V

Yüzbaşı
20 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
3 yıl
Öğretmen Ve Öğrenci Photoshop
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi Öğretmen Ve Öğrenci Photoshop satın almak istiyorum. Yalnız ss ler kısmında sorularıma cevaplar bulamadım.
1) Bu sürümün diğer sürümlerden farkı var mı? Eksik ya da fazlası?
2) Bizden öğrenci olduğumuza dair herhangi bir evrak ya da dosya istiyorlar mı?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
V
4 yıl
Kısılabilir Ampül Tertibatı
Merhaba arkadaşlar 9 yaşında bir kızım var. Geceleri tek yatarken korkuyor baş ucuna gece lambası yerine yillar once gördüğüm kısılabilir ampul tertibatı yapmak istiyorum. Fakat ne alınmalı nasıl yapılmalı hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
V
4 yıl
Hepsiburada Hepsijet Dolandırılıcık
Arkadaş 9 aralık da hepsiburada sitesinden SanDisk Ultra 128GB microSDXC UHS-I Hafıza Kartı SDSQUAR-128G-GN6MN ürünün siparişini verdim hızlı teslimat yazan ürün kara cuma bahanesiyle 19 Aralık da teslim edilecek dendi.Bende tamam dedim.19 Aralıkda ürün dağıtıma çıkarıldı mesaj geldi.Aradan bir hafta geçti ne ürün ne başka birşey.Hepsijet aradım ürün kargo sırasında kaybolmuş bir hafta içerisinde para iadeniz olur dendi.Ben bu sırada hepsiburada yı aradım telefondaki arkadaş ürün bulunmuş 3 gün içerisinde şahsınıza teslim edilecek dendi.Aradan gene 5 gün geçti ne ürün var ne başka birşey bugün hepsiburada yı aradım ürün bize geri gelmeden para iadesi yapamayız dendi.Ürün kayıp size nasıl gelicek dedim.Talebinizle ilgili kayıt oluşturuyoruz dendi.Biraz önce hepsijet aradım ürünün kayıp olduğuyla ilgili bir kayıt yok şubemizi bi arayım hatta kalın dendi.Ürünün akibetiyle ilgili araştırma başlatıyoruz diyor.Neredeyse bir ay oldu ben paramı peşin vermişim ortada ne ürün var ne para iadesi.Resmen paramı gasp ettiler.Kendi hatalarını bana çektiriyorlar.İlk defa böyle konu açıyorum.Lütfen gereken ilgiyi gösterelim.
V
5 yıl
2011-2012 Model Citröen C4 Satın Alma İçin Yardım Lütfen
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2011-2012 model Citröen C4 almak istiyorum.60-65 bin tl aralarında bakınıyorum.Bundan daha önce 2003 model opel corsa 1,4 elegance aracım vardı ve pek mutlu değildim. Beni üzmeyecek konforlu rahat bir araç almak istiyorum. Bir kaçta sorum var.
Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Bu aracın kronik bir sorunu var mı?
Manuel mi tavsiye edersiniz motorize şanzıman olanını mı?
Citröen model araçlar için parça bulmak tamir ettirmek zor diyorlar doğru mu?
Bu fiyat aralığında confort mu confort plus mı?
Daha bilmem gereken birşey varsa eklerseniz sevinirim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler saygılaar.
V
5 yıl
Kedi tuvaleti nerede olmalı
Merhaba biz dün 2 aylık bir kedi aldık.Kedimizi saat 13:00 da aldık. Kuru mamasını yiyor.Aldığımız gün pek fazla yemesene sabah yanımda baya bir yedi. Baya da bir su içti fakat yaklaşık 19 saat geçti ne kaka ne de şiş yaptı. Tuvaleti salona bizimde vakit geçirdiğimiz yere bir köşeye koydum. Yaklaşık 10 kerede kuma götürüp koydum. Patileriyle tutup kumu eşelettim fakat yok. Acaba daha tenha bir yere mi koymalıyım yoksa sabırla beklemek mi lazım. İşeyene ya da kaka yapana kadar kuma koymaya devam mi edeyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
V
6 yıl
MSI B250M PRO-VD Anakarta göre işlemci ve ekran kartı.
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi MSI B250M PRO-VD anakartım var.Şimdi benim öğrenmek istediğim şu bu anakarta göre ikinci elde fiyat performans orantılı işlemci ve ekran kartı almak istiyorum.Sadece oyun için kullanıcam render vesaire başka bir amacım yok.
Anakartın kaliteli olması benim açımdan neyi değiştirir.Anakartım 1151 soketli olduğu için anakarta vereceğim paraya söylediğim parçaları ikinci elde almak daha mantıklı değil mi?
Maksimum 3000 tl ye işelmci ekrankartı tavsiye edermisiniz.Forumun ikinci el kısmından almayı düşünüyorum parçaları.
Umarım anlatabilmişimdir.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
V
6 yıl
Acil yardım lütfen.
Merhaba arkadaslar.
Bazı sağlık sorunları yüzünden bulunduğum ilden farklı bir ile patronumun aracını alarak yola çıktım. Otomatik vites golf doğrusu kaç model ya da kaçıncı seri golf olduğunu bilmiyorum. Söylediğim gibi ihtiyaçtan dolayı aldım. 800 kilometre dua ederek Allah'ım sahibine sorunsuz ulastiriyim diye gidip geldim tam evin önüne geldim. Allah'ım sana şükürler olsun dedim . Kızımı kucagima alıp eve bıraktiktan sonra geri inip arabayı calistirdim garaja koyayım diye bir de ne göreyim ekranda aşağıda resimdeki uyarı çıktı ne yaptıysam uyarı gitmedi . Ben hızlı araba süren biri değilim zaten emanet olduğu için çok dikkatli sürdüm P R D triptonik Sürmen arabayı bu üçünün arasında gittim geldim . Lütfen yardım edebilecek biri varsa bilgilendirsin beni. Geceden beri soğuk yerler dokuyorum. Eve geldim ama hiç uyumadım. Lütfen yardımcı olun.
< Resime gitmek için tıklayın >
V
7 yıl
Pc Sistemim Oyunu Kaldırır Mı?
Merhaba arkadaşlar pc özelliklerim;
İntel i3 7100
MSI Radeon RX550 Aero ITX OC 2G 128Bit
8gb Drr4 ram

Bu sistemle oyunu kasmadan rahat bir şekilde oynuyabilirmiyim?
V
7 yıl
asus h170m-plus i37100
merhaba arkadaslar acil yardim lazim.
asus h170m-plus anakartim var islemcim bozuldugundan dolayi gittim i3 7100 lga 1151 islemci aldim. bu islemciyle anakart uyumlu degil mi ekran kartim yok anakartin vga girisine bagliyorum goruntu gelmiyor monitore. bu islemcide intel hd graphics 630 ozelligi olmasi lazim nerede yanlis yapiyorum.
V
7 yıl
Tivibu İçin Ethernet Kablosu
Merhaba arkadaşlar mevcuttaki ethernet kablom bozulduğu için ve şu anda bulunduğum ilçede bilgisayarla ilgili hiç birşey satılmadığı için size sormak istedim.Linkteki ürünü almak istiyorum ama patch diye biye birşey yazıyor bunun bi anlamı var mı? Alsam tivibu için bi sorun olur mu?
Ethernet Kablosu Link
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.