Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
623
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Renault Rafale E-Tech 4x4 300 HP tanıtıldı: Alpine imzası taşıyan PHEV coupe-SUV
B
2 hafta
Moderatör
Konu Sahibi

Renault'nun D segment coupe-SUV modeli Rafale geçtiğimiz yaz tanıtıldı ancak ilk etapta sadece 200 beygirlik önden çekişli hibrit versiyon gösterildi. Şimdi ise aynı modelin ilk dört tekerlekten çekişli versiyonu Renault Rafale E-Tech 4x4 300 HP ile karşı karşıyayız.



Rafale E-Tech 4x4 300 HP, özellikleriyle neler sunuyor❓



Renault Rafale E-Tech 4x4 300 HP tanıtıldı: Alpine imzası taşıyan PHEV coupe-SUV
Yeni Renault Rafale E-Tech 4x4 300 HP, önden çekişli versiyondaki benzinli motorun 150 beygirlik versiyonunu kullanıyor. Buna hibrit sistem dahilindeki üç adet elektrik motoru da dahil edildiğinde maksimum güç 300 beygire kadar çıkıyor. Rafale, bu kombinasyonla 0-100 km/s hızlanmasını 6,4 saniyede tamamlıyor.



İlk ana elektrik motoru ön aksta bulunurken 50 kW güç üretiyor. Arka aksa entegre edilen ikinci ana elektrik motoru ise 100 kW maksimum güce sahip. 25 kW'lık yardımcı motor ise benzinli motorun çalıştırılması ve vites geçişlerinin kontrolünden sorumlu olmanın yanı sıra bataryanın şarj edilmesine de yardımcı oluyor.



PHEV yani şarj edilebilir hibrit sisteme sahip olan otomobilde 22 kWsa'lik batarya ile 100 km'ye kadar saf elektrikli sürüş menzili sunuluyor. 7.4 kW maksimum şarj kapasitesi ile %0-80 dolum 2 saat 10 dakikada, %0-100 dolum ise 2 saat 55 dakikada sağlanıyor. 



Renault Rafale E-Tech 4x4 300 HP tanıtıldı: Alpine imzası taşıyan PHEV coupe-SUV
Rafale E-Tech 4x4, iki farklı donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. İlk seçenek diğer yeni Renault modellerinde de görmeye alışık olduğumuz sportif Esprit Alpine donanımı. İkinci seçenek olan Atelier Alpine ise bu denkleme Alpine tarafından geliştirilen kamera temelli uyarlanabilir süspansiyon sistemi, 21 inçlik özel "Chicane" jantlar ve parlak siyah spoyler gibi özellikleri de dahil ediyor. 



Ayrıca Bkz.En pahalı elektrikli otomobil Rolls-Royce Spectre Türkiye'de



Rafale'in Atelier Alpine donanım seviyesinde arka aks yönlendirme sistemi de bulunuyor. Multimedya ekranında kendine özel "Agility Control" menüsüne sahip olan bu sistemde kullanım ihtiyacına göre Comfort, Dynamic ve Sport modlarından biri tercih edilebiliyor. Bu üç seçenek, uyarlanabilir süspansiyonun ve arka aks yönlendirme özelliğinin karakterini belirliyor.







 Haberi Portalda Gör

M
2 hafta
Yarbay

Reno yakında sadece SUV satacak sanırım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 hafta
Binbaşı

E
2 hafta
Yarbay

300 bg nasıl 6.4 yav bi terslik var



D
2 hafta
Yarbay

Renault, kafayı sıyırdı iyice araçlarını komple SUV yaptı be




E
2 hafta
Yüzbaşı

Renault senin 0.9 motorun var. O nerede.

Nissan e-Power de seneye 15-20 Kwh batarya ile gelir artık.




S
2 hafta
Yarbay

kesin e-cvt dir^^



T
2 hafta
Yüzbaşı

408 güzel araç bence,efsane kasa olabilir,çok fütüristik,inşaallah adam akıllı elektriklisi veya phev'i gelir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @daNGe®
C
2 hafta
Yüzbaşı

Scenic SUV
Austral SUV
Kadjar SUV
Rafale SUV
Arkana SUV
Şimdi Duster da bir Renault SUV...

ne yapıyorsun Renault?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 18 Mayıs 2024; 21:46:42 >


D
geçen hafta
Yarbay

scenic full elektirik, austral c segment hibrit, kadjar üretilmiyor yerine austral geldi. Rafale D segment markanın üst serisi ve plugin hibrit, arkana yine üretilmiyor, duster arazi ve fiyat/performans odaklı. captur'u yazmamışsınız. otomobil sınıfta megane ve clio kaldı sanırım. Bunlar Dünya çapında insanların tercih ve yönelimlerine göre şekilleniyor birazda. Son 10 yılın satışlarına bakınca piyasayı artarak çoğalan suvların doldurduğu aşikar.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.