K

Onbaşı
31 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Kaza raporuna itiraz etmek
Merhabalar.
29 Aralık 2012 Cumartesi günü şahsımıza ait aracımıza, bir taksinin sağ ön tekerden çarpması sureti ile bir kazaya maruz kaldık.
Sağ ön tekerden aldığımız bu darbe sonucu aracımızın rotası bozularak sol tarafta bulunan bir duvara çarptık.
Çarpma anını şu şekilde gözünüzde canlandırabilirsiniz
< Resime gitmek için tıklayın >

Kazadan sonra gelen polis; ( sanırım taksicinin tanıdığı bir polis ) raporu polislerin tutması için; yaralanma, ölümlü kaza olması gerektiğini söyledi ve bu durumda hep birlikte karakola gidileceğini söyledi. Ölüm ve yaralanma yok dedik ve bu şekilde raporu yazmak bize kaldı.
Polis aracı gitti ve sonradan gelen bilirkişi sandığımız kişinin komutları ile araç plaka, seri no vs yazdık. Raporda da onun dediklerini yazdım ( kaza nedeni ile ve işi bilmeyişimden ötürü bilirkişiyi dinlemek iyidir diye düşündüm ) Fakat son cümleyi yazıp noktayı koydumki adam resmen bizi suçlu duruma düşürmüş. Hemen son iki cümleyi kendi sözlerimle ekledim durumu kurtarmak adına. Sonradan giderken gördükki bilirkişi sandığımız adam kendi taksisine binip gitti, yani bize çarpan taksicinin çağırdığı bir elemanmış.
3 haftadır bu durumdan rahatsızım yani rapor sonucu belli olmadı ama benim yüzümden araç sahibi yakınımıza ceza gelecek resmen.
Araçlarda kasko yok maalesef.

Raporda, taksinin bize çarpma anı aynen çizdiğim gibi çizilmiştir ve karşılıklı imzalar atılmıştır.
Benim bu rapora itiraz etme hakkım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
K
12 yıl
!!! SİLİNEBİLİR !!!
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.