R

Yarbay
27 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
68 üye
Görüntülenme (?)
3682 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
geçen hafta
Kingdom Come: Deliverance II | 2024 | PC ANA KONU #Türkçe
Steam Sayfası




https://store.steampowered.com/agecheck/app/1771300/


https://www.youtube.com/watch?v=wMZFM6JC47Q&feature=youtu.be


Kingdom Come: Deliverance II, 15. yüzyılda iç savaşla çalkalanan Bohemya'da geçen heyecan verici bir aksiyon RYO'dur.


Sen, Skalitzli Henry'sin. Sıradan hayat süren sıradan bir kişiyken yaşama amacını bulmak için Ortaçağ'ın güzel ama acımasız dünyasında destansı bir yolculuğa atılan Henry, mütevazı bir demircinin ocağından kralların maiyetine uzanan bu macerada kendisini intikam, ihanet ve keşif dolu bir hikâyenin tam ortasında buluyor.


Aksiyon, macera ve sürprizlerle dolu unutulmaz bir macera yaşarken Ortaçağ Avrupasının kalabalık şehir sokaklarında ve yemyeşil ormanlarında dolaşacağın bu açık dünyayı keşfet.


-İlk oyunun kaldığı yerden devam edecek, Henry'nin hikayesinden.
-CryEngine ile geliştiriliyor
-2 ayrı haritada geçiyor, yani ilk oyunun 2 katı büyüklükte.
-Birinci şahıs dövüş
-Ortaçağ, Bohemya
-Kombat sistemi yenilendi ve yeni uzun menzilli silahlar eklendi
-5 saat cutscene olacak (önceki oyun 3'tü)
-RPG türü ile öne çıkıyor. Dünya ve npcler bizim seçim ve hareketlerimize göre tutum sergileyecek, şekillenecek.
R
4 hafta
Borderlands 4 | PC | ANA KONU
Borderlands 4 Aktif Olarak Geliştiriliyor

Gearbox'ın Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two tarafından satın alınmasının ardından, bir sonraki Borderlands'in "aktif geliştirme" aşamasında olduğu resmi olarak duyuruldu. Bu durum Take-Two'nun "Gearbox ve 2K, Borderlands serisinin bir sonraki oyunu için aktif geliştirme sürecinde" şeklindeki açıklamasında görülebilir.

2K başkanı David Ismailer ise şunları ekledi: "Randy Pitchford ve tutkulu, yetenekli geliştiricilerden oluşan ekibini 2K'da ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz ve gelecekte iş arkadaşları olarak çok sayıda proje yayınlamayı dört gözle bekliyoruz. Borderlands serisinin her yinelemesinde Gearbox ile ortak çalışmaktan büyük keyif aldık ve serinin bir sonraki oyununu aktif olarak geliştiriyor olmaktan heyecan duyuyoruz."
R
2 ay
Star Wars Jedi: Part III (PC ANA KONU)
EA, 'Star Wars Jedi 3.'ü oyunu şu anda geliştirilmekte olduğunu doğruladı.


https://twitter.com/CultureCrave/status/1762973925741592627
R
3 ay
Until Dawn | 2024 | PC ANA KONU #Türkçe
Steam Sayfası


https://store.steampowered.com/app/2172010/Until_Dawn


PC için yeniden düzenlenip iyileştirilen Until Dawn'da kâbusu yeniden yaşayın. Yaşam ile ölüm arasındaki çizgide, alacağınız her kararın fark yaratacağı sürükleyici bir slasher korku deneyiminde kaybolun.


Oyuna Genel Bakış
Sekiz arkadaş, bir yıl önce aralarından iki kişinin kaybolduğu izbe mekâna döner ve korkunun kan dondurucu pençesine düşer. Dağ tatilleri, kaçışı olmayan bir kâbusa dönüşecektir.
PC için yeniden düzenlenmiş bu etkileyici korku klasiğinde korkularınızla yüzleşip Şafağa Değin kimin sağ kalacağını belirleyin.


Kült korku yeniden
Unreal Engine 5'te çarpıcı görsellerle baştan sonra yeniden tasarlanmış bu sürükleyici korku hikâyesinde kaybolun. Film gibi sinematografi, rafine oynanış mekanikleri ve dahasıyla güçlendirilmiş bu oyunun gözlerden uzak, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı dağ ortamında heyecan dolu bir keşfe çıkın.


Herkesin kaderi sizin elinizde
Hayden Panettiere ve Brett Dalton gibi yıldızlarla dolu bir kadronun canlandırdığı dokuz eşsiz karakteri kontrol edip kendi hikâyenizi oluşturun. Dinamik animasyonlar ve ayrıntılı yüz yakalama performanslarıyla hangi karakterin neyden etkilendiğini ve grup içinden kimin hayatta kalmaya uygun olduğunu öğrenin.


Dehşet hiç bu kadar güzel durmamıştı
Attığınız her adımda nefesinizi kesecek, zengin ve detaylı ortamları keşfedin. PC için yapılmış yeni görsel iyileştirmelerle baştan aşağı yenilenmiş orijinal oyun, son görsel teknolojilerle kâbuslarınızı gerçeğe dönüştürüyor.


Yeni nesil için yeniden tasarlandı
Yeni toplanabilir nesneler, araştırılacak yepyeni ortamlar ve yeniden düzenlenmiş anlatım sekanslarıyla sır, artık eskisinden de derin. Yeni ve sürükleyici üçüncü şahıs kamerasıyla aksiyonu daha yakından hissedin. Yepyeni oyun müzikleri ve elden geçirilmiş ses efektleriyle sonuna kadar soluksuz bir serüven sizi bekliyor.


https://www.youtube.com/watch?si=BF5D-mexj8CJvoZ6&v=pnbxcNmUcQo&feature=youtu.be
R
3 ay
Ghost of Tsushima | 16 Mayıs 2024 | PC ANA KONU #Türkçe
< Resime gitmek için tıklayın >




Steam Sayfası


https://store.steampowered.com/agecheck/app/2215430/


Fırtına yaklaşıyor. Sucker Punch Productions, Nixxes Software ve PlayStation Studios aracılığıyla PC'ye gelen Ghost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ'nde eksiksiz bir tecrübe yaşayın. Bu açık dünya aksiyon macera oyununda kendi yolunuzu çizin, adanın saklı güzelliklerini keşfedin.




Ghost of Tsushima - Tsuşima'nın Hayaleti'ni açılmış kare oranı ve son model PC'lerden taşınabilir PC oyun cihazlarına kadar geniş bir skalaya uygun tasarlanmış çeşitli grafik seçenekleriyle tecrübe edin.*
Ultra Geniş (21:9), Süper Ultra Geniş (32:9) ve 48:9 Üçlü Monitör desteğiyle aksiyona bambaşka bir perspektif getirin.*
NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 ve Intel XeSS gibi yukarı ölçeklendirme ve kare üretimi teknolojileriyle oyun performansını destekleyin. NVIDIA Reflex ve görüntü kalitesi geliştirici NVIDIA DLAA desteği de mevcut.**
Japonca dudak uyumu – Sinematiklerin PC'niz tarafından gerçek zamanlı oluşturulmasıyla mümkün kılınan, Japonca dublaja uyumlu dudak hareketleriyle daha gerçekçi bir tecrübe sizi bekliyor.
Aksiyonun kontrolü sizde: İster kablolu DualSense™ kontrol cihazının dokunsal geri bildirimleri ve uyarlanabilir tetikleriyle…***
…İsterseniz kontrolü tamamen özelleştirilebilir fare ve klavyeyle.
Dokunsal geri bildirim – DualSense™ kontrol cihazının gerçekçi dokunsal geri bildirimiyle kılıcınıza hükmedin.***
Uyarlanabilir tetikler – Uyarlanabilir tetik direnciyle ok atışlarınızı daha isabetli hâle getirin.***


https://www.youtube.com/watch?si=XHZ4jxpjVEbmI3BR&v=EzWBNwhb870&feature=youtu.be
R
3 ay
God of War Ragnarök | PC ANA KONU
Söylentilere göre PC sürümü 2024 yılı içerisin de çıkacakmış.


https://twitter.com/NotiPlay_/status/1748735884587901127
R
3 ay
Cyberpunk : Project Orion | PC ANA KONU
< Resime gitmek için tıklayın >


CD Projekt RED, Project Orion olarak adlandırılan Cyberpunk 2077’nin devam oyunu için müjdeli haberi verdi. Stüdyoda ikinci oyun için çalışmalar başladı.


Bu haftanın başlarında CD Projekt RED'in Anlatı Direktörü Igor Sarzynski, Cyberpunk 2077'nin ''yalnızca bir ısınma olduğunu belirterek'' ''Orion yolculuğunun başladığını'' duyurdu. Ayrıca benzer bir paylaşım da Cyberpunk 2077'nin Quest Direktörü Pawel Sasko'dan geldi. Sasko, serinin bir sonraki oyunu için CDPR Boston ofisinde olduğunu ve gerektiğinde yeni Witcher oyununa da yardım edebileceğini söyledi.


https://twitter.com/szaszlykos/status/1744470029897236908?s=20
R
3 ay
Forza Horizon 6 | PC ANA KONU
Söylenti: Forza Horizon 6 bu yıl geliyor


https://twitter.com/WeUnderGaming/status/1745482164743905773?s=20
R
4 ay
Marvel\u0027s Wolverine | PC ANA KONU
Insomniac Games sızıntıları arasında PC için çıkacağı da görülmüş.

https://twitter.com/RedGamingTech/status/1737493777231593662?s=20
R
4 ay
Marvel’s Spider-Man 2 | PC ANA KONU
Insomniac Games sızıntıları arasında PC için çıkacağı da görülmüş.

https://twitter.com/RedGamingTech/status/1737493777231593662
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.