B

Teğmen
20 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Şanlıurfa tanıtım günleri Ankara
Tüm forumdaşlar davetlidir Atatürk Kültür Merkezi Ankara


< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
Gittigidiyor nereye gidiyor
10 ar dk arayla aynı kartta üç sipariş geçtim ilki hariç ikisi onaylandı kargolandı ilk sipariş 13 saattir ödeme kontrol aşamasında bu firma cozuttu mh ancak ilgili departmana ilettik yanıtı ile dönüyor çözüm yok 👎
B
7 yıl
Okuma alışkanlığı
Burada bedava ebook dağtsak forumda bazı arkadaşlara araştırma ve okuma alışkanlığı kazandırsak sürekli aynı şeyleri sormasalar aynı şeyi yüz kez sorup konuları meşgul etmeseler süper olurdu
B
7 yıl
Pırlanta İadesi Hk.
Merhabalar marka bir pırlanta mağazasında yüzük aldım. Ancak bunu aldığım günün bir sonraki gününde iade ettim. İade sebebim söz konusu ürünü almamın uygun olmadığı bütçe vb. gerekçelerle oldu. Şimdi ürünün firmaya gideceği söylendi ve benden %20-25 oranına yakın kesinti olabileceği belirtildi. Ürünü almamla iade etmem arasında geçen süre 24 saat bile değil. Sormak istediğim benden böyle bir oransal kesinti yapılabilirmi? Eğer yapılırsa kanuni olarak ne yapabilirim.Teşekkürler.
B
7 yıl
Adios Kart Geç Farkedilen Aidat Kesintisi
Arkadaşlar 7. ayın 10 unda kart aidatı kesilmiş, extrenin son günlerinde olduğu için görmemişim. Bankayı aradım mh 90 gün geçmiş bişey yapamayız dedi. Şikayet yazdım ona da aidat yasaldır diyerek olumsuz dönüş yaptılar . Ancak ben kartıma kapatıcam falan diye bisey söylemedim. Karta yatacak puanda var kartı kapatmak için zorlasam, acaba iade gibi bi şansım olurmu? yada nasıl bir yol izlemeliyim. (Kapattırsam olmadı 2 gün sonra açtırsam nasıl olur)?
B
9 yıl
Amazon yardim
http://www.amazon.com/DKNY-Womens-NY2102-Analog-Display/dp/B00GG0TWH0

Bu linkteki ürünü hediye alicam. Ama daha önce hiç alşveriş yapmadim.kargo ücreti varmi, hangi kartla alsam güvenli olur, üründe sikinti yaşarmiyim (orjinal) 0 ürünmü?türkiyede 299 tl? Yardimci olursaniz sevinirim.teşekkürler.
B
9 yıl
Buzdolabı seçiminde yardım lütfen
Buzdolabı almaya karar verdim. Birkaç ürün belirledim bu ürünler hakkında yorumlarınız varsa alayım. Farklı önerilerede açığım. Ankaradayım en uygun nereden alabilirim (internet,bayi vesaire) bu konudada yardımcı olursanız sevinirim? (en:70 Boy:198 geçmeyecek) Şimdiden teşekkürler.

http://www.bosch-home.com/tr/store/product/KGN56VW30N/KGN56VW30N

http://www.bimeks.com.tr/urun/135390/bosch-kdn56aw32n-buzdolabi.aspx

http://www.hizlial.com/samsung-rl4322rbawwtr-473lt-nofrost-buzdolabi-a-enerji/10611250?gclid=CP7O15jKqccCFU3LtAodRNcNHg


http://www.hizlial.com/profilo-bd3056w3vn-559lt-nofrost-buzdolabi-a-enerji/10772215
B
9 yıl
Acil yardım Arçelik 5233 NMBE 435 NoFrost Buzdolabı Kompresör?
8-10 yıllık Arçelik buzdolabımızın derin dondurucu kısmı çalışmadığı için servis aldı götürdü.1 haftadır testte gaz kaçağı yokmuş.Kompresör arızalı değişecek dediler. 450 TL masrafı varmış. Konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum fiyat normal mi(yetkili servisle pazarlık olmaz kanımca) ? bunu özel serviste daha ucuza mı yaptırırım bu risklimi tahmini kaça yaptırırım ?ya da bu buzdolabının yerine yenisini almak daha mı mantıklı? (Yardım edeceklere şimdiden çok, çok, çok teşekkür ederim.)

Buzdolabı bu:http://www.guzelevim.com.tr/Arcelik-5233-NMBE-NoFrost-Buzdolabi_1893.html#0
B
10 yıl
Asansör Kuyusu İçin Dalgıç Pompa Önerisi
Herkese Selam,
Binamızda yer alan asansör boşluğunda biriken su için asansör boşluğuna 60 cm derinlik ve 50X50 cm kare bir kuyu açıldı ve suyun gideri bu kuyuya verildi. Bu kuyuya biriken suyu yaklaşık 4-5 metre yukarı 10 metre ileri atacak bir dalgıç pompa almak istiyorum. Su yağmur suyu sızıntısı sürekli ancak suyun olması asansör yönetmeliği açısından yasak. (makine bazı dönemler hiç çalışmayacak bazende kuyuya yavaş yavaş biriken suyu boşaltacak) . Konuya ilişkin önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.