Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
0
Cevap
506
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung note 2 silinen resimler hk.
T
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Bir konu danışmak istiyorum size. Gerçekten ilginç bir durum. Note 2 telefonum vardı telefon hafızası uyarı veriyordu dolu diye. Bende bir kaç dosya (Viva video ve xiao ying tarzı bilmediğim bir dosya) sildim. Sonra galeriye geldim bir baktım telefon hafızasında bulunan yaklaşık 900 resim kaybolmuş. Malesef özellikle herhangi bir seknronize de kullanmıyodum.

Forumda araştırdım recovery ile geri getirilebilir diye. Cİhazı root ettim. Bir program ile tarama yaptım. Ancak o 900 fotoğraf hariç sildiğim her fotoğrafı buldum. Çok tuhaf bi durum gerçekten. Acaba sistemde halen yer alıyor diye o recovery programı mı göstermedi bilemedim (recovery ile silinenler bulunabiliyor diye biliyorum). Hal böyle olunca bende pcden taramayı tutun samsung link, samsung account, gizli dosya tarama gibi tüm işlemlere baktım nafile bulamadım. Bu arada telefon hafızasıda rahatlamış gözüküyor yani o 900 resim silinmiş gibi. Ancak gariplik var önceden sildiğim resim bulunurken recoveryde bu resimler yok ve ben kesinlikle herhangi bir resim silmedim. Ayrıca resim kilitleme applock gibi bir şey de kullanmamıştım.

Konu ile ilgili yapılacak bir şey varmı dır bunu danışacaktım sizlere. Keza nomedia vb. gibi bir dosyamı eksikte görmüyor anlayamadım.

Yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.