R

Yüzbaşı
17 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
13 yıl
TP-LINK TL-WN353G Wireless PCI Kartı Sorunu
xp yüklü bilgisayarlarda kullanmak için iki adet TP-LINK TL-WN353G 54Mbps Wireless PCI Kart aldım. Kartı bilgisayara takıp driverını yükledikten sonra bilgisayar her 10 saniyede bir kitleniyor ve 5-6 saniye sonra tekrar düzeliyor.İnternetten güncel driver indirdim sonuç gene aynı kartı kaldırdıktan sonra bilgisayar normale dönüyor. İki karttada aynı problem var aldığım yere verdim kartların çalıştığını söyleyip geri göndermişler 3 farlkı bilgisayarda denedim, sonuç gene aynı ,neden olabileceği hakkında fikri olan varmı , yardım edebilirse sevinirim teşekkürler.
R
15 yıl
ANKARADA PHILIPS 42PFL7404 nereden alabilirim yardım ?
Arkadaşlar PHILIPS 42PFL7404 almak isityorun uzun zamandırda araştırıyorum. Ankarada philipsin 4-5 tane bayisine telefon ettim ürün ellerinde yok.Ankarada bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.
R
15 yıl
yakamozda char verebilecek var mı ?
yakamoz serverında car aranıyor arkdaşlar pm atarsanız sevinirim.
R
17 yıl
Ankarada Orjinal Half Life 2 Nerden Alabilirim?
Arkdaşlar Ankarada Orjinal Half Life 2 Nerden Alabilirim?Yazarsanız sevinirim teşekkürler.
R
17 yıl
Opel astra ön tampon nasıl sökülür yardım?
Arkdaşlar bizim arabanın farının bir tanesi su alıyor zaman zaman, söküp güzelce temizleyip silikonlamak istiyorum yapan arkadaşlar varsa tamponu sökmek için neler gerekli nasıl yapılır kısaca anlatırsanız sevinirim.
R
17 yıl
anakart usb bağlantısı yardım
arkadaşlar elimde msı 6545 anakart var bu anakarta kasanın ön panalindeli usb leri bağlamak istiyorum ama kabloları nasıl takacağımı bilmiyorum elimde 4 tane kablo var bunların ikisi üç girişli usb1 ve usb2 diğer ikisi tek girişli ve üzerlerinde g harfi var anakartın sitesinden nasıl bağlangıgını gösteren bilgiyi buldum ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

http://www.resim upload.com/ds845823421_usb.html
R
17 yıl
blaupunkt CAR300 oto teyb nasıl sökülür?yardım.
blaupunkt CAR300 oto teybin nasıl söküldüğü konusunda yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar köşelerindeki 4 vidayı söktüm ama meret çıkmıyo teşekkürler
R
17 yıl
paybal rapid.share problemi
aAkadaşlar rapid.share den üyelik almak için paybala üye oldum bütün işlemleri yaptım hesaptan parda kesildi ancak rapid.share den sayfasına girip hesap almak istediğimde paybal email adresim ve şifremi girerek login olmamı istiyo ikisinide giriyorum login tuşuna basıyorum ama sayfa açılmıyor bekledikten sonra sayfa açılmıyor.paybalın kendi sayfasından login olup rapid.share den üyelik alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
R
17 yıl
MOVED: rapidshare üyelik alacam nasıl alınır yardım
R
17 yıl
rapid.share üyelik alacam nasıl alınır yardım
Arkadaşlar rapidshare den 1 aylık üyelik alacam arkadaşlar nasıl alınır nelere dikkat etmem gerekiyo yardım ederseniz sevinirim. Rapidshare.com dan üyelik alınca rapidshare.de adresinde problem cıkartıyormuş doğrumu? teşekkürler iyi akşamlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.