M

Yarbay
09 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
220 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 ay
KiWi Ears Quarted (Satılık)
Kulaklık Yeni alındı ve çok az kullanıldı , bass yoğunluğu çok iyi seviyede ve diğer enstrümanları bastırmamakta, sahne genişliği ve enstrüman ayrımı da çok iyi seviyededir.

Fiyat: 3650tl


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 ay
Fiio FH3 (satılık)
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Kulaklıklar burn-in sürecinden geçmiş, enstrüman ayrımı, sahne genişliği ve ses netliği muazzam seviyede, çok kullanılmamıştır. Kablosu ibasso it01x için üretilen gümüş kablo, kendi stok kablosundan daha üstün ve ses netliğine etkisi oldukça iyidir.

Fiyat:4350tl
M
4 ay
Havalandırma ızgaralarından biri hava üflemiyor?
Merhaba, aracım Skoda Fabia 2015, normalde tüm havalandırma ızgaralarım sorunsuz çalışıyordu ancak en son uzun yolculuğumdan sonra ortadaki iki ızgarasan hava gelmemeye başladı. Şoför tarafı ve sağ yolcu tarafı sorunsuz çalışıyor. Acaba sebebi ne olabilir nasıl düzeltilebilir bu durum 🫤
M
2 yıl
Kulakiçi kulaklık önerisi?(KZ,Fiio, İbasso,Audio-technica)
Merhaba arkadaşlar, ben şuan jabra 75t kullanıyorum ama sesi beni tatmin etmiyor. Sahnesi daha geniş, enstrüman ayrımı daha iyi, belki bassları biraz daha kuvvetli bir kulaklık istiyorum. Yıllar önce kullandığım audio-technica cks77x burnin sürecinden sonra beni muazzam tatmin eden bir kulaklıktı, hem sahne genişliği hem basslar konusunda iyi kalmış aklımda, dinlediğim müziklerden daha fazla keyif aldığımı hatırlıyorum ama iki defa audiotechnica kullandım(cks55x ve cks77x) ikisi de 6 aydan fazla dayanmadı ve sol taraf bozuldu, hem bu yüzden hem de bulamadığım için tekrar almak gibi bir düşüncem yok. Aşağıya birkaç model ekleyeceğim, bilgili arkadaşlar bu modeller hakkında beni bilgilendirirse veya kulaklık önerisinde bulunursa çok sevinirim.
Bütçem max 1500 ama tatmin edecek bir model bulamazsam belki 2000i zorlarım.


http://www.kzturkiye.com/?aspxerrorpath=/kz-as10


https://www.hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/163-fh1-balansli-armatuerlue-kulakici-kulaklik.html

https://www.hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/232-ibasso-it00-audiophile-kulakici-kulaklik.html

https://www.hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/303-fiio-jadeaudio-jh3-kulakici-kulaklik.html

https://www.hesaudio.com/kulakici-kulakliklar/279-ibasso-it01x-kulakici-kulaklik.html
M
4 yıl
500-700TL arası kulak içi kulaklık önerisi?(Beats, Sennheiser, Audio-Technica)
Merhaba arkadaşlar, 500-700 arası uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum.
Dinlediğim müzik türleri çok sınırlı değil, rock-pop-deep house-country karışık bir şekilde dinlerim.
Öncelikle kulaklıkta neler aradığımdan bahsedeyim, öncelikle sahnesi geniş bir kulaklık arıyorum, dinlediğim şarkıdaki her enstrümanı net duymak ve kendimi şarkının söylendiği yerde hissetmek istiyorum. Ben şimdiye kadar bass kafa biriydim ama artık akustik bir performans dinlerken gitarın o parlak tınısını da kaliteli bir şekilde duymak istiyorum. Bu aralar tür farketmeksizin akustik performansları dinlemeye başladım ağırlıklı olarak, o yüzden yoğun bass odaklı kulaklıklar istediğimi vermiyor bana, en azından şuan kullandığım.
Aradığım fiyat aralığında; bassların iyi olduğu ama diğer sesleri ezmediği, enstrüman ayırt edilebilirliğinin yüksek olduğu ve sahnenin geniş olduğu bir kulaklık arıyorum.

Şuan sonny mdr xb50ap kullanıyorum, güzel kulaklık ama aradığım sahne ve parlak enstrümanları alamıyorum. Bundan önce sennheiser cx200 kullandım, onun sesi daha yüksek ve daha parlaktı ama onun da bassı bundan gerideydi. Daha önce audio technica cks77x kullandım, onun sahnesi çok daha iyiydi ve bassları daha netti mesela, kullandığım zaman çok memnundum ama bozulunca bir daha alamadım. Bir de bir arkadaşımdan beats powerbeats 3 denemiştim ve sanırım denediğim en iyi kulaklıktı, daha önce öyle bass duymamıştım ve sahnesi de çok geniş gelmişti ama sadece bir şarkılık test edebildiğim için net hatırlamıyorum.

Almayı düşündüğüm kulaklıklar:

Beats powerbeats 3
Sennheiser momentum in ear
Audio technica cks99
Audio technica cks1000

Audio technicaları forumda bir satıcıdan alıcam alırsam.

Bu kulaklıklardan birini veya 700tlyi geçmeyecek daha iyi bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
M
5 yıl
Sayaç kapandı ama kombi çalışmaya devam ediyor?
Arkadaşlar merhaba, kartlı doğalgaz sayacına sahibim, iki gün önce karttaki gazı yüklemek için sayaca soktum ve sayaç kapandı ama kombi çalışmaya devam ediyor. İki gündür sayaç kapalı ama kombi çalışıyor, bunun nedeni ne olabilir? Fatura gelme ihtinali var mı? Çünkü yatırdığım gazın tükenmiş olması lazımdı çoktan.
M
6 yıl
Bu kulakliklardan hangisi daha kaliteli?
Dun cok sevdigim audio technica cks55x kulakligimin sol tarafindan ses gelmemeye basladi, bunu kesin 2sene kullanirim ben dedigim kulaklik 7ayda bozuldu, bana kulaklik dayanmiyor.
Ben de yeni kulaklik arayisina girdim, yine bass agirlikli bir seyler ariyorum ama mid ve tizler de kaliteli olsun istiyorum, rock muzik agirlikli dinliyorum.

Su uc kulaklik arasindayim suan, 130tlyi asmayacak daha iyi bir kulaklik oneriniz varsa bekliyorum veya bu iki kulakliktan hangisini onerirsiniz artilariyla eksileriyle?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-mdr-xb50ap-mikrofonlu-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1156605.html

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ph%C4%B1l%C4%B1ps-she9105-mikrofonlu-kulak-i%C3%A7i-kulakl%C4%B1k-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-1175828.html

http://www.hepsiburada.com/sennheiser-cx300-ii-precision-kulakici-kulaklik-beyaz-p-BDALTUNCX300-B?magaza=Mobilnet
M
6 yıl
Bir alisveris sitesi tarafindan dolandirildim
Arkadaslar, ben bir hafta once trendaksesuar.com adli bi siteden parfum siparisi verdim ama kredi kartimdan para cekildigine dair bi e posta gelmesine ragmen kargoya verildigine dair e posta gelmedi, sitenin musteri hizmetleri telefonlari acmiyor, sitede bulunan ozel numara da sadece ilk aradigimda cevap verdi o gun de kargonu bugun gonderdim dedi ama o gunden beri ne kargoyla ilgili e posta geldi ne de kargo. Yakinimdaki tum kargo sirketlerine sordum ama adima gonderilen bir kargo yok ve 3gundur aradigim numara telefonlarima cevap vermiyor mesajlarimi goruldude birakiyor. Kisaca parami alip urunu gondermediler ne yapabilirim simdi ben yardimci olabilir misiniz?
M
7 yıl
Su saati bulabilir misiniz ?
https://youtu.be/y-nk7oMYrIA

Su videodaki full siyah saatin aynisindan istiyorum, bildiginiz bu tarz bir saat varsa onerirseniz sevinirim.

Edit. Aliexpressten aynisini buldum gerek kalmadi. Bayagi da ucuzmus, sevindim.
M
7 yıl
Ankara\u0027da dişçi önerisi?
Beyler dis beyazlatma icin Cankaya'da onerdiginiz bi disci var mi ? Bir de bu beyazlatma isi ortalama ne kadara mal olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.