A

Yüzbaşı
01 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
hepsiburada garanti durumu
garantiye bi ürün göndereceğim. Arıza kaydı açtım ve numara aldım. Kargo şirketine o numarayı verdiğimde nereye göndereceklerini bilirler mi ?
A
12 yıl
iphone 4s titreşim sorunu
11 gün önce hepsiburada'dan iphone 4s aldım. Titreşiminde sorun olduğunu yeni fark ettim. Titrerken sanki bi plastiğe değiyormuş gibi ses çıkıyor. telefonu belli yerlerinden sıkıca tuttuğumda azalıyor. Telefonu geri göndermek istemiyorum böyle kullansam bi sıkıntı doğar mı ?
A
12 yıl
İşletme Bilgi Yönetimi okuyan veya okumuş
Seneye üniversiteye hazırlanacağım. Puan olarak üniversiteleri uygun ve kafama da yattı. Okuyan ve okumuş olanlardan bilgi alabilir miyim? Bitirince nerelerde iş bulurum ne yaparım?
A
12 yıl
Acer ASPIRE 5745g notebook anakartı
Elimde acer aspire 5745g marka ve modelli laptop var. üzerinde 2x2 4gb ram var. 1066 mhz. Ben yükseltmeyi düşünüyorum ama anakartımın max. kaç gb ve max. kaç mhz desteklediğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
A
12 yıl
Sherlock Holmes serisi (yardım)
Sir Arthur Conan Doyle'nin yarattığı Sherlock Holmes karakterini kalema alan kitapları arıyorum. Bir serisi var mı? D&R'dan alacağım bir sürü kitabı var. Acaba önce hangisinden başlamalıyım yardımcı olur musunuz?

Ekleme: Baskı sırasıylada olabilir.
A
12 yıl
GSMobile Hakkında
15 liralık pakete girmek istiyorum ama merak ettiğim bi sorun var. Bu paketin üstüne sms yapabilme imkanımız var mı? Birde net paketi ?
A
12 yıl
BURGERKING BUYUK HAMBURGER TAVSİYESİ ACIL
yemeks. sipariş vereceğim. Acil büyük hamburger tavsiyesi menü?
A
12 yıl
2011 yılı yabancı (dublajlı) komedi filmi öneri
Önerilerinizi alabilir miyim ?
A
12 yıl
İran Riyali
1 İran Riyali kaç TL'ye takabül ediyor acaba? Bana lazım olanlar;

285 Riyal = xx TL

365 Riyal = xx TL

470 Riyal = xx TL

yardımcı olur musunuz?
A
12 yıl
Disaridan iphone 4/4s alan veya arkadasina getiren
Arkadaslar baska ulkelerden kendinize veya ese dosta iphone getirdiniz mi ve fiyati ne oldu. amacim disardaki fiyatlari ogrenmek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.