Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1532
Tıklama
0
Öne Çıkarma
scart girişli tv de 5+1 ??
S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar...
elimde scart girişi olan televızyonum var.bu televizyona 5+1 ses sistemi bağlamak istiyorum ama nasıl yapabılırım ? veya yapabılırmıyım ? yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkür ederim..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snan1910 -- 22 Eylül 2008; 17:02:27 >

O
16 yıl
Yarbay

5.1 i TV çalamayacağı için her halikarda hazır bir sistem yada toplama bir sistem oluşturman icap edicek.

Sana lazımolanlar bir anfi ve 5.1 hop. takımı olacak. Pek tavsiye etmememle birlikte eger baska alternatifin yoksa scartla TV ye sadece görüntü aktarmalısın. HDMI ilk tercih olmalı tabi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

elimde 5.1 im var zaten. bana lazım olan sadece anfimi? anfiyi tv ye bağlamam mümkünmü acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Yarbay

nasıl bir 5.1 var elinizde, hazır bir sistem sanırım. Eger oyleyse onun kendi dvd player ve anfisi vardır diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

markası "Diana KA-4200" anfisi olup olmadıgını bılmıyorum ama pc de vcd de mp3 player de felan sorunsuz çalışıyor. şuan vcd de kullanıyorum. anfi aldıgım zaman tv ye baglamakta sorun yaşarmıyım?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
16 yıl
Binbaşı

dostum şu 5.1 i tv ye bağlama konusuna açıklık getirelim tv tüplü mü lcd mi ses çıkışı var mı. (sacrt-tos sarı video kırmızı-beyaz ses girişi dir.) ses çıkışı varsa ses sistemini Left Rigt olarak bağlayabilirsiniz aynı şeklide uydu dan yayın alıyorsanız ses çıkışını da tv yerine amfiye yönlendirmeniz gerekecek.6 tane aynı sesten alırsınız 5.1 dijital bir ses değildir bu tabii.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tv tüplü.arçelik marka bir televizyon. yayını kablo tv den alıyorum. ses çıkışı malesef yok tv de.scart girşi var sadece. aslında elımde scart girişi için bi ara kablo var bu kablonun bir ucunu ses sistemine(3girişili ikisi ses birisi görüntü ben görüntüyü boşta bıraktım) bir ucunuda televizyona bağladım ama tv de bi değişiklik olmadı sistemden ses gelmedı? ondan sonra bu işten umudumu kesmiştim.ama yınede sızlere sormak ıstedım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
16 yıl
Yarbay

Kablo TV zaten MTV hariç bütün kanallar mono yani tek kanal. MTV stereo 2 kanal o kadar. Bunları 5.1 sisteme bağlayıp ne yapacaksın?

Ama illa ben bağlarım diyorsan çift taraflı (in out) scartlar var onlardan alıp tvnin sesini scartdan dışarıya verebilirsin sanırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.