E

Yüzbaşı
05 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
5+1 Ses sistemi tv de 2+1 çalışıyor yardım.
Merhabalar.
Arkadaşlar tv'im çok iyi bir tv değil hdmi dışında ses çıkışı olarak kulaklık çıkışı var.
Creative t6160 marka 5+1 ses sistemim var ama tv ye kulaklık çıkışında sadece 2+1 çalışıyor 3 kolondan ses gelmiyor.
Nasıl hepsini sağlıklı bir şekilde kullanabilirim? yardımcı olabilecek kimse var mı?
Ses sistemi kablosunda pembe, yeşil ve siyah üçlü kablosu var.
Yardımınızı rica ediyorum.
E
7 yıl
Gittigidiyor cep-ten firması rezilliği
Siz siz olun cep-ten adlı satıcıdan kapak bile almayın. Geçtiğimiz hafta Sony z2 batarya + arka kapak aldım ve bataryayı takmak için eski arka kapağı sökmek zorunda kaldım yeni aldığım bataryayı taktım telefon açılmadı 4 saatin üzerinde şarj yapmama rağmen telefon yine açılmadı(şarj olurkende işaret çıkmıyordu) bende cep-ten adlı firmaya durumu yazdım cevap vermediler ikinci gün tekrar yazmama rağmen yine dönüş yapılmadı. Bende iade işlemleri başlattım ve geçtiğimiz cuma günü kargoyu yolladım bugün kargonun 3. İş günü olmasına rağmen teslim almadılar ve ayrıca çözüm merkezinden aşağılayıcı şekilde cevap yazmaya kalkıştılar. Yani siz siz olun bu firmadan uzak durun.
E
7 yıl
Sony kd-55xd7005
Merhaba arkadaşlar,
evimdeki 42" tv yi sattım ve evde tvsiz kaldım malum fiyatlar tavan yapmış halde. 55" bir tv akmak istiyorum 1 haftadır internette dolana dolana sonunda tesadüfen sony kd-55xd7005 android UHD tv yi gördüm sizce 2500 tl ye almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? malum sitede indirimli hali 2649Tl ve gece yarısına kadar yüzde 5 indirimle 2.516,55 TL ye geliyor. lütfen cevapsız bırakmayın.
E
8 yıl
Samsung S7 mi yoksa S7 Edge mi?
Merhaba arkadaşlar. Bugüne kadar sadece iphone kullanan biri olarak ilk defa android telefon almaya karar verdim ve açılan konulara göre genelde samsung s7 serisi daha öne çıkıyor. Yalnız merak ettiğim s7 ve s7 edge arasında neredeyse fark bulunmamasına rağmen fiyat konusunda çok değişiklik var sizce hangi telefonu almak daha mantıklı olur? Telefonu hafta başına kadar alacağım lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz :)
E
9 yıl
Adam Frenc Yazı Tipi yardımı
Arkadaşlar "adam frenc diye bir yazı tipi varmış bulamadım bir türlü, elinde olan veya yardım edebilecek kimse var mı? Şimdiden çok teşekkürler.
E
9 yıl
Huawei hg630a yardım lütfen.
Merhaba arkadaşlar, huawei hg630a model modemim var, yazılım güncellemesinden sonra Kullanıcı adı ve password u bir türlü giremedim. Modemi defalarca resetlememe rağmen hiç birini kabul etmedi. Bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Şimdiden çok çok teşekkürler.
E
9 yıl
Vodafone kullanmayın sakın
Yıllardır hem vodafone hem turkcell kullanan ve ailemin çoğu vodafone kullanan biriyim. Vodafone daki bütün telefonlarımız taahhütlü hepsinin de taahhüt tarihleri farklı ama ne olduysa geçen ay 3 tane numaramıza gereğinden fazla fatura geldi. (Toplamda 6 tane vodafone 3 tane turkcell var) birinci faturam 30.30 Tl sabit ücretliydi 45.40 tl geldi şikayet ettik ve forumda direk yazılan konu yapacak bir şey yok ödeyeceksiniz isteyene forum mesajının resmini atabilirim. 2. hat 33 TL gelmesi gereken fatura 66.70 TL geldi şikayet ettik interneti aşmışsınız dediler bizde 1.5 gb internetimiz fazla kaldı ve bu aya devretti dedik o zaman özür dileriz önümüzdeki ay faturadan keseceğiz dediler ve yine 33 TL fatura geldi. 3. hat annemin ve neredeyse hiç kullanmaz sabit ücreti 27 tl ama ona da ne hikmetse 48 Tl geldi bunu da şikayet ettik araştıracağız dediler tam 3 haftadır ses seda yok. TÜketici Mahkemelerine verdik vodafonu 3 hat için ve bütün hatlarımızı turkcell'e taşıma kararı aldık. Siz siz olun kullanmayın zaten şebeke sorunu aldı başını gidiyor bir de fatura geçirme olayı başladı vodafoneda. Uğraşmak istemiyorsanız uzak durun vodafone dan.
E
9 yıl
Olcay Şahan futbolcu mu?
Bilmiyorum bu adamın neyini beğeniyorsunuz. Koskoca maçta oynadığı süre içinde tek olumlu işi yok adamın, ayağına gelen her top rakibe avantaj sağladı.
E
9 yıl
Suriye Elektronik Ordusu Türkiye’yi hackledi
Utanarak açtığım ilk konu.

Umarım bizim ulusal takımlarımızda cevabını verir ama bu kadar açık vermek nasıl bir yönetici açığıdır anlamak mümkün değil.

Hackerler Savunma Bakanlığı, Savunma Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetleri, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı, Dışişleri Bakanlığı çalışanlarının 2011 ve 2013 yılları arasında yaptığı yazışmaları kamuoyuna duyurdu.

Detaylar Burada
E
9 yıl
Sizce alınacak bir laptop mı?
Bu laptop bu para eder mi?
(arkadaş alacak konuyu paylaşmamı rica etti)

http://www.casperbayi.com/casper-nirvana-chy-4100-4l45a-n-notebook-pmu5464
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.