_

Yarbay
06 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
159 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
_
4 yıl
Gigabyte B450 Aorus Elite Biraz Yardım Lazım
Arkadaşlar merhaba öncelikle,Biraz sistem güncellemesi yapıyorum elimde 1080ti ekran kartı var. 2*8 gb 3200 mhz ramlerim mevcut. Başlıktaki anakartı almak istiyorum, yaptığım şeyler oyun oynamak ve daha ufak şeyler. Pro modelini de çok övdüler ama kendi bütçemide yormak istemiyorum. İşlemci olarak 3600x alacağım. Pro yerine bu anakartı kullanmak bana beklenti olarak bi sıkıntı yaşatır mı ? Hatta şunuda ekleyeyim b450m modelleri benim ihtiyacımı karşılar mı ? İleride ek olarak muhtemelen m2 ssd ekleyeceğim sisteme. Çok fazla upgrade yapan bir değilim bu sistemi kullanırım ilerde belki ekran kartı olarak 3000 serisine geçerim. Anakart konusunda kafam çok karıştı. Fiyatlarda artmadan almak istiyorum açıkçası. Teşekkürler şimdiden
_
4 yıl
Satılık Gold Archeage Unchained EU Halnaak
Arkadaşlar elimde biraz stok var ilgilenenler olursa iletişim kurabilirsiniz.
_
7 yıl
GTX1060 alacağım Marka Olarak Öneri??
Arkadaşlar MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB ile ASUS ROG Strix GTX1060 6GB arasında kaldım. Gerçi öneriye de açığım. MSİ yorumları genellikle çok güzel amazon sitelerinde sizce durum nedir ?
_
7 yıl
Ekran Kartı Tavsiye Yardım
Arkadaşlar bende işlemci olarak i5-4670k işlemci anakart olarak Asus z87-a ve 8gb de ram kullanıyorum. Ekran kartım biraz düşük kalıyor sanırım 7800 series.
Ekran kartı önerebilir misiniz acaba, iyi bişey almak için sanırım anakartıda değişmek lazım. Sisteme uygun bi kart olursa iyi olur :)
Teşekkürler
_
8 yıl
Cevap: Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim
Şu Constantine yi almaya gitmiştim DR ye kalmadı dedi adam yıkıldım o an
Sizdeki türkçe dublaj mı hocam ?

Edit: Birde hocam sizin bluray kutular iyiymiş daha dikdörtgen kenarları :) Bunları özelliklemi buluyorsunuz acaba ?
_
8 yıl
3000 Bin Civarı Oyun Bilgisayarı Monitörsüz
Arkadaşlar 3000 bin liralık bi bilgisayar toplamak istiyorum. İşlemci İntel olursa sevinirim. Parçalardan çok anlamadığım için sizden yardım alayım isterim, malum işten anlayan çok insan var burda :) Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
_
9 yıl
ASUS N550JK-CN168H Yardım
ASUS N550JK-CN168H

Arkadaşlar yukarıdaki laptopu kullanan var mı acaba ? Veya anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Almak istiyorum ama laptoplardan çok anlamadığım için sizlere sormak istedim.
Nasıldır bu pc yardımcı olursanız sevinirim.
_
10 yıl
45 bine kadar A3 Tavsiye
Arkadaşlar A3 bakıyorum bu sıralar, sahibindeni inceliyorum uzun zamanır fiyatlar çok tutarsız, burda anlayan arkaaşımız çok, bu fiyata kadar bakacağım A3 nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim, öyleki adam var 2007 model A3 e 50 bin istiyor adam var 2009 a 45 bin istiyor, donanıma bakıyorum neredeyse aynı, hasara bakıyorum olumsuz bir durum yok. Yardım ederseniz çok sevinirim.
_
10 yıl
Zyxel İnternet Işığı Kırmızı Yanıyor
Arkadaşlar yeni net bağlattım, kurulumu yaptım ayarlarım yüklendi herşey güzel kullanmaya başladım interneti. Sıkıntı yoktu akşam oyun oynayacakken pingimin yüksek olduğunu gördüm bende modemi kapatım açtım, sonra herşey düzelirken internet ışığı kırmızı yanmaya başladı, bağlantı gözüküyor ancak internet sayfalarına giremiyorum, müşteri temsilcisiyle konuştum panelden felan bişeyler yaptırdı ama halen kırmızı, neti bağlattığım yerle görüşmemi söyledi, yapabileceğim başka birşey yokmudur acaba, sanırım İP alamıyor modem.
_
10 yıl
Arkadaşlar Müziği Bulamıyorum Yardım Lütfen
http://www.yerlisinemaizle.com/bu-iste-bir-yalnizlik-var-full-hd-izle.html

Yukarıdaki filmin 96. dakikasında çalan bir yabancı müzik var arkadaşlar, ingilizce olmayınca bulamadım haliyle :) acaba yardım eebilicek olan var mı veya bilen :) Teşekkür ederim şimdiden
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.