Diğerlerinin ölmesini engelleyebilecek bir piyon.Gece işimden çıktıntan sonra grubun yolunu tutmuştum.Yolda giderken polis boşluğu beni biraz ürpetmeye başladı.Grubun merkezine yaklaşmaya başladım acaba ifşamı olduk.Geri mi dönmeliyim.Kafam karmakarışık daha çok yaklaşmaya başladım.Lanet olsun.Ne yapmalıyım.Hadi lanet olasıca düşün.Sonunda cesaretimi topladım.Lanet olasıca sistemden nefret ediyorum.Ölmeyi yeğlerim.Kapıya yaklaştım.Kapının yanındaki kokain çeken herif ortalıkta yok.Kesinlikle bir şeyler ters.Hızlıca kapıyı açıp yukarı çıkmaya başladım.12. kata.Aman tanrım yerler kan içinde.Hayır hayır ölmüş olamazlar.8. kattayım yüzü belli olmayan bir ceset yerde.Yanına gidip ceplerini karıştırınca kim olduğunu anladım.Uyuşturucular cepte.Bizimkilere haber götürmeye koşmuş belliki yetişememiş.Her şeye hazırlıklıyım.Kafamın kopmasına dahi.Ama belkide öldürmüyecekler.İşkence.Buna dayanabilir miydim bu acıya.Yine o lanet olasıca içimdeki ses ilerlememi söylüyordu.Onu dinlememeliyim.S*k*y*m ilerliyorum.Ayaklarımın ucuyla yürüyorum.Garip sesler gelmeye başlıyor.
-Yakınlaş yakınlaş.
Yakınlaşıyordum sana 12. Kata.Sonunda gelmiştim.Kapıyı açmam kalmıştı sadece.Kapının kulbunu çevirmeye başladım.Çevirdim çevirdim… Sonunda arkadaşlarımın cesetlerini ve beni hazırda bekleyen bir ekip gördüm.
-Oyuna hazır mısın ?
1
9 yıl
Beyler acil bir sorum olucak !
Yilbasini ne zaman kutluyorduk beyler acil ogrenmem lazim
1
11 yıl
Minecraft hatası acilll
minecrafta giriyorum şöyle bir sorunla karşılaşıyorum

http://g1303.hizliresim.com/17/9/kwx2p.png

buda resim oyun orjinal sürüm
1
11 yıl
Minecraft hatası
No JVM could be found on your system.
Please define EXE4J_JAVA_HOME
to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a Jre form
www.java.com ya het tıkladıgımda bu hatayı veriyo jdk faln hepsini yeniden kurdum olmadı ne yapıyım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.