A

Yüzbaşı
31 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
5w40 yağa 10w40 yağ eklemek?
Merhaba, aracımda Shell Helix HX7 5w40 yağ var, eksilme yapmış. Aynı marka 10w40 yağ koyulur mu? Koyacağım yağ Shell Helix HX7 10w40
A
4 yıl
Hisse senedi alım satım için banka tavsiyesi
arkadaşlar hisse senedi alım satım işlemi için hangi banka uygundur. Ozellikle sanal banka tavsiyesi verebilecek var mı? Enpara kullanıyorum ama hisse senedi al sat desteklemiyor .
A
8 yıl
Akıllı Saat Takvim Senkronizasyonu Hakkinda
Telefonum iPhone 6 takvimi sıkça kullanıyorum. Belli Zaman'larda ilaç alıyorum , hangi akıllı saatler takvim ile senkronize olarak uyarı verir. Yani saat takvimle bir defa senkronize olacak ve Bluetooth ole bağlı olmasa bile ilaç Zaman'ı geldiğinde uyarı verecek. Ucuz yollu bir seyler arıyorum.
A
8 yıl
IOS 9.2.1 Kullanıcıya Kalan Hafıza
Arkadaşlar , IOS 9.2.1 de, Iphone 4S 8GB ya da Iphone 5C 8gb kapasiteli telefonlarda kullanıcıya kalan hafıza tam olarak ne kadardır? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
A
8 yıl
Samsung Gear Fit IOS desteği
Arkadaşlar, samsung gear fit ios desteği var mıdır? Yoksa , eğer yakın zamanda Samsung ios desteği verir mi?
A
9 yıl
güç tuşuna basmadan tableti acma
arkadaslar exper tablet var güç tuşu bozuldu .tuşa basmadan tableti acmannin bir yolu var midir? pc yardimiyla vs. yardimci olursaniz sevinirim.
A
10 yıl
Facebook Messenger Hakkında
Arkadaşlar merhaba, ben de facebook messenger yüklü.Biliyorsunuz artık ücretsiz arama seçeneği de mevcut. Ancak karşı tarafta da aynı uygulama olmasına ve online olmasına rağmen maalesef ücretsiz arama aktif olmuyor. Bunun sebebini bilen var mı?

Not : menü tuşuna basınca seçeneklerde çıkıyor yalnız aktif değil.
A
10 yıl
SAMSUNG 42F5570 vs PHILIPS 40PFL4418K/12 yardım
Arkadaşlar , bu iki tv den birini almak istiyorum. İnternetten daha önce alışveriş yapmama rağmen tv konusunda elden teslim almak istiyorum. Bana en yakın Teknosa mağazası var .Bu iki ürünün de fiyatı özellikleri birbirine benzer. Kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. Bu arada Eve ilk defa LED TV alınacak.

http://www.teknosa.com/urunler/119961451/philips-40pfl4418k12-dvb-s-fhd-smart-led-lcd-tv-ip

http://www.teknosa.com/urunler/110012641/samsung-42f5570-fhd-smart-led-lcd-tv
A
11 yıl
ZTE GRAND X ram miktarı
merhaba , bu ürün hepsiburadada indirime girmiş. 499 tl.Sitede ram 1 gb yazıyor ama bir çok telefon sitesinde ram 512 mb gözüküyor. Telefondaki ram miktarı nedir? bilen var mı?

zte grand x
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.