Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
263
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Realme, SUPERVOOC 240W GaN şarj aletini tanıttı
D
2 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Realme, SUPERVOOC 240W GaN şarj aletini tanıttı
Realme, yeni yüksek güçlü SUPERVOOC 240W şarj cihazını tanıttı. Birçok protokolü destekleyen GaN (Galyum Nitrür) şarj aleti sunduğu güce göre kompakt boyutlarıyla dikkat çekiyor.



Realme SUPERVOOC 240W şarj cihazı özellikleri



Şık ve beyaz renkte tasarıma sahip şarj aleti, 57,82 mm x 57,94 mm x 30,39 mm ölçülerine ve 173 gram ağırlığa sahip. Mat bir gövdeye sahip olan şarj cihazı, uç kısmında ise parlak bir kısım bulunduruyor.



Realme, SUPERVOOC 240W GaN şarj aletini tanıttı
Çift GaN teknolojisini kullanan cihaz, bu sayede küçük boyutlarda yüksek güç yoğunluğu sunabiliyor. Realme, şarj aletinin santimetre küpte 2.34 Watt güç sunduğunu belirtiyor. 



Ayrıca Bkz.Samsung premium şarj adaptörünü duyurdu



Realme, SUPERVOOC 240 Watt şarj cihazının TUV Rheinland Güvenli Hızlı Şarj sertifikasına sahip olduğunu söylüyor. Cihaz, Realme'nin SuperVOOC protokolünü destekleyen tüm cihazlarla geriye dönük olarak uyumlu çalışıyor. Bunların dışında QuickCharge 3.0, VOOC, ve USB Power Delivery 3.0 (65W'a kadar) protokollerine de destek sunuyor. Şarj aletinde maalesef tek bir USB-C çıkışı bulunuyor. Bu kadar güçlü bir şarj aletinde daha fazla çıkışın olması cihazı daha fonsiyonel kılabilirdi.



Çin'de satışa sunulan Realme SUPERVOOC 240W şarj adaptörü, Çinli e-ticaret platformu jd.com'dan 42 dolar fiyattan satın alınabiliyor.



 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/26/realme-supervooc-240w-charger-headset/

 Haberi Portalda Gör

fadsjhfjhadhf biri 50w tanıtıyor diğeri 240w. aradaki farkın kaynağını samsung mühendisleri mi çözemiyor yoksa bu teknolojiler çok mu gizli bilgilerle üretiliyor anlayabilmiş ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı gnsnc - 2 hafta +4
S
2 hafta
Yarbay

G
2 hafta
Teğmen

fadsjhfjhadhf biri 50w tanıtıyor diğeri 240w. aradaki farkın kaynağını samsung mühendisleri mi çözemiyor yoksa bu teknolojiler çok mu gizli bilgilerle üretiliyor anlayabilmiş değilim. farklı bir sebebi de olabilir. bilen varsa yeşillendirsin




C
2 hafta
Yarbay

42 geliyor 142 oluyor burda




M
2 hafta
Binbaşı

Realme için iyi bir reklam ürünü, Samsung'un 45W şarj cihazıyla aynı zamana denk gelmesi insanların biraz araştırma yapmasına sebep olabilir fakat keyfi ehliyseniz Samsung'u kalaylar geçersiniz yok ben gelişmiş bir insanım ulan bu düdükler o kadar tores olamazlar deyip biraz araştırma yapılsa aslında üç aşağı beş yukarı piyasada dönen dümenleri ve gerçekleri durumun anlaşılmasına dair yeterli bilgiler elde edilebilir.

Bir kere 42$ çok fazla bir rakam evet 240w(+173gr) olabilir ama bu neticede bir şarj cihazı her batarya bu hızları desteklemiyor. Realme'nin yüksek profildeki cihazları için alınabilir fakat piyasada satışta ve satılmış modellerin çoğu bu hızın neredeyse 10/1 kadar hızla şarj edebiliyor. TR'ye gelse en az 55~60$ olur hatta daha pahalı etiket olur.




A
2 hafta
Binbaşı

Bu denli hızlı şarjlar bataryayı olumsuz etkilemiyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 hafta
Yarbay

zaten vardi ki



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
2 hafta
Yarbay

Bataryayı ister 500w ister 5w ile şarj edin, 2 sene sonra hepsi pert oluyor.

Bir Samsung kullanıcısı olarak aşırı kıskanıyorum bu denli hızlı şarj olaylarını.

15dk şarj ile 5 saat ekran süresi alıyorsam bana yeter artar bile.

Sorunuza gelirsek... Ben de çok merak ediyorum.

Mesela benim S23 Ultra 45w'da 40 dereceye kadar ısınıyor. Xiaomi/Oppo nasıl oluyor da yüzlerce watt verip patlamıyor




Bu mesajda bahsedilenler: @antizero
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.